i built a bridge across the stream of consciousness

sicken pärs om man nu måste tänka efter innan man skriver. ajsingbajsing.
men vafan sånt är livet, värsta krångligt ;)

kollat shrek imorse, hann inte se klarre hela, men det ska jag göra snarast så jag kan skriva filmgrejset. sen hade jag stoppat knatte alarm på min mobil. fick rusa till stallet och så visade det sig att jag inte ens hade den. haha. men maria kom ändå inte så jag tog den iaf.
borstade världens bästa ponny. höll på i mer än 90 minuter. han blev ren och fin. nästan. han dammade på rumpan och jag fick inte bort pissfläckarna, dumma skimmel, haha. snart är pånyn helt vit, nu äre bara rumpan och benen som är gråa. kan förstå att man började gilla honom. han är så kalasunderbar! lätt att älska. önskar jag kunde spendera mer tid med honom. och sen önskar jag att han var liiiite större ..
borstade på ovis litegranna och gick sen ut på en promp mot kremma. han kändes på g och blev ganska hög, pehe. men han är som söt. fasssssst jag tror han har lessnat på mig, haha.

dagens klantigaste var att jag råkade lägga min kära gayflaska på en platta. skulle vara duktig och lägga den i diskhögen, men missade lite grovt, haha. blev ju busy mitt i allt. och sen hör man hur mamma muttrar. hahahaha, plattjäveln var kokvarm och min lilla flaska hade smält fast på den. fick liksom skära lös den. deppigt värre. nu måste jag till ikea och ersätta stackarn.


hahaha, och dagens humor var jolle brunior (brolle jr). fattade ju liksom att han hade ett riktigt namn och sen när jag fick reda på det så garvade jag så mkt att jag höll på trilla av stolen. han heter kjell, hahaha. vilket reko namn för en sån cool snubbe som raggaren brolle. hahahaha, min humor, haha.
och när jag tänker på kjell då tänker jag på vanja och den där snubben under bron ; hej jag heter kjell och jag är utklädd ikväll. mahahahahaha ..

nu ska jag kolla klarre körslaget
och sen om jag pallar kanske jag kirrar lite kirunabilder.
hihi, fast egentligen borde jag kirra skolgrejs först.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide