i would choose

2011-04-05 @ 23:36:54 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat idag igen. faktiskt ganska skönt. gick lite övertid och vattnade båda ridhusen. tycker det är kul, men det tar sån tid. haha, skum.

haft en del oflyt idag. inge större, utan mest småsaker. men irriterande saker. bland annat råkat få antibit i munnen flera gånger, tappat mobilen hårt i backen, tappade min hamburgare i bilen osv.

gick inte så jättebra att rida valle. eller jo, i skritt och trav gick det jättebra. men i galopp kan jag verkligen inte rida, hur jag än gör. blir bara tokig på mig själv och tappar tålamodet. suck, och kan bara tänka på hur jobbig han kommer vara när lotta börjar rida igen och då går det ännu sämre. men han är så vacker den svarta.
longerade ollebus. dom höll just på bygga fram i ridhuset så det fanns mycket att glo på och bli rädd för. men han fick i alla fall avreagera sig lite. efter att han varit lite jobbig lugnade han ner sig och sprang lugnt och fint.

hoppade bana på hoppträningen. massa titthinder! hoppade fram på mur och us. kändes faktiskt okejbra. framridningen var heller inte så pjåkig. fick bra känsla. det gick okejbra att rida banan också. bara ett hinder som sket sig, varje gång. vattenmattan. vet inte varför, men såg inge avstånd alls till det. vi kom dåligt och hoppade dåligt varje gång. duktiga hästen hoppar ju i alla fall, men han var nog missnöjd med min prestation. men det blev ju sånt jäkla språng att han fick mig att flyga några meter extra. en gång stannade han på den, men han lackade nog mest på att jag var så dålig över det gången innan. men rätt åt mig. bra att han inte bjuder på allt! och i ett av kråksprången vreds mitt knä om åt helvete. fybubbelen vad ont det gjorde. men försökte röra bort det, och så körde jag igen. ålle sa hur många meter det var mellen muren och vattenmattan och då plötsligt när jag fick nått att tänka på så gick det. inte världens ultimataste vackra språng. kom lite i botten, men inte alls som dom tidigare.
fick fin känsla på många ställen. även över hindrena. kändes som att vi fick rundare språng och det. men stilpoängen blir noll. tror mina skänklar klappade honom på rumpan över hindrena. haha, bara att försöka träna bort. men hoppade banan på 1 meter och det är vi ju inte så vana vid så jag är nöjd. duktig tiamo! och hade det varit i början när jag började i hoppgruppen hade jag trillat av flera gånger av dom där sprången, lilla stoppet och allt sånt. heja. vi gjorde ju till och med bra byten för att vara oss :)

ska sova snart tänkte jag. legat i sängen och glott tv. oooooooch nu kom det mega smärta i knäet. helvete vilken jävla smärta. har aldrig varit med om liknande. fan, jag låg ner och det började göra ont. well, kanske när det blir kallt. kanske det inte känns lika mycket när det är varmt och i rörelse. hoppas jag kan sova bort det, för annars är jag körd. vill bara grina av att nu sitta i sängen med benet helt stilla över kanten. puh, måste bli hårdare. haha, godnatt.

cook and chill

2011-04-04 @ 22:38:35 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat halva dagen. for till stallet med mamma redan halv sju. så jag hann mocka till olle innan jag började. sen gick allt så himla snabbt med utsläpp och det. mockade till vallse och fyllde höet innan lunch. skönt att få det bortgjort tidigt.

det var så varmt och fint ute så kunde till och med borsta olle lite smått i hagen. bara så han skulle få mer tid ute. sen red jag honom för lotta i ridhuset. satan vad jag fick rida. vad har jag gjort innan liksom? bara åkt häst. men utmanade honom och märkte stor skillnad. jobbigt, obekvämt och tokigt, men fett skönt att få hjälp och kunna rida honom mer som man ska. han pep ett par gånger och for iväg, men i slutet är vart jag nöjd med mig själv också. bara lite, men en början. mest irriterad bara på att jag skänklar med hälarna. lätt hänt med korta ben, men fyskäms vad illa det är. vet hur mycket jag stört mig på bland annat tävlingar och det när folk skänklar, byter gångart eller nå genom att dra upp hälen och trycka in sporren. så fult. och så har jag börjat skänkla med hälen a lot. men är ju medveten om problemet så nu är det bara att träna bort det. vart i alla fall helt slut efter passet och kände förkyldningen krypa närmare. och mådde illa. men jag ska hålla mig frisk!
longerade valle. hade aldrig fixat att rida ordentligt, haha. men det är så kul att longa honom, han är så himla fin när man gör det.

bakat lite på kvällskvisten. måste nog smaka lite innan jag sover. duschat typ en halvtimme och sen bara mysit framför tvn. himla chill med chill. dock trött i huvudet så ska sova snart. jobb tidigt imorrn också. två kusar att fixa och sen hoppträning på kvällen. aja, massa ordbajsning. ciao

saay it ain't so

2011-04-03 @ 21:44:41 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
oj, nästan en månad sen jag bloggade sist. tänker ju ofta att jag ska, men orkar aldrig riktigt börja. har såklart hänt en massa emellan och hade jag kommit ihåg allt hade jag lätt skrivit och berättat ;) måste bara skriva nån rad om ridsportgalan som var i luleå 19 mars. for dit med ett glatt gäng och bodde på hotell. själva galan var inge speciellt, men allt däremellan som vi gjorde var awesome. bodde massa kändisar på samma hotell som oss, så vi har träffat flera och käkat frulle med dom. håkan hellström, looptroop, säkert!, emd osv. glassigt, haha.
och min fina bmw är skickad till skroten nu. men dom gav os en hel del penkis, så pappa har hunnit köpa en annan till mig. bara det att han inte kör upp den förrän kring påsk, hm.

       

lo har ju också hunnit med att bryta axeln för en vecka sen. så har fått två kusar på heltid då. himla lyxigt. rider två-tre hästar om dagen nu, och det klagar jag inte över. bara det att jag igår fick ångest. har ju ridit runt på lottas trim med hästarna i veckan, men nångång tar ju det också slut. så snart lär båda vara helt vilda och oridna. ställer långt ifrån samma krav, rider långt ifrån bra, och så pass smarta som hästarna är så får dom väl mig att tro att det dom gör är bra och så är det säkert inte det, haha.

         
         

ids inte radda om vad vi gjort i veckan, men båda hästarna har varit så fina och duktiga. hittar också tillbaka mer och mer knappar på dom, så ibland är traven awesome och ibland galoppen. snart sitter allt. haha, inte.
idag har det varit klubbtävling så ridhusen var upptagna nästan hela dagen. skrittade ut vallseboi på fm i strålande sol och värme. mysigt, även om han hade lite attitydproblem ;) sen skrittade jag ut barris med gurre och bea/mangis som sällskap. och sen efter det ut med olle och bea/nusse. underbart med solen! dock är underlaget inte så förtjusande. blev bara sämre och sämre ju längre dagen gick. men tusan vad mycket som har smält idag.



haha, söta nusse :)

varit massa bitter på en hel del på senaste. stallfolk mestadels forshizzle. hade ju tänkt dra ner på stallandet för att slippa alla dessa fuckers. men det gick ju inte riktigt som tänkt ;) kan lugnt påstå att jag är den minst omtyckta människan på hela rkd, utan överdrift. kan nog bero på att jag är en bitch. tänk förut när jag aldrig sa nej och lallade runt, gjorde allt folk sa till mig, höll alltid med och alla älskade mig och jag älskade alla. hej bli utnyttjad hela livet. så jag blev en bitch, som säger nej och ifrågasätter det jag inte förstår. alla älskar att hata mig! hahaha. i'm tragic.

äh, whatthehell. hejdå


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide