break it

2008-04-30 @ 22:35:01 Allmänt Kommentarer (0)

hej jag heter jessica och idag har jag missat två bussar. hoho. sovde bort mig från första och sen när jag gick mot andra kom den snabbare än väntat. fick kuta fort, aldrig hare nog gått så sakta. men iaf, grävde efter busskortet men det var inte hemma. suck, jossi hade inte satt tbx det. great, där missade jag min andra buss dårå. hade tur att morsan var ledig så hon fick skjutsa upp mig.
hade svenska, satt i datasalen och skulle skriva på rapporterna. hehu, frågade om förslag på nått att skriva om och då blev anneli lite purkis eftersom vi har haft två veckor på oss att skriva. hittade iaf ett ämne, annars gled jag mest bara runt på stolarna.
fick göra nått spanskagrejs hemma. eh, jag har inte vart på en endaste spanska lektion på 2 veckor kanske. woups. men då slapp vi den, sen var gympalärarn sjuk och då slutade vi. klockan 10. tjohey.
drog hem en svänkare. och sen när jag cyklade till stallet vare +19 grader i skuggan. det har vart grrrymt varmt idag, helnice. har fotat massa i hagarna, men orkar inte lägga in dom just nu. datan är smockfull och har inget oviktigt att radera. försöker skicka gammalt till jossi's data och sen usb, men åt helvete med det. sega datoräckeljävlar.
borstade ovis ute i hagen, hade han lös först vilket funkade ok till en början, men sen ville han bara att jag skulle klia på hans rumpa och då åkte han fast. helchillt stod han och myste. han liksom bara finner sig i allt.
innan jag drog hem hann jag kika lite på den nya klubbponnyn. riktigt charmig, helsöt alltså. vit. topsy hette den nog. aplik sjömillans casper ju. men iaf, nu längtar jag efter en ny storis, inte bara b-ponnysar.

ledig imorrn, tjoho. har calle och olle, + us-möte. pepp. olle hela helgen, myspys.
blev ju en häst färre dessa dagar, men det ger mig mer tid till skoljobb. haha, go me.

och till sommarn blire förhoppningsvis florida. bara det att jag skulle ju jobba just då, tjäna moneys. men har alltid velat dra till usa och när chansen finns bör man nog ta den. fast då får ju mamma och pappa pröjsa det jag vill ha sen då, hehu. en hel del. joppar, ridbralls, ridvantar, objektiv, laptop, vanliga skor. med mera förstås.

äh, nu blev det ruskigt långt. ska hoppa i säng snart. kanske en tidig morgon väntar mig, får se. tjingtjong långkalsong. apropå det så behöve jag inga sånna idag, haha.

1 vecka :)

i can't feel anything

2008-04-28 @ 22:20:07 Allmänt Kommentarer (0)

sitter här och försöker peppa en annan medans jag själv
simmar på botten av glaset. ingen bra kombination.

red ut ovibus. satans dåligt underlag. eller tjao, på vissa ställen funkade det. han terrade vända en gång. men det går liksom i slowmotion, och inge svammel efter. han var piggelinus, och stark .. och en gång trillade vi på näsan timmele. han liksom gled och trillade på knäna och sen på näsan. men han var snabbt upp och fortsatte gladare än innan. han är som så frän.

åh, är grymt jävla less på att vara så sjukt hopplöst värdelös. och jag skojar inte. du skulle prova att vara i mina dojor för en dag, och du hade fattat.

helgen ser iaf fullspäckad ut. bra. tror jag behöver det.
sysselsätta hjärnan med annat.


hejhopp
, nu ska jag fortsätta kolla pb. den är bra.


screw you

2008-04-28 @ 15:01:56 Allmänt Kommentarer (0)

changed plans.
dissar shrek, laga middag och drar till olle istället.
kalas!

ps.  missa inte prison break ikv. säsongsfinal.
       det är iaf nått jag verkligen inte vill missa ..
.


think happy thaughts

2008-04-28 @ 14:30:56 Allmänt Kommentarer (0)
fyfabian sicken tung skoldag, helt galet. missade spanskan eftersom jag var tvungen att ägna en extra minut åt min kalufs, såg ut som en gammal trollgubbe. nu ser det bara ut som trollhår, men en stor skillnad. åkte till skolan efter lunch och hade matte. kände mig ganska smart efter ett tag. hann dock bara jobba sisådär 3 uppgifter och jag är fortfarande på veckan 15 i planeringen. hehe. sen behöver vi ju inte gå på historian eftersom vi gör rapport och får skriva den hemma och sen slapp vi engelskan bara för att vi har nationella imorrn.
image157så vi missade bussen med 1 minut, great. nämen t. hedqvist hämtade hem oss. han körde med takluckan öppen, och det är ett säkert tecken på att det är vår och varmt ute, tjohey.

imorse innan skolan (hade sovmorron ;)) slängde jag på shrek 2, hann timmele kika klarre den. fyfan vad den var bra, haha. och nu funderar jag på att kolla den nya shrek 3. har ingen kuse så det är ju ingen panik till stallet.
jaru, det låter ju finemang.

my chemical romance 4 shooo, längtar efter lite nya låtar
lehigh valley for life, längtar efter honom
7 maj, godislöfte 1 år, längtar till den dagen. men ärligt, tror inte jag ska börja med karra igen, får la se sen. dricka har jag iaf bestämt mig för att inte börja dricka igen, och inge chips heller. och så förstås inge bullor och festis på ett bra tag framöver. det är så kul om man klarar att hålla sig, värsta utmaningen. det passar mig ..

näe, nu väntar shrek.
hejpa

it never rains but it pours

2008-04-27 @ 18:08:38 Allmänt Kommentarer (0)
vatu vad, haru ont i foten eller nånstans, sätt på ett disneyplåster så gåre över.
jag slängde på ett rosa dumboplåster och smärtan försvann :)

fick trots allt lite sovmorgon imorse. drog sen till stallet. tog in pinglan. cpt som springer in i boxen. men tji fick hon, höll på tills hon lugnt knatade in. det är bara att akta tårna när hon är i farten. hehu, det jobbiga är ju att hon är så himla stor. knäppisen slänge in mig i väggen ett x antal gånger. men jao, är man envis kommer man långt!
lindade hennes framben, värsta matchig blev hon. det gick ganska kalasbra att rida. nissen var ruskigt fin, tjoho. hon är som så go, litar på henne till 90 %. kanske. nämen, började tänka på när jag nästan bara hoppade henne. hon var helt knäpp, och jag var hopprädd. men ändå kände jag mig säkrast på henne. wierd.
tog en kort prommis med max. som verkar ha fattat galoppen. han var helsnäll och bet mig inte i armen en endaste gång, härligt. skyndade att linda benen med dom rosa lindorna. och tog sen in super olle. som hade rullat i leran och var sådär ruskigt snygg. hann inte borsta på han för min bil väntade på mig och klockan var nästan slagen 3.

skyndade hem och kollade dirty sexy money reprisen. den är bra. helgrym. och den där seth gabel snubben som spelar jeremy är värsta nice, kanske för att han påminner om gerard way, hehu. har laddat ner lite gamla mcr låtar, nostalgi .. åh, jag hade verkligen velat kunna spela piano, och sjunga. fan vad kul.

anyways, ska försöka kirra lite skola. sen om jag pallar så blire nog en film.
måste bara säga att my chemical romance & the used - under pressure är still going strong. den låten kommer nog fan aldrig att bli dålig. that's it!            tjingtjorre

hold on to your visions tonight

2008-04-27 @ 01:55:22 Allmänt Kommentarer (0)


min dag började kalasdåligt. loppan var en jävla kärring. skulle hämta in henne från hagen. kan ju passa på att berätta att den är fylld med lera. tjao, tanten kommer gåendes mot mig, men stannar 5 meter bort. sen står hästfan bara där och tittar så jävla nöjt på mig. öronen spetsade och svinasöt. men ack, hon var inte söt länge. tillslut gav jag upp och gick svärandes därifrån. plockade då en max och gick på en promm med honom. han var cp i huvvet. sen när han skulle ut i hagen igen så slängde han runt mig över hela världen. han praktiskt taget skickade mig i slänggungorna när jag inte släppte honom. grrr ..
var sen tvungen att ta itu med den där loppan. fick gå in i surgubbarnas snöhage och ta fast hästfan och dra henne mot grinden. borstade snabbt, slängde på ett schabrak och drog. typsikt nog for schabraket åt helvete, vilket gjorde mig mer pissed. red till kremma och hästen var vild. eller pigg iaf. travade lite efter vägkanten. sen travade hon på asfalten när hon ville hem. ajo, väldigt bra. sjuuuukt varmt och skönt, red i bara tröja.
tog sen hand om min påny. red ut honom med jennifer och lisa. provade stigen, men den var totalt kass så vi vände till kremma istället. karlsson förgyllde min dag. han är bäst. sen såg jag bilderna som marro fotat. hahahahaha, näst intill djurplågeri, vafan pysslar jag med? stupidity.
sist, men inte minst, absolut inte minst, nissepinglan. det var härligt att sitta på hennes rygg igen. men attans tjock har hon blivit. värsta biffen. längtar tills det går att rida henne normalt.


jag har ont under foten, normalt.

och dessutom så rullar en bra låt i mina öron.

watching the stars. den har lixx fastnat.


jag är så jävla tråkig och därför ids jag inte tråka ut er nå mer.           tjolahejpa


but not now

2008-04-25 @ 20:16:36 Allmänt Kommentarer (0)
image148ganska ohändelserik dag. skola, simpelt.
fick skjuts till stallet. kirrade med olle. borstade på han.
stod på pallen så man fick lite kraft i borsten, men inte blev han renare för det. han sysselsatte sig med att nästan putta ner mig från högpallen. det kliade ju på rumpan, hehu.

promenixade med max, jh & fia hänkade med. poan gick mest efter vägkanten och letade gräs. bra, då slapp jag bli biten i armen stup i tian. lindade sen benen innan jag drog hemåt.

imorrn äre loppan, max, nilon hie & karlsson på schemat.
så en tidig morgon väntar mig ..
                                                .. och nu väntar en film.
tjo

take a chance

2008-04-24 @ 23:45:25 Allmänt Kommentarer (0)
den resterande skoldagen vart ganska chill. vi fixade till våran labrapport, eller vi och vi. hanna och carro fixade till den. sen på svenskan kom skolsköterskan och tittade in och lät oss fylla in en grej. tog en lite tidigare buss hem och sen klev jag och maria av vid coop. hon tyckte att hedmans vore bättre, men jag var stensäker på att man inte skulle sjunka där vid parkas. haha. så där gick vi med varsin glass i handen och sjönk minst en meter i vartannat steg, lyckat. vi kirrade planscher ända tills vi fick hästar. var ruskigt snabb att välja busan eftersom det nu är lite smått ont om roliga klubbisar. det gick väl inte allt för bra, kan bero på att hon som satt på hästryggen svingade sina armar och ben i tappra försök till att flyga och tjao, förövrigt red hon som en kärring. och hur rider då en kärring? hum, jaru, ruskigt dåligt iaf, hehu.
  sen blev det en prompenix till kremma med max och calleman. maria var bussig och följde med. den där max hade ruskigt tråkigt så han gick och bet mig i armen hela tiden. sjukt härligt med en liten prompis. älskar våren liksom.
  mockade sen till cavv. lät han vara ute i hagen medans. kände mig lite orolig efter ett tag, och när jag skulle hämta spån kikade jag till honom. ajo, han stod lugnt och fint och kollade på fåglarna, typ. sen när jag stod och skottade spån ringer david och säger att calle har skadat sig. visste ju som redan att hans sår hade börjat blöda igen, men sen när jag såg såret så vare inte nice. han hade tydligen sparkat i staketet enligt några vittnen. blodet forsade, eller det rann iaf. fick spola av det med vatten och sen kom marri och kirrade med plåster och sånt. man image147kunde se i stallgången vars cavat hade hållt hus, blodspår lite här och var. stackars liten ..
  prommade hemåt ganska sent, och lyckades missa min nya följeserie dirty sexy money. typiskt.

snart ska ju cindy och lisa dra. och busan också, lite tomt kommer det bli förstås.
och att tito har fått springa till himlen. ruskigt trist.
sprolla vem det nu händer, det är alltid lika okul.
lilla tuto, han var ju som så härlig, värsta charmknutten.

nånå, så kan det gå. ska nog gå och borsta tänderna nu. ajuste, var hos tandläkarn imorse och hon led med mina tänder. det var kaos. woops, kanske för att jag slarvar så enormt, hinner ju inte borsta dom varje morgon, hahahaha. så det var en del hål. shises, så ska snarre tbx igen och dona lite, sen om det inte blitt nå bättre efter en månad ska det lagas. kanske man ska bättra sig lite nurå.
amenjo, nu tjappar jag, so long.

missing star told don't give up

2008-04-24 @ 12:56:38 Allmänt Kommentarer (0)
gah, har just gjort fysikprovet. tjao, kan ju som inte säga att det gick bra. det gick för fan rätt åt helvete. precis som med alla andra jävla prov. varför valde jag natur? funderar nått så grymt på att bara gå och byta linje till nått simpelt, eller simplare. kanske bygg, eller handels. fast ingen av som lockar ju mig mer eller mindre. men ändå. gah, man kan fan inte sitta och göra omprov varenda jävla gång. suck.
jag måste ta en funderare trorja.

ska snarre återgå till mina resterande lektioner. sen väntar en skadad cavv., ridlektion och jadu, jag vet inte mer. allt känns sjukt jobbigt alldeles just nu, pheh.


äh, på återskrivande.

let's step up

2008-04-22 @ 20:00:47 Allmänt Kommentarer (0)
jag är rastlös ..
.. och det suger

försovde mig idag. men drog sen till skolan. fysiken är ett helvete, snart har vi prov och jag fattar noll. och det hjälper inte att mange hjälper mig. en gång trög, alltid trög.
åkte med 13.00 bussen till stallet. det var en 3:a så vi fick knata en bit, vi gick i snigeltempo, men det vara bara för att det var så bra väder. sen fick vi plumsa. skulle göra egna fina spår, men sjönk bara en massa. just vid vägen försvann ett ben, tog tag i jh's mjukisbyxa som började glida ner och sen tippade min 10 kg tunga väska fram så jag nästan stod på näsan. fan vad vi garva. bra humor, yuepp.
bara fyllt ovis höpåsar och pussat på han, drog sen hemåt på min vita springare. mitt huvud höll på sprängas så lite chill lockade faktiskt.
har kirrat massa nya filmer ; underdog, shrek 3, dreamer, hairspray, magnus betnér ingenting är heligt, good luck chuck, en spricka i kristallen, irene huss tatuerad torso & den krossade tanghästen. längtar tills jag har tid att kolla dom.

hittade en snubbe som hänger hos den där hickey. hon hade hängt där länge och hade bilder på pärlorna. så hon skulle skicka snarast, ruskigt roligt :) ska även få se lite bilder på den där super micke, hehu.
hittade också en grym hemsida där man hittar alla halvblod och stam. jämfört lite släktingar. kollat ridskolehästar och privatisar + andra jag kommit på. lite fränt att vissa kusar är släkt med andra. valle är bl a släkt med glenn, levita, sockan, prisma, nisse, legard, mizty, lector, sigge, tito, nick & håll i er, nipsen. orkade inte rota efter fler. olle är bl a släkt med nick, tito, prisma, lector, olliver, calle & kinnick. hehu, himla kul man kan ha. hittade tillomed vem sigges mamma är, lite sent dock, men iaf.

nu väntar nog lite basket, sista finalomgången. tror att solna vinner, men hejar på telge.
sen äre säkert nått kul på tv. ajo, annars vet jag inte så mkt mer. tjolahopp!

i'm going down

2008-04-20 @ 23:01:22 Allmänt Kommentarer (0)
tog min kära cykel till stallet. eller jag har inte ens en egen cykel, men mammas fina tantcykel rullar än. så då var årets första cykeltur avklarad, utan äventyr tillråga på allt. ska försöka cykla oftare nu, det är ruskigt uppfriskande.

tog hand om djuren. ruskigt varmt ute, helnice. olle hade ju stått fullt påklädd hela dagen så den sista typ halvtimmen spenderade han naken, skönt sa han. red sen loppis. barris runt stigen. lånade en remontnosgrimma. blev less på att hon inte har nån på ena tränset. den var lite liten, men hon har gått igenom värre saker ju. det blev ruskig skillnad på totton. hon hängde inte lika mkt och drog inte heller. på glpsträckan fick hon öka en bit och sen när vi skulle chilla igen så vart hon mongolid, eftersom hon inte kunde gapa, haha. hon vart skitarg. men en sån borde inskaffas. sen fick hon också gå ut naken i solen.
red ut ovis. han var ovanligt tittig, svammlade lite. jag red dåligt igen. på slutet vart poan ruskigt fin, helduktig. men är liksom less på mig själv. hur kan det vara tillåtet att rida så jävla dåligt som jag gör. vart försvann allt? är på noll igen. och det suger kan jag lova. mina tår är kvart i tre, benen är ute och flyger, jag lutar fram, stenhård och ostadig hand. åt helvete med det. jag hade behövt sommarjobb på stuberten, så jag kan få pengar till privatlektion.

pratade med maria i teflonen i en timme. ruskigt länge. men vi hade ändå ganska mkt att tala om. och ruskigt elaka var vi. fast egentligen vare bara massa sanningar. och sen kom vi på att vi måste ha möte på onsdag.

har inte gjort nå mer skolarbete och det tänker jag inte göra heller. är trött som vanligt.
men kanske tar itu med det imorrn, eller i övermorrn, eller senare.
äh, fybubblan, jag hinner inte med. stanna livet för jag vill hoppa av!

sängen kallar, gnatt.

running up that hill

2008-04-20 @ 11:48:50 Allmänt Kommentarer (0)
apropå ingenting så har jag kommit på varför min engelska bokrecension tar emot hela tiden. jag har ju glömt bort hälften av handlingen. så varenda gång jag kommer till ploten så ger jag upp. hopplöst.

och juste. i förrgår blev det ju nästan catfight när vi kirrade tacos. massa skrik och bråk. jävla onödigt, men de mest inblandade får ta det. det blir som man göre till. nåväl, sen smög sig fanny, bosse och jag ut i stallet för att kika till våra djur. pussade lite på prinsen, kingen och olle. sen kom fanny på att jag inte får vara i stallet mer efter stängning. ofcourse eftersom jag inte är arton än. men iaf, har ju fått stanna vissa gånger eftersom jag har kort och ändå kan komma in. men så på ett möte så hade dom tatt upp det och "nån" hade sagt att en viss person brukar vägra att gå ut. eh, f trodde på dirren att det var jag. blähä. fan lite ledsen blev jag ju. antar att  "nån" menade mig eftersom jag är i princip den enda som brukar behöva vara kvar i stallet efter stängning, och alla andra som behöver det är ju över arton. men iaf, sjukt dåligt att säga att jag brukar vägra att gå. alltså, jag har aldrig i hela mitt liv vägrat. fyfan vad irriterande. det kommer sitta kvar i min skalle länge. suurt att folk ska sitta och ljuga, jävla babianrumpor. kände bara för att få ut det, pheh.

eftersom min engelska inte kommer nån vart och jag tappat motivationen för tillfället så ska jag allra först sätta över bilder på mitt usb-minne. sitter för närvarande på jossis dator. har skickat mina bilder hit i hopp om att kunna föra över dom till skiva, men icket. så många som möjligt ska då få hamna på usbn tills jag hittar en dator som är normalt funtad.  för jossi har hotat med att ta bort alla bilderna, dom tar ju så mkt plats liksom. hon har ju bara nio tiondelar kvar av minnet. oh gosh, "min" dator är så full att den snart kraschar. idiot.

amenjo. morsan är ute och rantar så jag tar nog ärligt talat cykeln till stallet.
vägarna är ju bara nu, så det borde gå ganska bra. om inte annat lyckas jag
väl med en och annan vurpa som mest. haha. men då väntar loppan och olle.
    tjingeling
image140image141 
världens sötaste tant & världens bästa lehigh valley

hearts on fire

2008-04-19 @ 21:33:05 Allmänt Kommentarer (0)
värsta fullspäckad dag yesterday. typ.
red lector på hk'n. markarbete. tråkigt. jag var apkass, red som en jävla kärring. hade lite dålig inställning i början trorja, pheh. skrittade ut super olle. dom höll på skotta plattan, men ovis sa inte det minsta om det. cooling. han gjorde inte ett smack under hela ridturen, kunde skritta på långa tyglar. dock inte på hemvägen, för då gick det fort. lagade sen tacos. många barn, men inte allt för många. skulle kika luciashowen men det funkade inte, suurt. gick och la mig kring tolv. somnade ganska direkt. kallt som fan vare så mitt i natten fick jag klä på mig.
     vaknade helt och hållet typ 7. packade ihop och gick sen och släppte ut olleboiboi. han fick käka lite morgonhö ute i solen. knoppade fia och russkar. haha, katastroffula knoppar. men fia hade så tjock man, bra bortförklaring. dom fick också en rosett i en knopp. det är respekt dude. lovade att fota nåra så då gjorde jag det. katastroffula bilder. men då skyller jag på att ridhus suger, haha.
ruskigt pinsamt att våran klubb håller på att rasa ihop. speciellt näre kommer massa folk. shitpommes. ajo, men så äre.
borstade ovis ruskigt noga. for sen ut efter stigen. det var sjukt varmt. han testade vände en gång. men det var lite halvhjärtat. som att han bara skulle kolla ifall att. sen var han duktig. men jag var ruskigt dålig. jag trillar bakåt, buhu. suckerrrr. efteråt fick han gå ut och käka middan.
     vi måste ta tag i kiruna imorrn om vi hinner. annars skriva upp allt på ett papper så dom får ta med. snackade med dom idag en snabbis men det är ju bara det att jag är nog den som vet minst om det dära, haha.

skulle ju kirra engelskan, men jag håller på somna. trorja går och lägger mig snarre och kliver upp tidigt imorrn istället. låter finfint tycker jag. och alla bilder, tjao, dom kommer när nån gett mig en ny dator där bilderna får plats eller går att föra över till skiva. gonatt

                        psst. ibland blir man ruskigt förvånad över att vissa folk hälsar.
                        mendu, det är ju ruskigt roligt. nått sånt litet kan liksom sätta guldkant på dagen.

every step that i take

2008-04-17 @ 22:55:01 Allmänt Kommentarer (0)

idag har jag haft nationellt prov i engelska. skriva. det suger, men jag kände mig ganska nöjd ändå. bara det att när jag känner mig nöjd så brukar det gå åt pipsvängen, haha.
orkade inte var kvar i skolan på de 1,5 sista lektionerna. hade ont i hjärnan.

tänkte passa på att rida ut cavv. medans jag hade massa tid. hittade ett sår på hans fot. tänkte först att det bara var ett litet broddsår, men sen såg det illa ut. tog och spolade med lite vatten. det var typ lite djupt, huga. sprang med honom och han var ganska halt. stackarn. puh, skönt att det för en gångsskull inte var mitt fel. marri kom på stuberten och kirrade plåster.
red cindyrella på lektion. liiiten ponny. massa mindre än dom två senaste. ajo, men hon var iaf ruskigt fin efter ett tag, när jag börjat rida. bästa gången hittills.
dessutom så lånade jag ut min telefon till en liten flicka som jag inte ens känner. ganska shyrro om jag får säga det själv. inte riktigt likt mig, snåljåpiska egoisten själv serru. amen det tyckte jag var ruskigt bra av mig, ville bara fåre sagt, paha ..

har ruskit ont i ryggen. det är inte kul. trore kan vara muskeln i benet eftersom det är långt nere det smärtar.  mendu, det är ruskigt tråkigt iaf. men sånt dör man inte av. man är väl härdad för bövelen.


egentligen vare ju skolarbeten på schemat, men jag pallar inte. mina ögon håller på att trilla igen. men ihelg ska jag ta itu med lite. nog för att det skulle vart inlämnat denna vecka, men äh. måste kirra en muntlig grej sen också så att jag blir klar med engelska a snarast. och sen de två halvt bortglömda proven i kemi och fysik. pheh, har jag nånsin nämnt att skolan suger ruskigt mkt? haha.

nu ska jag ta en dejt med tandborsten och sen våldta sängen.
för imorrn äre övernattning med barna = en lååång natt.


three freakin' weeks

2008-04-16 @ 22:57:04 Allmänt Kommentarer (1)
äre bara jag som är sådär blödig och bölar när jag kollar extreme home makeover? haha, lite patetisk må jag nog vara. hihihih ..

vet egentligen inte varför jag bloggar idag, har noll vettigt att skriva om.
tjao, kan ju passa på att berätta om gårdagen som var mkt händelserikare -inte.

iaf, för de som vill veta så,
red ut ovebus med vanja & gur. inte ofta vi har sällis. sist gick det ju inte allt för bra, haha. men poan var duktig, han gick tillomed först när det lurade faror. nog för att guran skickade fram honom så hon skulle slippa bli uppäten allra först. han var iaf ruskigt pigg, men inge bus. det enda lite jobbiga är att han typ sätter stenar i huvvet ibland. då blir han tuung och hamnar nästan med näsan på fötterna. men han är fräck den snubben. haha, hur kunde jag tycka han var ful när han kom? undra vars jag hade ögonen. maha. okey, gårdagen bestod mest av bara olle. undra om jag är lite sölig? ;)
och juste, jag klepp håret. bara topparna och färgade allt, noejd.

tagit hand om pånyn idag. det är så härligt, man känner fröjd i hjärtat när man ägnat nån timme åt honom. borstade gaaanska länge, men det får han baskemig stå ut med eftersom det inte händer allt för ofta numera.

har skrivit min shreksvenska nu, eller inte hela. satte mig här för att göra det sista, men icket. måste be nån hjälpa mig med den så jag får ett litet hum. har sen kvar att kirra engelskan till fredag. så imorrn blire nog cavv. på lektion. även om jag är pepp till klubbis.

nä, nu ska jag vänta på mitt program, sen sängen.
gonatt.

shake 'em from my troublesome mind

2008-04-14 @ 22:10:50 Allmänt Kommentarer (0)

the worrying kind blir kalasbra med en hel touch av maia hirasawa. och jag skojar inte. lyssna och så fåru se, eller tjao, höra. helgrym snubbe. hennes röst är amazing, men hennes egna låtar är lite booring för min smak. eller iaf dom jag hittat hittils.

har typ bloggtorka. kommer inte på nå trevligt att skriva.
inte gjort allt för mkt idag. skolan, stallet. borstade pånyn och fixade lite med ovis. hihi, den där super olle är en bra snubbe att ha. han lyser verkligen upp en grå vardag på bästa sätt. men han har fortfarande mkt kvar att lära av kungen. längtar tills han kommer hem :)
försökt plugga, men fastnade framför tv och basketfinalen. har man basket i blodet så har man, haha. nämen ska baskemig försöka ta itu med lite snarast så jag slipper ha så mkt snurrande i hjärnan.


 

.. men nu väntar prison break, sen sängen.

imorrn blire förhoppningsvis frisören för min del.
det ska inte hända allt för kul, men lite uppdat.

    ska försöka kirra två sommarjobb så jag får penkisar. vill ha en egen laptop och rida en till gång i veckan för den bästa! pheh, annars satsar jag på att bli en snäll människa och sen flörta till mig lite stålar av min far.

ohyeah. men nu kallar scofield, solong!


i built a bridge across the stream of consciousness

2008-04-12 @ 20:57:11 Allmänt Kommentarer (0)
sicken pärs om man nu måste tänka efter innan man skriver. ajsingbajsing.
men vafan sånt är livet, värsta krångligt ;)

kollat shrek imorse, hann inte se klarre hela, men det ska jag göra snarast så jag kan skriva filmgrejset. sen hade jag stoppat knatte alarm på min mobil. fick rusa till stallet och så visade det sig att jag inte ens hade den. haha. men maria kom ändå inte så jag tog den iaf.
borstade världens bästa ponny. höll på i mer än 90 minuter. han blev ren och fin. nästan. han dammade på rumpan och jag fick inte bort pissfläckarna, dumma skimmel, haha. snart är pånyn helt vit, nu äre bara rumpan och benen som är gråa. kan förstå att man började gilla honom. han är så kalasunderbar! lätt att älska. önskar jag kunde spendera mer tid med honom. och sen önskar jag att han var liiiite större ..
borstade på ovis litegranna och gick sen ut på en promp mot kremma. han kändes på g och blev ganska hög, pehe. men han är som söt. fasssssst jag tror han har lessnat på mig, haha.

dagens klantigaste var att jag råkade lägga min kära gayflaska på en platta. skulle vara duktig och lägga den i diskhögen, men missade lite grovt, haha. blev ju busy mitt i allt. och sen hör man hur mamma muttrar. hahahaha, plattjäveln var kokvarm och min lilla flaska hade smält fast på den. fick liksom skära lös den. deppigt värre. nu måste jag till ikea och ersätta stackarn.


hahaha, och dagens humor var jolle brunior (brolle jr). fattade ju liksom att han hade ett riktigt namn och sen när jag fick reda på det så garvade jag så mkt att jag höll på trilla av stolen. han heter kjell, hahaha. vilket reko namn för en sån cool snubbe som raggaren brolle. hahahaha, min humor, haha.
och när jag tänker på kjell då tänker jag på vanja och den där snubben under bron ; hej jag heter kjell och jag är utklädd ikväll. mahahahahaha ..

nu ska jag kolla klarre körslaget
och sen om jag pallar kanske jag kirrar lite kirunabilder.
hihi, fast egentligen borde jag kirra skolgrejs först.


laugh my fucking ass off

2008-04-11 @ 22:10:21 Allmänt Kommentarer (0)
ett rattfyllo körde på en grusväg i usa. 2 negrar kom gående på vägen och fyllot körde på dom. ena negern flög in genom vindrutan och den andra flög 40 meter ut på en åker. straffet: ena negern fick 3 års fänglese för olaga intrång i annans fordon och den andra negern fick 5 år för att han hade flytt från olycksplatsen.

en muslim hade hittats död i värmland. 20 knivhugg i kroppen och 46 skotthål i huvudet. polisen säger att det är ett av det värsta självmord de nånsin sett!

            hahahahaha, fyfabian vad taskiga.
            men humor till tusen, ohyeah!

come run with us

2008-04-11 @ 21:54:16 Allmänt Kommentarer (0)

eyyow.
jag var så trött och slut igår att jag inte pallade med datan.
hade markarbete på lektion. klassiska 5½:an + travbommar. fick rida mejamo. han är som så go. han var riktigt fin, speciellt i galoppen. halva lektionen blev lite smått förstörd eftersom en snubbe i gruppen innan trillat av och väntade på ambulansen och sen kom dom och levde om. det verkar som att god balans är ett + när man rider, hoho. jag har haft känslan att jag klappar hästen på rumpan med skänklarna över hindret så jag trycker fram dom allt jag kan. och speciellt i sista språnget blev jag lite för mkt bak. men då fick jag allt höra att jag har dom för långt fram och därför blire så. yow, ska sluta trycka fram dom och se om det blir bättre. snice.
red sen dressyr på callemannen. men nja, jag vet inte riktigt hure går. måste nog rida lektion snarast så jag får veta vad som ska göras så det blir ordentligt ..

idag när jag vaknade mådde jag piss. kände mig spyig och hade ont iimage133 skallen. tänkte ta en ordentlig frulle så det skulle gå över men blev så jävla äcklad av allt, timmele när mamma snackade om tacopaj (och det är gott). tog ett halvt glas fil, och slurpa kanske 2 skedar. sen somnade jag om. klev upp just så jag hann till bussen. hade redan missat 2 av mina 3 lektioner, men jag ville ha kemi och behövde ta hem lite böcker. ajo, hade lite feber och så, men det kändes inte så farligt när jag väl kommit igång.
blandade estrar, gjorde rasperry, wintergreen och orange. bara jenkagrejen luktade gott. sen råkade emelie kasta sönder ett provrör på mig, haha, fan vad roligt. humor, mahaha.

drog till stallet. hade loppan. hade lust att rida ut i det fina vädret, men då skulle ju lina ha hästen imorrn och hon rider ju alltid, så jag fick snällt stå över. fan vad surt. men då ska jag baskemig rida henne på söndag, till mampa med marro. snice.
fixade ovis. sen kom mamma och stressade hem mig.

tog ett bad och slängde in tvn på toa. haha, satt och kollade den där börja hoppa filmen som jag lånade för skojsskull. åt middag, glad att jag fick ner det. mums. är fortfarande inte helt hundra i min friskhet. jobbigt. min kropp har börjat strejka. dessutom har jag typ dåligt blodsocker eller blodtryck, and it sucks.

nåväl, nu ska jag kirra lite grejs, sen väntar sängen och sin city. tjolahopps.


you drive me crazy

2008-04-09 @ 20:31:12 Allmänt Kommentarer (0)
stressade upp till bussen. hann med god marginal. det fanns dock inte tid att varken äta nå frulle eller dricka nått. sucky. huvudvärk nästa. första lektionen var matte. ännu sugigare eftersom jag är så sjukt efterbliven. och lärarn säger att man måste be om hjälp. jotjena, vad hjälper det att be om han ändå inte kommer. apa. skippade lunchen så att elisabeth skulle kunna hjälpa mig att fatta kemin. har lixx kuggat på ett prov innan jul och innan jag kan göra om det måste jag fatta lite. hon fick det iaf att klarna en del. men det är mkt kvar så det tar vi nästa vecka. fyfarao, vad har jag gett mig in på .. fick skynda till jympan. vi hade lite olika bollekar, dodgeball, doppbasket och nått annat. sånt tycker jag är sjukt kul och ger alltid gärnet. fast jag är ändå kassast, pheh. skönt att slippa sonja iaf, haha. di andra slutade lite tidigare och då gjorde jag och nåra till steptestet. det är tungt. och jag vet att min ena vad kommer ha galen träningsvärk imorrn. hade iaf förbättrat min kondis från 60-dålig till 73-ganska bra. + att vi hade aktiviteter innan = att det hade kunnat vara bättre. snice.
fick kuta till bussen dirre. kände mig lite hängig. sen kom den där äckliga känslan som jag hade innan jag nästan svimma. fyfabian. kom då på att jag inte druckit vatten på hela dagen. det blev bara värre och just när bussen saktade ner vid coop började det flimra för ögonen. fick kasta mig ut för att inte tuppa i bussen, haha. friskluft gjorde mig gott, men timmele locket i örona hann komma. bläk! åt iaf lite snö på vägen till stallet och då blev det finemang.
fyllde mat och borstade på ovis. kirrade han till lo och sen drog jag hem. för huvudvärken ville inte riktigt dra och dessutom hade jag inget annat att göra där.
aw, min påny har ont i fossen. han som aldrig är sjuk annars. hoppas bara det försvinner illa kvickt, för jag vill inte att han ska försvinna ..

och på onsdag ska valle röntgas och är han frisk får han komma hem! snubben säger att man inte märker nå galet nu på han. hoppas, hoppas. fast allt kan ju hända. men jag saknar han så galet, i need him. stackarn måste då bo inne en hel del, men det klarar han. åh, my love.

har legat i min säng flera timmar och bara skrattat sådär puckat för mig själv när jag kollade afv. det är grymt. ska snarre kika top model och sen womens murder club. fast kanske en dusch först. lockar inte, kallt, uh. skallebanken håller sig fortfarande kvar och nu mår jag illa och har ont i ryggen. great! -not.

amenjo, nu lättar jag. adios

 

dancing in the moonlight

2008-04-09 @ 00:29:29 Allmänt Kommentarer (0)
har egentligen grymt mkt att dela med mig av. vill ju berätta om allt sen i fredags. så jag ska försöka dra ihop det hela lite lagomt kort ..

jao, fredag dårå. flätade lite kusar, kirrade loppis. red busan på hk'n. hon var kalasfin, häärligt :) det som blev fel tar jag på mig. sen spurtade jag hem och åt tacos, tbx till stallet och vidare mot kiruna. det snöade där. iaf, installerade djuren och donade åre. drog sen hem till nina där vi skulle bo. pumpade madrasser och tog en kvällsmacka. satt sen och snackade litegranna. trevlans.
lördag blev en tidig dag. var i stallet redan sju. kirrade djuren. max hade dragit paj grimskaftet och vart lös den natten. han hade käkat nåns påse och dammsugit stallgången. sen när jag borstade så hittade jag prickar på ena sidan av han. ojoj, säkert nått som han käkat tänkte vi. dom red iaf lc, lb, det gick bra och dåligt. försökte fota lite rkdare, men ridhus suger! på kvällskvisten drog vi till la guna(?) och käkade hela gänget, typ 19 pers. otrevlig personal. som inte ens gav oss bestick, så jag fick sno från ett annat bord. åt en pizza lixx.
söndag blev lika tidig som dagen innan. nu fick vi höra att max vart lös igen, han hade dratt paj det nya grimskaftet. men nu hade vi stoppat en lina bakom honom så han kom iaf inte ut ur spiltan. däremot hade en annan kuse kommit sig lös i stallgången och käkat upp max morgonhö. haha, kalabalik sa morfar prosten.  maxus prickar hade flytit ut och blitt större. så mia döpte han fyndigt till max bubble. lc, lb idag igen. samma resultat som gårdagen. jag började smått packa ihop och efter lunch/middan plockade vi ihop gruvan, lastade och drog hemåt. jag råkade somna i bilen, haha. trodde jag bara stängde ögonen, mihi. jag och emelie hade nog aldrig vart så glada att se gällivare som när vi kom hem. haha, borta bra, men hemma bäst! :)

och måndagen bjöd på bus med olle. skrittade ut. l trodde att han kunde vara på g att bli förkyld. poan var iaf pigg. provade göra en vändning, men fick på käften och vart snäll. sen innan trollskogen blev han buuusig. skruvade, pep och studsade. sötve. sen mitt i allt så gjorde han en 180 och stegra direkt. hann inte med, tappa ena stigbygeln och gled bakåt. ville inte trilla av så jag klängde mig kvar. sen när han klev ner på alla 4 fötter så satt jag bakom sadeln på hans rumpa. hahaha, fyfarao. trodde han skulle bli rädd, men han vänta snällt tills jag kommit på plats i sadeln igen, hahahahahaha. taktade på hemvägen. och så mötte vi två renar, men olle sa inte så mkt, lite knorr bara. sen träffade vi ett rådjur som skuttade framför oss. poan ville springa med den och vart värsta glad. han är ganska ball den där ovis. haha, fan vad jag garva sen när tänkte på våran händelserika tur, det hade jag velat se från en annan vinkel. haha, det lär ju sett dökul ut. han verkade allt utom förkyld iaf. kanske vårkänslor på g?
skrittade ut cavv barris till kremma. inte så mkt att skriva om, för han är ju en sån gentleman och knatar glatt på.

idag hade jag loppis, hon fick vila som vanligt. haha, den där lina är en riktigt slarver. varenda gång hon har haft hästen dagen före så hittar man alltid nått i boxen. grimskaft, halsduk, borste, vantar. kirrade olles bädd som arne och bjarne råkat gräva upp för ett tag sen. blev så less på att halva bara existerar, vilket gör det hela till ett helvete att mocka för min del. puh, vilken pärs. hoppas den håller sig bra nu. pysslade om djuren och knatade hem.

imorrn väntar en hektisk dag i skolan, måste gå på alla lektioner. jobbigt! dock inte allt för lång dag. tur det.
fick btw veta vad jag hade för poäng på matte provet. 2 av 30. fyfan. godkänt var 15. ingen hade mvg dock. men jag trodde att jag åtminstone skulle få 10 poäng. har jag sagt att jag är less på skolan och inte passar in på min linje?
nåväl, ska försöka sova så jag tar mig upp till skolan. men har vi svenska som första lektion får jag sovmorron. tokbra. fast vi ska skriva filmrecension och jag missade slutet. så äre nån som har SHREK 1?
oj, det blev ett långt inlägg. men det hade nog lätt kunnat bli ännu längre.
men nån hejd fåre väl ändå vara. gonatt.

i want to stand with you on a mountain

2008-04-04 @ 00:34:52 Allmänt Kommentarer (0)
tänkte dra till stallet på morgonen och kirra lite innan skolan. men var så jävla trött att jag stupade. hade slagit av väckarklockan och vaknade inte förrän kanske halv 11. pallade då inte till skolan, men hade ångest kan jag lova. jag måste skärpa mig. hade även matte prov som jag ville få bortgjort.
fortsatte iaf skriva lite på engelskan. skööönt att historian är klar. knatade sen till stallet vid två.

red ut med cavv. tog en runda runt stigen. han var snäll och duktig. och massa pigg. mockade, fyllde mat och smorde av sadel och träns. sen fick man veta att det inte skulle bli nån ridlektion eftersom dom skottade taket. öhm, kul. inte. dessutom som var dom klar tills våran lektionstid, bajshelvete.  jag som var så pepp till att rida klubbis. så istället skulle vi ha teori, igen! nejtack sa jag och skippade den. första gången jag gjort det med flit. äh, dom gjorde inget vettigt och jag hade vettigare saker för mig då.
jag och em packade, smorde och badade kusar. haha, jag var så snabb att jag timmele han bada klarre rullebus helt själv. äh, han är ju liksom lite liten, haha. jag kan lova att jag fick mig ett bad jag med. sen stressade jag mamma och tillslut svarade hon och var på g från träsket. med fem minuter kvar drog vi på coop. köpte naturkarra (som nästan var slut, shises) och en festis. och en loka till mamma. snacka om prisskillnad på vatten och det andra. kanske man skulle börja dricka kolsyrat vatten för att spara pengar? ;) äh, då kan man lika gärna dricka vanligt vatten, det är godare, och gratis .. ajo, tog ut massa penkisar för att klara helgen.
imorrn ska jag bannemig ta mig till skolan, och göra prov, sen stallet, fixa loppan, hon får nog vila, fläta chippos lugg, rida på hk'n, fläta pjåzk man, hem och äta, åka till kiruna. allt mellan 12.00 - 16.00 + att bussturen från skolan ska hinnas med. lycka till säger jag bara. får prioritera. pjåzk hamnar sist på listan, sry.

är iaf pepp till kiruna. skönt att få i sig lite annan luft och komma bort en bit. det blir dock tidiga mornar, men tror det behövs för min del. kameran ska med, men får se hur mkt det blir att fota. ridhus är tråk, men kanske, kanske. man vet aldrig.

apropå inget så blev jag sugen på marsanklegg. konstigt.
nu tror jag att sängen väntar. måste kolla så att allt är nedpackat först.
gonatt och hare snice /jess.

you wanna be on top

2008-04-02 @ 21:06:59 Allmänt Kommentarer (0)

sicken skön dag. fick skjuts till skola imorse. fattade saker på matten, kollade shrek på svenskan, och sen lite grammatik + rita, gissa,spring på spanskan. åt lunch i väntan på bussen och drog sen hemåt. skrev lite på historian och blev klar! tjoho. eller visserligen kopierade jag det mesta och klistrade in det lite smidigt och tog bort onödig text. det tog bara 4 timmar mer eller mindre, go me.


for till stallet kring sex. hade us-möte. några få satt kvar och fixade i typ 3 timmar. men skönt att fåre bortgjort. gick sen och pussade på en glad olle innan jag stack hemåt igen.


så nu är det top model & sen womens murder club.

och om jag pallar matte sen. har prov imorrn.


i give you my day

2008-04-01 @ 23:34:45 Allmänt Kommentarer (0)
bara för att jag dom senaste dagarna haft så mkt att blogga om och vart sååå pepp, så funkade förstås inte blogg.se. fan vad typiskt ju. nu känns det onödigt att skriva om det massa förgångna dagarna, och dessutom kommer jag inte ihåg vad det var för kul jag skulle skriva om, haha.
 joo, en sak måste jag berätta om. var ju på kalasmiddag hos jh, kalasade henne och emelie. jag var världens roligaste och gav dom lite olika lotter. men äh, jag hade då blitt glad. men iaf, jh vann på en av alla lotter hon fick och sen skulle jag (som älskar att skrapa) skrapa nått extra grejs på sidan. det slutade iaf med att jag skrapade det och den där lilla kontrollrutan man INTE får skrapa. hahahaha, fan vad klantigt. så där försvann jh's vinst på 10 kr.

amenjo. idag har jag iaf vart i skolan. ellet tjao, missade dom två första lektionerna. gjorde bort mitt muntliga nationella i engelska, yeah. men det var ju bara det att jag knappt sa nått. det var sån konstig grejs och sen hann jag inte säga det jag ville för det blev redan sagt. föreläsning på hk'n. peter var och föreläste om föl och fölning och allt som hör det till. det var intressantare än jag trodde. sen fick vi höra att det gått en lavin på dundret, undra om det var så?! coolt iaf, haha.

sen hade lo inte hunnit rida ovis så då skulle han få vila eller skritta ut med moi. klarre man tog utskrittning i skogen. det var sooool och varmt. nu kan jag lova att våren är på väg, jag blir tillomed glad när jag ser allt slask överallt ;) oven var iaf hur grym som helst, från att ha stått rätt upp på bakbena till att nu inte göra ett smack. fyfarao, jag vann. eller han skyggade för två snöklimpar, men nått måste han ju få göra haha. jag höll iaf på att göra en djupdykning i snön eftersom jag var oberedd till tusen. först kastade han mig åt ena hållet och sen åt det andra hållet, maha. men sen rockade vi hela ridstigen.
fixade clurres man, rensade ur  tävlingsskåpet, kikade hoppning och fick sen skjuts hem av biggles. vi tog ett snack om valle. så jaa, om minst 3 veckor får han komma hem, men inte ens den chansen är så stor. blä, varenda gång jag pratar om han så sätter sig en tusenfoting i magen. ååångest, hade kunnat slå en hammare i huvudet på mig om och om och om igen. säg varu vill, men det släpper inte. i miss him!

en tung sten hoppade iaf från mina axlar när jag fick höra att historian fick lämnas in på fredag och engelskan nästa vecka. meeeeeeen känner du för att skriva en bokrecension på engelska om boken i know what you did last summer så tackar jag inte nej för jag kommer inte fåre gjort känner jag på mig. helvetes jävlar, jag har så sjuukt mkt jag borde göra, men jag vet inte varför jag inte kan få det gjort. ibland önskar jag att jag var en smart pluggis, för skolan ger mig grym ångest.

nae, hoja. nu ska jag nog sova så jag tar mig upp imorrn. ska ladda så jag kan få gjort nå skolgrejs på em timmele.
   i give you some pics from yesterday, puss


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide