what's your problem

2008-03-29 @ 19:47:19 Allmänt Kommentarer (0)
fan vad stressigt. jag hatar skolan. tror ni att jag har börjat med mina skolgrejs än? inte då. har inte ens läst ut den där engelska boken och på måndag ska en lång bokrecension in, grattis till mig. och historian lockar allra minst. fast tror jag skriver av nått bra, mer eller mindre. skitsamma, orkar inte engagera mig. har ju inte pallat det hittils så ..

idag red jag ovis i ridhuset. sist gick det ju inte alls. inget har gått på senaste, så självförtroendet var på botten. men han började duktigt. gick lite typ underlod(?), men sket fan i det. sen i ena galoppen så slängde han sig åt andra hållet, bara sådär huxflux. var så oförberedd att jag nästan gled ur sadeln. men så testar han ju tillomed med sin matte. bytte volt och var mer beredd. sen gjorde han inge mer cp. jenny fick mig motiverad att kämpa klart, och då vart kusen avlappnad och fin. puh, tur att hon råkade vara där. han vart lite svettig, det är så varmt i ridhuset. pysslade klart med han och drog hem.

tog en sväng förbi  coop och tjackade pennor, present och festis.
så nu ska jag  troligtvis slå på filmen om boken, göra grattiskort och plugga.
sen vare ju typiskt att det är massa bra program på tv i kväll.

dumma sommartid, dumma snö, dumma skola, dumma lov, dumma måndag, dumma allt. jag har fan inte tid med mitt liv, puh, jobbigt. ser iaf fram emot kiruna nästa helg, pepp! nä, nu måste jag bannemig ta tag i allt. ska fan upp kring halv 7 imorrn. två kusar och sen två kalasbarn. ciao!

badabaaam

2008-03-28 @ 19:32:44 Allmänt Kommentarer (0)

sicken långsam dag. vaknade kring halv 11. försökte göra lite historia, men det gick åt skogen. satt framför datan och väntade på att klockan skulle ticka snabbare. fick lite tidsfördriv och plöstligt var klockan jättemkt. tog en prommis till stallet. det var  3+ grader ute, tjoho. lämnade av marros filmkamera och pennor. tog ett snack med maria och lekte med min nya lekkompis elliot aka räven :) fyllde olles höpåsar och knatade sen hem. fick sällis av jh och då tog vi en sväng förbi coop. passade på att leka i snön. fan vad lättroad man är, haha.
tog en dusch när jag kom hem, åt sallad till middag och nu väntar jag på att den där emelie ska ringa så vi kan fara till fanny.


apropå det, nu ringde hon. så nu blire mampa.
tjingeling


you should know

2008-03-27 @ 00:18:34 Allmänt Kommentarer (0)

red calle till sjöpen med emelie och max. har aldrig ridit poan mot stan, men han var cool. galopperade åre runt dammarna. fullt ös medvetslös. pigg poa, aningens busig. det var iaf myspys. sen på hemvägen passade vi på att prata om allt och alla.
sen blev det en snabbis ut i skogen med ovis. skulle bara skritta. han började med sitt vändande. en gång slog jag honom mellan öronen med handen, men det hjälpte bara för stunden. sen studsade han inte sin små studs, utan han stod högt på bakbena och balansera. flera gånger. fick kasta armarna runt halsen för att inte glida baklänges. huga, vilket svammel. sen när man vänder hem är han en liten nallebjörn. pigg varen iaf. hum, tror att det kan vara mitt fel när han ställer sig, innan han hade gjort det med lo eller nån annan. nästa gång blire kanske graman och spö, måste kolla om det hjälper ..

har fan lite grejs jag borde kirra. en historiauppsats och en bokrecesion på engelska, jag har inte ens läst ut boken. hoho. sen måste jag ju fixa klart med jobben. åh, vad jag är dålig. nu blir jag arg på mig själv.

haha, det är som så roligt när jag ska ta mig upp när jag suttit ner ett tag, då är jag extra stel och öm, ser ut som en pensionär, hihihiha. nu ska jag sova, så grejset får vänta tills imorrn. eller kanske läser lite bok innan. gnight

image126


i believe i can fly

2008-03-26 @ 12:56:32 Allmänt Kommentarer (0)

haha, jag måste ju berätta om gårdagens hoppträning. det var banhoppning på schemat, haha, och hur ofta hoppar jag bana. en gång vartannat år. nämen, fan inte ofta. vi började med att trava över bommar, calle var duktig. sen galoppbom. då vart det mer arbete. bara det tog ungefär en timme. sen hoppade vi ett litet räcke från båda hållen. oj, vad jag är dålig, hihi. efter det skulle banan hoppas. shises, det var typ 30 språng. hade iaf tänk rida 1, 2, 3, 4, 5ab. det gick väl sådär. vi klarade 1, 2, 3 men sen kom draken, jag backade och hästen stanna. så jag liksom hoppade över själv. haha, flög som skjuten ur en kanon. lillpoan stod snällt kvar på andra sidan hindret och kollade fundersamt på mig. kände snabbt efter om jag slagit mig, nje, inte det, men jag fick inte luft. tog ett tag innan jag tappat luften. hoho. komiskt. ajo, fick ju som vänta på att luften skulle komma tillbax sen var bara upp igen. hoppade om 1,2,3. efteråt så fick dom sänka draken och så hoppade vi den åt andra hållet två gånger, vilket gick bra, sen bytte vi håll. haha, då var jag säker på att han skulle stanna så jag stannde och hästen hoppade. har ju allt på film så man ser då hur jag typ sitter av i luften, hahhahaha. stackars calle stannade bredvid mig och såg värsta konfunderad ut, hihi. då satt allt i min hjärna och då vare bara att tare igen, och då jävlar gav jag mig fan på att komma över och det gjorde vi, tjohooo. sen när alla andra var klara så tog vi lite galoppbom igen. har kollat filmen massa gånger, och imorse har jag sett den två gånger redan. fast roligast är avfallningarna, jag spolar tbx hela tiden, haha. iaf, det sista som sägs är bra. puh, det var en liten lättnad. men även om jag var sjuuukt dålig så vare ganska kul. men nu vill jag hoppa mer och oftare. sen tyckte vi att valle skulle komma hem så jag får hoppa han och få mitt självförtroende tbx. det tycker jag lätt. valle är bäst! men, det lär dröja år och dar innan han ens kommer hem och ännu längre tills han är bra nog att hoppas, om han nu kommer bli så bra. men fan, jag kan vänta hur länge som helst, bara han blir bra. hela träningen tog i princip 2 h. jävlarbananer, men det var nog för att vissa var så dåliga, haha, jag tar åt mig, mihi.
   och ja, sen us möte. och efter det red jag ut olle med m & m. det gick fan inte bra. olle var stark och knäpp och han liksom försvann ibland. puh, vilken pärs. han klev på sig, eller så vare märta som klev på han för han fick småsår på fossen.
  kvällen spenderades hos sandra med massa pers. vi var typ 9 st. kikade på smällen åre. ganska mys. fast jag frös hela jävla tiden så det var inge kul och sen skulle jag gå hem i -20 grader. mysfaktor noll!

men nu har klockan tickat iväg alldeles för fort.
magen knorrar efter frulle och sen väntar olle och calle på mig i stallet.
dom ska ut. synd att det inte är sol, men det är iaf varmt :)
haha, min vänstra rumpa ömmar och så även nedre delen av ryggen,
och mina armar har träningsvärk. men ja är int bitter!
     tjinghejs i lingonskogen


the smile on your face

2008-03-25 @ 00:42:04 Allmänt Kommentarer (0)

red ut busan runt stigen. för ovanlighetensskull gick det väldigt mkt fram och väldigt lite bak. ångade på som ett och annat tåg. ganska jäkla pigg och busig, hon var som en slajmgubbe. sen som alltid började hon konstra på stallområdet. kusarna i hagarna var lite arga och hon skulle förstås ge tbx. for upp och ner och drog henne i munnen, lilla pucko.
fotade småbarna och deras favvisar. vissa av dom hade nog lite för höga krav på bilderna. eh, så bra är inte jag, sorry. nåja, det var nåra väldigt nöjda miner iaf.
red sen maxbaloduroubido. blev runt stigen med marro & gur. oj vad ponnyn var pigg. hihi, men det var bara kul. sen på glpsträckan fick di andra lite försprång och då jäklars ville mask också springa. och när han fick det, då kan jag lova att det flög bakut sparkar och bockar. bock efter bock efter bock. hoho, fan vad jag skratta. söt påni ;)

imorrn ska ovis ut och jag ska hoppa med calle. marri skulle bort och då fick jag vara med på lektionen istället. vad kul och spännande. dock så är jag sämre på hoppning än på dressyr. och jag är dålig på dressyr. hoho, hoppas att calle är en riktigt duktig snubbe och visar mig hur man gör. har ju aldrig hoppat han ordentligt.
aja, det är bara att vänta och se ..


marro och jag har kollat wallander hos mig. jag trodde att jag inte sett den ju, men det hade jag fan. buhu. nåväl, ska väl börja avrunda kvällen så man pallar upp imorrn. blir inte så lång sovmorron.


det är synd att du är så söt .. ;)

tjingtjong


it's up to you

2008-03-24 @ 00:57:24 Allmänt Kommentarer (0)
mr crocket var finfin idag. red inte länge. var först ute på banan, men det blev kallt och underlaget var ojämnt. så det blev en svänka i ridhuset också. när han var fin och avslappnad i alla gångarter slutade vi. han blev lite arg idag när jag krävde saker, men han gjorde inga skolor ovan mark. tack och hej för den här helgen. det var verkligen kul att ha en gul ponny. så om vicky nångång lessnar på han så ska jag ha första tjing, haha.
red sen på långtur med marro-gur och emelie-max. fjällnäs, andra sidan, sandviken. det var mysigt och skojigt. loppan var så jävla lydig och duktig, vilket gjorde så det blev ett stort plus i kanten.
fixade med en massa i stallet och for sen hem med lo.

nu jävlarbananer så är typ alla bilder färdiga. yes, puh.

imorrn blire en max bolibomp och en bärtisbus.
och sovmorgon. orkar inte kliva upp och kolla på olle.

nu är jag kalastrött och känner att sängen lockar en massa. huhu.
så mer säger jag inte. gonatt

paint the world

2008-03-22 @ 23:10:01 Allmänt Kommentarer (5)
hejhoppla.
igår var en trevlig dag. klubbschabraken kom, finfina! red en gul ponny dressyr. tjao, han var lite spänd emellanåt, men annars lugn. i slutet var han kalasfin, tog stöd i båda tyglarna och sprang avslappnat, snice.
på kvällskvisten drog jag till marro. kikade film med henne, fanny, bosse och emelie. hyrde en skräckis. dom andra tyckte den var läskig och bra, men jag höll inte riktigt med. kunde smått förutse lite. dessutom var jag mest rädd för fönstrerna och ifall nån skulle få för sig att kolla in. min största mardröm sen vi flyttade från huset .. kom hem först kring 2 så det blev hopp i säng direkt för min del.

idag börjde jag med att rida olle. fick vänta tills dom hoppat klarre i stora. sen var vi helt ensamma. oj vad det märktes att lotta börjat rida honom igen. han utvecklas sakta, men säkert. sen kom simon och frågade om dom kunde ta fram bommar. sure. då blev olle okoncentrerad och spänd. eh, sen hade dom plockat fram nästan hela jävla hinderparken. blev arrrrg, tappade humöret och tålamodet. fick gå till lilla. och där funkade ingenting. då vart jag arg på olle. sen red ett barn mitt i vägen för mig, då vart jag arg. sen blev gramanen jobbig, då blev jag arg. och jo förresten nämnde jag att jag var arg? men egentligen så var det inte simon, olle, barnet, gramanen eller nån annans fel. bara mitt eget helt enkelt. well, hästen hade iaf bestämt sig för att bråka, vi kunde inte ens trava  på en jävla volt i vänster varv. kuuuul. började fan böla, nu har jag förstört det lo har arbetat med. yay, bra jobbat jessica! när hästen fixat ett varv utan damp så gav jag upp. ajo, fick liksom skuldkänslor sen, menmen.
sen stod den gule på tur. hoppades att jag laddat upp nytt tålamod. det hade jag. började om från noll. insåg att jag och gulan hamnat i en grop. vi kommer dit, men inte längre. vet inte hur jag ska göra. behöver proffshjälp för att komma vidare. han liksom biter tag i vänster tygeln och tar inge stöd på höger. men en positiv sak är ju att han håller sig lugn mest hela tiden, tillomed när jag är lite extra jävlig. enda gången han blir spänd är i vissa avbrott från glp. får se vad morgondagen bjuder på med honom. kanske dressyr igen. för rida ut kommer nog bli katastrof, så kanske man inte chansar ..
blev kvar sent i stallet, men brittis var också kvar som tur var.

imorrn väntar långtur om vädret håller sig fint.
mysigt, länge sen man red iväg bortanför klubben.

ajo, nu kirrar jag med bilder. har skickat över massa till jossis dator, och raderat från min och nu lägger jag upp nya, tjohej. äntligen får jag det gjort. vet bara liksom inte vilka bilder som jag redan lagt in och satt på skiva. haha, äh.

bjussar på en random bild på mig och gullan från igår.
första bästa jag hann lägga in imorse. eh, ja, jag råkade prata.
/jessica

nine in the afternoon

2008-03-21 @ 11:35:17 Allmänt Kommentarer (0)
orkade fan inte blogga igår. det blev så jäkla sent eftersom jag höll på kirra massa bilder.

hade iaf friluftsdag igår. det var ganska kallt först, men sen kom solen och det vart mysigt. åkte lite madrass i pulkbacken. backen var liten, obrant och smockad med barn. sen går ju barna upp mitt i backen och sitter kvar längst nere så man måste slänga sig av sitt åk för att inte mosa dom. suck .. vi blev inte kvar så länge som tur var, paha.
for sen hem till jh & därifrån fick vi skjuts till stallet. fotade lite bilder på en kaka och en carl (inte hunnit  lägga in dom på calle, tog bara första bästa osnygga). jag har verkligen tappat fotokunskapen, för bilderna blir allt utom bra. fan också. måste träääna. red sen ett chillt dressyrpass med calleman. han var riktigt fin till och från, mestadels fin. härligt. hade teori på lektionen. vi snackade om exteriör. tjao, inte det mest intressanta, men nog gick det. höll bara på att somna hela tiden, huhu.

blev hem tidigt och passade då på att skicka över alla bilder till josefins dator så jag kan få över dom på skiva snarast. haha, råkade lixx fylla datorn med nya igår. inte ens alla fick plats efter redigeringen, ojoj. fick förminska alla, och jag hatar att förminska.

åh, måste berätta vad en snubbe på pixbox kommenterade en bild på mig och valle. hon skrev : ni verkar passa riktigt bra tillsammans :)ni ser verkligen ut att trivas ihop! :D
tror ni att det värmde eller ? som fan, jag blev sååå jävla glad. det betyder extra mkt just nu när allt är som det är, och när jag fortfarande känner mig skyldig. aw, det gjorde hela min dag kan jag lova !

nu är jag ensam hemma ihelg. ska snarre ta en promp till stallet. ska fota lite klubbisar med marro. såvida det inte skiter sig. för det är ett par minus grader ute och antingen så blåser det snö från taket eller så snöar det. ska iaf försöka få marr. att fota mig och gul när vi dressar :) det är kul med ridbilder ju.
har loppis och gullan idag så det blir nog en lång kväll, men vetu, det gör inte mig nått.

kolla -Jk på bdb vettja ;)
tjingeling

the moment of truth

2008-03-19 @ 23:25:26 Allmänt Kommentarer (0)
 skrittade ut super olle efter stigen. han fortsatte med sitt svammlande, men nöjde sig med att bara vända, inge studseli. sen innan banken så hörde vi ett galet ljud och så kom det en ren i full kareta. stackars olle har nog aldrig träffat på en ren, hoho. han vart iaf ganska skraj. det visade sig sen att det var vicky & gullan som jagat renen mot oss. renen var iaf knäpp och sprang ut i skogen, men sen vände den och kom tbx. ovis hoppade iväg, men jag stoppade honom, då ställde han sig på bakbena, men jag hängde med i svängarna. deru. nåja, när renen var ute i skogen igen övertalade jag kusen att fortsätta gå, men då kom det ett gäng galna barn på deras kusar. då blev olle lite vild och när han inte fick springa med dom, då kan jag lova att han stod rakt upp och ner. hängde med då också, men kände hur jag började glida bakåt. ojoj. amenjo, sen gick det ju ganska bra, han vart hyperpigg bara. taktade lite smått hemåt.

hade us-möte på kvällen. hade inte fullt lika många punkter som sist, men det tog ändå omkring 2 h. haha, kanske för att vi började tjabbla om allt mellan himmel och jord. det känns ändå som att vi är ett bra us, som verkligen kliver framåt hela tiden :)

apropå ingeting så tyckte då jag mer om den gamla bdb, well well. hoho, juste. sen jag började lägga in mina bilder fotade med systemaren så ökade mina bevakare enorrrrmt. haha, sedär,  sedär.


sovmorron till 11 imorrn
men nu är jag  trött så sängen väntar.
tjing

teenage riot

2008-03-19 @ 13:25:02 Allmänt Kommentarer (0)
råkade snooza lite för länge imorse och missade bussen. somna om och missade nästa buss. haha, sen vare spanska och idrott kvar. kände mig inte alls pepp så jag ringde in en sjukanmälan. kom sen på att jag inte hade nåra skolgrejs alls hemma så jag var tvungen att ta turkbussen upp till mampa, samla ihop alla grejor och åka buss hem igen. hann springa förbi morsans jobb. hon hade kirrat sommarjobbs papper, snice. så senare idag ska jag försöka göra nått bra ;)

har möte först 6, och ingen kuse så det blir inte stallet förrän på ett tag.
eller, ändrade planer. ska skritta ut med ovis idag igen, myselipysmys.
ska ta med kameran och se om jag kan kirra nå lagomt braiga bilder.
nåja, behöver ju inte fara än ändå. då kanske jag målar lite, värsta sugen.

hoho, creepy. kollade på sånadär knogtatueringar. är lite sugen på sån. men det läskiga är att alla har så långa knogar. när har dom växt klarre månne ? ;) ska leta vidare på lite kul, vet två andra ställen som lockar, hihihihihih ..

kanske uppdaterar later. so long

for your eyes only

2008-03-19 @ 00:08:06 Allmänt Kommentarer (0)
coolt som fan hurredu
image111


tjao, hur kan jag berätta om min dag dårå ? hum, det började med skolan iaf. inte allt för jobbigt. eller jo, det vare ju visst det. typ nått slags diagnostisktprov i fysik. tillomed självaste ordet påre var för avancerat för mig, tänk er då provet. shises. men jag och gurra gjorde en riktig fuling, ajsing bajsing. haha, men det hjälpte inte mig mer eller mindre, hohohihiha. sen ringde det ett okänt nummer, hade lektion och satte upptaget. kollade upp det på hitta.se sen och det tillhörde nån magnus nilsson (alviks trafik). nån som ringt fel tänkte jag.
åkte buss till stallet, sprang in på coop och köpte en äcklig isglass. då rang det igen, precis mitt i kassan. då vare nån snubbe som snackade om att jag fått ett paket. han frågade om jag var hemma, sa nej, då frågade han vars jag var, haha, då sa jag borta. hoho, då börja han asflabba. maha, kom iaf överens om att vi skulle hämta paketet senare. insåg efteråt att det ju var samma nummer som ringt tidigare, haha, komiskt ;)
hade hästkunskap, tråk. skrev mest av hanna, hoho.
fixade ovis och skrittade ut igen. han ville vända i början och fortsatte med sitt stegra, studs, studs. provade sen att inte röra mig när han skulle vända och då stod han still isället och efter ett tag så ställde han sig tvärs över stigen och doppade skallen i djupsnön. haha, han var vit upp till ögonen. tjoho, fan vad jag garva. den där snubben är ute efter bråk konstaterade jag. nåjo, sen knatade han på utan svammel. det blev en runda runt hela stigen, även om det inte var planerat. duktig olle :)
hum, vad gjorde jag sen då. mjoo, kikade lite hoppgrupp och knatade sen hemåt.

.. och för alla som inte fattade så innehöll ju paketet min efterlängtade SUNE ! fan vad snice, äntligen är den tbx vars den hör hemma, i mina händer. for runt och fotade allt och ingenting ett bra tag innan jag hade ro att slå mig ner, maha.


nu vet jag inte vad mer jag kan berätta.

nu ska jag avrunda detta oproportioneliga, flummiga, och oerhört intressanta inlägg.

     pusshejs


feed the soul

2008-03-17 @ 21:18:04 Allmänt Kommentarer (0)

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.

Att vara stark är att se livet som det är, acceptera dess kraft,
och ta del av den, falla till botten, slå sig hårt och komma upp igen.
Att vara stark är att våga hoppas, när ens tro är som svagast,
att vara stark är att se ljuset i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.
  

skrittade ut super olle. han var lite knasig, ställde sig och höll på studsa. fick vänta ut honom sen var han snäll. skrattade mest åt han när han var så löjlig, paha. nog är han söt alltid. men jag saknar valle så grrrymt.


ingen kamera idag heller. hoppas på imorrn dårå ..
    nu csi, sen sängen. ciao


come out, come out, wherever you are

2008-03-16 @ 21:14:44 Allmänt Kommentarer (0)

typiskt, allt jag skrev drog iväg :(


hade ett kalasbra us-möte på förmiddan.

red sen en gul ponny. det gick bra, han var fin och snäll. var ganska nervös i början, men snackade bort de sen, haha. vicky godkände det. hade t o m gått över förväntan, brabra :) skrittade sen en q-ling inne, ganska värdelöst, men that's life.

super olle och lotta har vart duktiga i helg.
lördag, 0:a 110, ett pet 120, söndag 0:a 120!
inte alls illa pinkat.

ids fan inte komma ihåg mer av vad jag skrev tidigare.
jojuste, snart borde  min kamera komma, längtarrrr.
     
     
     nu, wallander som jag redan sett, well well.
     so long


i will be chasing a starligth

2008-03-14 @ 23:29:43 Allmänt Kommentarer (0)
  

tjoobree
idag gjorde jag mitt geometri prov. haha, hann inte plugga typ nått så det kändes inte så bra. men klarade det, yes. så svetsaren skulle nu lägga in mitt matte a betyg.
gick till morsans jobb och väntade på att hon skulle sluta. kopierade bilder från en målarbok och började måla lite. det var kul, jag är lättroad ..
drog till nyfiket och tog en fika med moster och qsin. trevligt. inte ofta jag är på sånna äventyr. for sen och handlade på ica. roade mig själv med att fota massa grejor, haha. brummade vidare till stallet.
fixade klar en ovis. borstade, pälsglansade, fläta svansen åre. han ska ju och tävla. klädde på han reskläderna och fick lasta honom. han parkerade på rampen, sen började han gå men lämnade huvvet ute. eh, lyckat. sen fick han en smäll på rumpan och klev in snällt då. hoppas det går bra för dom.

red ut loppis glpsträckan. hade jympaskor = misslyckat. inge stöd, så skänklarna levde sitt eget liv, haha. poan var iaf duktig och drog bara en gång och då fick hon bannemig backa. när jag suttit av kände jag mig spänstig och var tvungen att prova sitta upp utan pall som jag alltid annars har, och det gick, tjohej.

marr. och jag kirrade saga och pontus stamtavlor. en sak ur världen.
ska ha q-ling ihelg, thnx to den där marr. nåja, inte det jobbigaste.
sen en gul på söndag, lääskigt. och välbehövt us-möte.

nu ska jag snarre sova. upp tidigt och knata på marknad. jag ska shoppa sockor :)

                                                              the best, the best, the best, the best is you. peace

lets do it

2008-03-13 @ 09:49:29 Allmänt Kommentarer (0)
tjoho. sitter i skolan, har kort hål. försökte plugga matte, men fattar fortfarande noll. och dom allra smartaste har lektion. lyckat. inte. nåja, har matte sen så då fan måste svetsaren hjälpa mig. ligger typ 15 veckor efter.

idag äre markarbete på schemat. kul, eller så inte. vi får ju fan bara gå bommar och tråka. tråk, tråk, tråk. ska rida ridskolehäst hade jag tänkt. länge sen typ. carl ska få komma ut och busa. både han och ovis ska och tävla ihelg och då ska jag sitta hemma. tänker inte sätta min fot i stallet så vida jag inte måste. nice, på ett sätt. men gillar inte att bara vara hemma, blir så sjukt rastlös, baha.
fast så äre ju förstås marknad och moster + qsin kommer. så for once kanske man skulle vara lite social med släkten. inte lockande.

väntar fortfarande på min kamera. förra torsdagen så lovade dom att den skulle komma inom en vecka. och idag hare gått en vecka. kommer den inte idag blir jag galen. har abstinens, vill fota med en bra kompis ju.

ser fram emot påsken.
den är gul och kul ;) hihi

ojoj, om du bara visste vad som bl a springer i min hjärna just nu. har blitt besatt  och nu ska jag försöka göra nått åt det. ska fixa en bra karaktär eller vafan det nu hette, haha. allt är upp till mig, det hänger helt och hållet på bara mig. jag önskar mig själv lycka till.
jag vill vara som du, precis som du.
 
          hejpa

enjoy the silence

2008-03-09 @ 20:32:10 Allmänt Kommentarer (1)

åkte till stallet vid 10. skitväder ute. mockade och fyllde maten till olle och loppan. kollade kurs. tog ove. fixade han. tog sen in loppis från hagen, tänkte borsta länge, men hon var så jävla ouppfostrad när vi gick in att jag tappa orken, tålamodet och lusten. så hon fick betfor och sen ut igen. det känns tråkigt nog inte som att jag och loppis passar ihop nå mer, varken ridningen eller hantering. men tänker inte svika linda och marro. jag vet fan inte ens vad jag vill. sen gick jag hem och klockan var inte ens halv 3. shises, inte likt mig.
men den tappade orken, lusten, tålamodet kom inte tbx.

har grubblat till och från hela dagen.
mest över valle. jag vet att det hade kunnat hända när som helst, hur som helst, var som helst. men jag tror fan att det var mitt fel. hade jag inte bett dom lämna olle och valle ute så hade det säkert inte hänt. v blev säkert upprörd när inte han fick komma in först och klev sen ner i snön vid staketet och bröt av benet. fan också, inse hur ont det gör att veta det. gosch.
och det kommer att dröja länge innan han kommer hem. jag känner mig så tom utan honom ju. fast det sägs ju att det som inte dödar, det härdar..

är grymt pepp till en tatuering. vill ha typ hate, love på fingrarna, nått på insidan av handleden och nått skrivet på underarmen.  hittar jag nått nice så väntar jag inte en sek längre, annars kan jag gott vänta.


om typ en halvtimme ska jag och min ben & jerry's caramel chew chew förflytta oss till tvn och kika wallander. har fan sett den en gång, men sprolla. lite tidsfördriv eftersom plugganet går åt helvete !


saknar dig hestfan, och förlåt mig för allt ..


stupidity

2008-03-08 @ 22:53:01 Allmänt Kommentarer (1)

var uppe före tuppen idag. eller så inte. men 7 iaf. drog mig riktigt länge under täcket, solen sken ute och skidorna väntade på mig. men sen när jag kollade graderna så vare -25. eh, nej tack sa jag och sovde till halv 9. spurtade till stallet med bil, då vare -20.
fick stressborsta olle eftersom dom ändrade tid lite snabbt. puh, sicken pärs. och jag som tänkt borsta länge. nåja. mockade supersnabbt och kikade sen när dom hoppade. tog in poan efteråt och tog hand om han.

red ut loppan barris med vanja & gur. (observera att det då var typ -7 grader ute). det gick inte så bra för mig, höll på skumpa av. loppis var ganska jobbig i början men verkade fatta vinken sen. chillt efter glpsträckan.

blev tillslut övertalad att gå på den där middan. hade inte så stor lust ju. kom iaf hem en timme innan och tog en raggardusch (nu vet jag faktiskt vad det är, haha) och sen fick josefin nått ryck och plattade mitt hår, fixade frilla och slängde på smink. wosch, ojoj, farligt snygg blev man, haha. knatade till stallet och dinerade dära. spelade lite kort med emm, sofie och joel. jag sög i början.  men det hela slutade med att dom andra gav upp och så vare bara jag och joel som spela. och då jävlar vann jag. utklassning på hög nivå, maha. lindade ben på olle och började sen sakta men säkert promenixa hemåt. fick massa bilerbjudanden men jag stod emot. så skönt att knata .. hoho, lena ropade och frågade om jag var tjurig, och jag bah, nae, jag är hurtig :)
ångrar lite att jag drog dit. men nåväl, om inte annat så fick jag modighetspoäng nu, proud * och så fick sig alla oenvisa typer ett nyp i kinden, moahahaha ..


vet inte om jag ids kliva upp tidigt och skidra imorrn. borde plugga litegrann.
äsch, får väl se hure slutar. natti natti /jess.


i don't wanna tell you

2008-03-07 @ 23:14:14 Allmänt Kommentarer (0)
fredagar gillar jag !

red ut gurre runt stigen, barris. solen sken och det var varmt. poan var snäll hela vägen, men tyckte jag var lite jobbig som prompt skulle ha rätt galopp varenda gång. inge sken, och när hon fick springa hem så gick det inte ens fort, huhu.
var pepp som fan till hästk. ville dressa med klubbis. men då skulle vi rida ut. trååk. ut på lektion är sjukt värdelöst. red iaf timpan, som har blitt tjukk. han var pigg och ville gå i rumpan på elvis. skritt och trav runt hela stigen till råga på allt. hur kul kan det bli ..
fixade hos kusarna åre. drog sen hem med en maria på släp. jag blev verkligen inte av med henne, försökte med allt, men nä. skulle ju plugga matte. nåväl, det var väl inte allt för krävande. kikade happy feet, lite långdragen, men söt, huhu.

nu ska jag ta mig ett snartnattbad. mys. frysit lite till och från. inte varje dag som jag badar. sen fort hopp i säng. tänkt kliva upp sju imorrn och dra en repa på skidorna runt elljusspåret eller nå. om vädret är nice. annars skiter jag i det. aja, direkt stallet sen, ska grooma och kika när ovis hoppar :)

      ciao

stop chasing rainbows

2008-03-06 @ 23:37:57 Allmänt Kommentarer (1)
                Maybe life is a song but you're scared to sing along
                Until the very ending

jag är så glad att du finns i mitt liv människa.
när allt ligger på botten får du en att vilja komma upp igen.

hallå lixx. vars är världen på väg ? kan inte alla bara vara nöjda, ingen är perfekt. inte ens du. haha, jag känner mig som en potatis. men jag ska ta tag i massvis med saker har jag bestämt. jag är pepp, har peppat mig själv a lot nu, yay :)

l v   -for life

i remember when we used to laugh

2008-03-05 @ 23:54:31 Allmänt Kommentarer (0)
image96
skrev utredande uppsats i aulan 8.00 - 10.30. fick smått panik när jag insåg att mina följder bara var sjukdomar och skulle tillhöra samma stycke, shises. improviserade lite och trixade fram 3 följder iaf. var så jävla rolig att jag skrev om abort. men vafan, jag bällade och så blev det den.
hade egentligen idrott efter, men hade inga kläder. trore var steptest och det hade jag velat göra. man får äckligt härlig träningsvärk i ena vaden. haha, det fick jag sist.

tog bussen till stallet. var och pussade på ovis i hagen. han och bollo tyckte det var trevligt med sällis. ena drog i ryggsäcken och den andra snodde mina vantar. huhu. försökte fota lite bilder i det underbara vädret, men kameran svek mig lite. i want sune ! mockade, fyllde mat och smörjde till 3. pheh, nu har jag smörjt typ allt i skåpen. snice. städade lite också, hatar oreda, haha.
borstade, lindade ben, klädde på han och drog sen ut och skrittade. jefla spennis, han  var rädd för allt. gick sen in i ridhuset. där var han rädd för en blöt fläck på väggen, trevlig snubbe. dressade lite, ett tag sen sist.  han var lite bråkig en stund till och från, men fin emellanåt. tjao, det kan ju faktiskt vara så att jag gör fel och därför jävlas han. ollebus känner nog sig lagomt omtyckt nu när han får all uppmärksamhet. han verkar ganska nöjd.
    och nu är valis opererad. han måste bli  bra snart. jag ska bannemig tvinga honom. hoppas han kommer hem snarre, jobbigt om han blir borta allt  för länge jue :\

måste ta tag i skolan. ska bestämma provdag och verkligen plugga. mamma får fan hjälpa mig så jag får nått gjort. hoho, och svetsaren funderade om jag var intresserad av min linje. öh, HELL NO. men sorry att vi bor i patetiska gällivare som inte har nåra bra linjer att erbjuda dumma jävlar som inte orkar plugga.

nåväl, det är lättare att låssas och överdriva, det är bannemig sant.
nu ska jag skutta i säng och sova min skönhetssömn, kinda'.

   
                                                                                         

keep pretending, no one cares anyway

2008-03-04 @ 21:47:10 Allmänt Kommentarer (0)
fyfan !

var i skolan hela dagen. skönt att måsta tänka på annat. försökte föra en seriös konversation med svetsaren,  men började bara garva och han verkade inte fatta vad jag ville, vilket egentligen var simpelt, att jag inte tänkte ha nått samtal med honom. test påhästk. hade 10/12, ett slarv, ett fusk, haha.

red ut ovis med maria och gur. poan var pigg. och hängig, speciellt i galoppen, fick lyfta upp han åre. fast tjao, annars gick det ju finemang. han är så mysig, den där mysolle.

juste, skulle ju egentligen bara leta och skriva ut text
 till provet imorrn, vet inte vad jag ska utreda än. pah.


isch, fan vad  värdelöst. fan vad arg jag blir. eller typ besviken. damn, ibland har man för höga tankar om folk. eller så råkar jag bara vara kinda dum i the head, extremely. gosch, hur fan pallar man vara mig, det lär vara jobbigt må jag tro. nu jävlar ger jag upp, jävlahelvetescepeäckelmissanpassade människa.

hejdå, nu ska jag leva livet  ! :) typ

crashing

2008-03-03 @ 22:50:49 Allmänt Kommentarer (0)
verkligen inte min dag idag.
orkade inte gå till skolan även om jag var pigg när väckarklockan ringde. låg under täcket och halvsov ända till 1. försökte plugga matte, men fattade inte ett smack. blev bara arg tillslut och dök ner i sängen igen. gick till stallet vid 3.

skrittade ut ove. han stod helt still när jag klättrade upp och gick rakt fram hela stigen. duktig poa. försökte rensa tankarna, men tänkte på valis ändå. fotade en bild från ryggen och ovebus höll på få en hjärtattack, huhu, sötnöt.
ska ha han nu när lo är borta med valle. dom lär väl inte komma hem på ett par dar. .. och jag saknar redan han. usch, jävlahelvete, när ska livet sluta vara så orättvist ?

äh, har deppat och gråtit mest hela dagen.
har hamnat i ett svart hål trorja, men det går väl över ..                     
     
* dagens låt : joshua radin - only you


måste börja ordna upp saker nu ffs
        adios


devil on my shoulder

2008-03-03 @ 00:31:26 Allmänt Kommentarer (0)

nu, om nångång så känner jag mig bortkommen. det känns som att jag kryper tillbax mot gamla vanor, smyger efter igenväxta stigar. jag trampar upp de gamla spåren. fan vad jag gnäller. mycket snack och lite verkstad. men jag har noll motivation till allt och ingenting nu.
uh, speciellt skolan. shit, så här dålig har jag aldrig vart. tänkte plugga massa under lovet, men jag har räknat typ 5 tal av 30 i matten. har  omprov i kemi typ nu till veckan, jag kan fortfarande inget. prov i fysik, jag kan inget. utredande på onsdag (observera att jag visste vilken dag, big step), måste skriva ut klok fakta och läsa så jag  lär mig det utantill. jag är dum. dum för att jag valde nv, dum för att jag är dum som i allmänt störd i huvudet. en gång under år 2007 gjorde jag ett iq-test, jag hade typ 115, det sades vara bra. nu vågar jag inte göra om testet.
snart hoppar jag från en bro, lägger mig på vägen, överdoserar antidepp, hoppar bungyjump med snöret runt halsen, vad som helst för jag ooorkar verkligen inte med skolan. klarar jag av 1:an så kanske, kanske .. men annars vette gudarna. säger nog till innan, så ni får veta vem som ska ärva min kudde bl a.


överdoserat valle idag, eller en lagom dos kanske.
nu har han hittat tekniken, så när han hoppar så trillar han inte på näsan iaf. han böjer lite på tassen också. på gott eller ont, det vet vi ju inte än. fan, ovissheten är jobbig. hoppas dom far snarre, eller nå. måste berätta att ;  
jag tycker om den där lehigh valley så mycket att det gör ont !


inrett i pentryt, vi vart inte klara. gardinerna skulle kortas och strykas så dom kommer upp imorrn. resten ska väl också fixas klarre imorrn. många väntar på att få komma in och kika. tjao, det blev skillnad, stor skillnad. loggan är snyggast. sen fejkblommorna på bordet.


  ..
Jag är vaken men blundar ändå
Är under ytan tills kroppen blir blå
Dina löften håller sanningen varm i hjärtat som brann

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas
Att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan va ska jag ta mig till

                                      * dagens låt: martin  stenmarck - 100 år från nu

godbays forever or for a while
(insett att jag är elak rätt igenom, flåt) / jess


keep holding on

2008-03-01 @ 21:22:48 Allmänt Kommentarer (0)
vaknade åtta idag. städade lite i mitt rum, satte upp stjärnor som ramlat, räknade lite matte.
åkte sen till valis kring tio. plumsade ut i skogen och högg ner ett träd, eller så inte. stulde det med gott samvete. hängde upp det i boxen och valis tyckte den var trevligt. så han dissade mig, huhu.
kikade lite när olle kursade och mockade sen till han.
borstade och gav kärlek till val hur länge som helst. lindade ben, tog temp. lo gav han sprutor, och jag är rädd för nålar, uh.
smörjde det mesta i ena skåpet, ska ta itu med resten imorrn trorja.
imorrn blire att inreda pentryt också, snice.

huga, varenda steg som poan tar gör fan ont i mig. det känns som att nån skruvar en rostig skruv i hjärtat. det känns overkligt, helt fel. jag får för mig att efter att han fått åka till boden eller nå så blir han bra, då kan han åtminstone gå. men så äre inte, så lär det inte bli. det kommer nog dröja. men jag vill att dom ska säga att det är typ en nerv som kommit i kläm och då tar dom bort klämmen. fyfabian. varför han ?

usch, usch, usch, usch ! 

               tur att du är bättre än bäst ♥                                               dagens låt: 
                                                                                                                avril lavigne - keep holding on

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide