I’m changing all of the stations

2014-08-25 @ 14:47:16 Allmänt Kommentarer (0)
Nackdelen med hösten är att vädret är så ombytligt, haha. Igår skulle vi fota, men då var det strålande sol så vi skippade det. Idag regnar det och då går det verkligen inte att fota. Haha, och bara för att jag skrev det så tittade solen fram.
Tänkte greja med lite småsaker här hemma, sen dra och handla och efter det far jag väl till stallet och börjar rycka lite manar. Har två stycken som ska vara färdiga i veckan. Sen har jag lite halvt kvällsfodring med Amanda.

 
Planen för resten av veckan är att imorgon ska jag fota hoppträning, helst alla grupper. Men bara om det är utomhus. Fast dom har lovat regn. Regnar det inte så ska jag väl också hinna fota porträtt på en häst innan det. Och så kommer ju Josefin hit, så borde kanske spendera lite tid hemma också.
På onsdag har jag lovat att fota hoppträning igen, varesig det är inne eller ute. Men det är i alla fall bara en grupp så det går nog rätt fort.
Helgen ska spenderas i stugan och sen drar vi till Luleå på söndag. Min plan var ju att dra iväg ett bra tag, men vet inte om det blir ändrat. Suger isåfall, men då får jag fara iväg senare. Tur man är flexibel och kan anpassa sig efter det mesta ;)


Where you at

2014-08-24 @ 20:25:17 Allmänt Kommentarer (0)
Slänger in några av bilderna vi fotade igår. Första porträttsbilderna med objektivet. Mycket svårare än med det förra och får inte resultatet som jag vill. Men dom som skulle ha bilderna var nöjda så det är ju bra i alla fall. Sorry för den jobbiga bildplaceringen, men har inte tid att rätta till det, så jaa.

 
 
 

Tested to thrill

2014-08-23 @ 20:44:46 Allmänt Kommentarer (0)
Fotade lite ute igår när Amanda, Emma och Fanny hoppade lite. Alla skötte sig fint :) Och det var kul att få fota lite hoppning på banan igen. Behöver träna mer med objektivet så alla gånger är guldvärda just nu. Tror det var andra gången jag fotade hoppning ute med det här objektivet och tycker det vart hyfsad skillnad mot för första gången. Helt okej ändå, bara att träna vidare :) Ännu bättre i original.. Synd att utesäsongen börjar lida mot sitt slut.
Sen red Fanny med sin GoPro och Amandas satte vi på backen och testade lite annorlunda grejer ;) Ska bli kul och se resultatet sen, hehe.

Sillen tyckte det var onödigt att hoppa långt när det var lättare att landa mitt i ;)


To another galaxy you know

2014-08-17 @ 21:25:44 Allmänt Kommentarer (0)
Här kommer två på Josefin och Dogge. Inte top notch kanske, men dom funkar okej. Kan inte heller sätta fingret på vad jag inte gillar, färgerna ser lite miffade ut tror jag. Men sen är ju Dogge så söt att man bara vill smaka på han så allt annat sprollar när man ser honom ;)

 

Everytime I try to swim, it pulls me deeper down

2014-08-17 @ 21:09:31 Allmänt Kommentarer (0)
Bloggat dåligt på senaste. Men när jag varit hemma har jag faktiskt gjort så lite som möjligt, haha. Alltså inte så mycket att blogga om då.
Sen har jag varit i Oxelösund lite mer än en vecka och där har vi mest bara målat och fixat i Josefins lägenhet. Har knappt hunnit träffa pappa heller, så fullt upp har det varit ;) Vi var lite in i Nyköping ett par dagar och sen en dag till stranden i Jogersö bara på skoj. Mer hann vi typ inte med. Hade lite lust att stanna längre, men kunde ju inte lämna mamma ensam på tåget hem. Och jo, mammsen hon var också med dit. Känns fortfarande väldigt underligt när hela familjen är samlad vid middagsbordet eller så, haha.
 
 
Tog med kameran till Jogersö, men ingen hade tid att modella. Jossi och Dogge ställde upp i typ 2 minuter, sen var det slut. Så jag vart lite arg, haha, ville ju fortsätta lära mig objektivet. Och i efterhand så spydde jag ändå på bilderna typ. Fy vad jag är less på att inte hitta knapparna. Har svinsvårt att få till det. 1 av 10 kanske jag känner mig hyfsat nöjd med. Så därför måste jag träna vidare. Suger ju också för att jag verkligen hade hittat kemin mellan mig och mitt förra och där blev det i princip alltid som jag tänkt mig. Okej, nu ljög jag lite, men där blev kanske 50% mer än okej i alla fall, haha.
Så därför ska jag dra mig till stallet på tisdag om lirarna hoppar utomhus. Och sen ska jag och Emma försöka ta tag i alla hennes stora djur. Och så har jag och ett par andra planerat in lite mer senare i veckan. Spännande och se om jag kommer framåt med fotandet nurå, haha. Har ju bara testat hoppbilder, så blir kul med porträtt osv. Fan vad jag gnäller, men jag vill verkligen få till bilder jag kan vara riktigt nöjd med :)

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide