for your eyes only

coolt som fan hurredu
image111


tjao, hur kan jag berätta om min dag dårå ? hum, det började med skolan iaf. inte allt för jobbigt. eller jo, det vare ju visst det. typ nått slags diagnostisktprov i fysik. tillomed självaste ordet påre var för avancerat för mig, tänk er då provet. shises. men jag och gurra gjorde en riktig fuling, ajsing bajsing. haha, men det hjälpte inte mig mer eller mindre, hohohihiha. sen ringde det ett okänt nummer, hade lektion och satte upptaget. kollade upp det på hitta.se sen och det tillhörde nån magnus nilsson (alviks trafik). nån som ringt fel tänkte jag.
åkte buss till stallet, sprang in på coop och köpte en äcklig isglass. då rang det igen, precis mitt i kassan. då vare nån snubbe som snackade om att jag fått ett paket. han frågade om jag var hemma, sa nej, då frågade han vars jag var, haha, då sa jag borta. hoho, då börja han asflabba. maha, kom iaf överens om att vi skulle hämta paketet senare. insåg efteråt att det ju var samma nummer som ringt tidigare, haha, komiskt ;)
hade hästkunskap, tråk. skrev mest av hanna, hoho.
fixade ovis och skrittade ut igen. han ville vända i början och fortsatte med sitt stegra, studs, studs. provade sen att inte röra mig när han skulle vända och då stod han still isället och efter ett tag så ställde han sig tvärs över stigen och doppade skallen i djupsnön. haha, han var vit upp till ögonen. tjoho, fan vad jag garva. den där snubben är ute efter bråk konstaterade jag. nåjo, sen knatade han på utan svammel. det blev en runda runt hela stigen, även om det inte var planerat. duktig olle :)
hum, vad gjorde jag sen då. mjoo, kikade lite hoppgrupp och knatade sen hemåt.

.. och för alla som inte fattade så innehöll ju paketet min efterlängtade SUNE ! fan vad snice, äntligen är den tbx vars den hör hemma, i mina händer. for runt och fotade allt och ingenting ett bra tag innan jag hade ro att slå mig ner, maha.


nu vet jag inte vad mer jag kan berätta.

nu ska jag avrunda detta oproportioneliga, flummiga, och oerhört intressanta inlägg.

     pusshejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide