Everytime I try to swim, it pulls me deeper down

Bloggat dåligt på senaste. Men när jag varit hemma har jag faktiskt gjort så lite som möjligt, haha. Alltså inte så mycket att blogga om då.
Sen har jag varit i Oxelösund lite mer än en vecka och där har vi mest bara målat och fixat i Josefins lägenhet. Har knappt hunnit träffa pappa heller, så fullt upp har det varit ;) Vi var lite in i Nyköping ett par dagar och sen en dag till stranden i Jogersö bara på skoj. Mer hann vi typ inte med. Hade lite lust att stanna längre, men kunde ju inte lämna mamma ensam på tåget hem. Och jo, mammsen hon var också med dit. Känns fortfarande väldigt underligt när hela familjen är samlad vid middagsbordet eller så, haha.
 
 
Tog med kameran till Jogersö, men ingen hade tid att modella. Jossi och Dogge ställde upp i typ 2 minuter, sen var det slut. Så jag vart lite arg, haha, ville ju fortsätta lära mig objektivet. Och i efterhand så spydde jag ändå på bilderna typ. Fy vad jag är less på att inte hitta knapparna. Har svinsvårt att få till det. 1 av 10 kanske jag känner mig hyfsat nöjd med. Så därför måste jag träna vidare. Suger ju också för att jag verkligen hade hittat kemin mellan mig och mitt förra och där blev det i princip alltid som jag tänkt mig. Okej, nu ljög jag lite, men där blev kanske 50% mer än okej i alla fall, haha.
Så därför ska jag dra mig till stallet på tisdag om lirarna hoppar utomhus. Och sen ska jag och Emma försöka ta tag i alla hennes stora djur. Och så har jag och ett par andra planerat in lite mer senare i veckan. Spännande och se om jag kommer framåt med fotandet nurå, haha. Har ju bara testat hoppbilder, så blir kul med porträtt osv. Fan vad jag gnäller, men jag vill verkligen få till bilder jag kan vara riktigt nöjd med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide