This is gonna be epic

2015-07-28 @ 23:28:48 Allmänt Kommentarer (0)
Förlåt för dålig uppdatering. Falsterbo var fantastiskt, men också fullt sjå från morgon till kväll och därav bristen på nya inlägg. Har tänkt försöka samla ihop lite mobilbilder och gräva i minnet och göra ett inlägg, men har inte haft så hög prio på det och knappt vart hemma osv. 
Fotade litegrann med kameran, men inte speciellt ambitiöst. Just slängt över bilderna på datorn så tänkte jag kunde fylla ut lite så det inte ekar totalt ;)
 
 

Stay in this feeling forever

2015-07-03 @ 20:45:29 Allmänt Kommentarer (0)
Resan var lång. En natt i Umeå och en natt i Norrköping. Gick ändå fort med tanke på hur långt vi faktiskt åkte varje dag. Var ganska slut när vi kom till hotellet i Umeå, så vi stupade i säng nästan direkt. Men var framme rätt tidigt i Norrpan så där gick vi ut en sväng och tog oss ett glas och snickesnackade litegrann. Dagen efter åkte vi först till Mias RS och hämtade diverse grejer. Åh, ibland blir man lite ledsen att man inte har någon häst att handla till. Men då vet man i alla fall lite till framtiden vad för snyggt man kan tänka sig, hehe ;)

Nu har vi landat rätt bra i Malmö där vi bor dessa dagar. Idag har vi packat upp allt och gjort montern, imorrn börjar allvaret. Vi är nu redo för Falsterbo 2015! Känns lite galet, men fett nice. Haft så himla bra väder och extremt varmt alla dagar, lyxigt! Hoppas det håller i sig. För än så länge verkar jag överleva det, haha. 

Har haft fullt upp så har inte fotat så mycket "roliga" bilder, bara lite random som nog får hålla sig till bara kameraalbumet. 

Älskar Skåne! Här kan jag stanna!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide