i would choose

hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat idag igen. faktiskt ganska skönt. gick lite övertid och vattnade båda ridhusen. tycker det är kul, men det tar sån tid. haha, skum.

haft en del oflyt idag. inge större, utan mest småsaker. men irriterande saker. bland annat råkat få antibit i munnen flera gånger, tappat mobilen hårt i backen, tappade min hamburgare i bilen osv.

gick inte så jättebra att rida valle. eller jo, i skritt och trav gick det jättebra. men i galopp kan jag verkligen inte rida, hur jag än gör. blir bara tokig på mig själv och tappar tålamodet. suck, och kan bara tänka på hur jobbig han kommer vara när lotta börjar rida igen och då går det ännu sämre. men han är så vacker den svarta.
longerade ollebus. dom höll just på bygga fram i ridhuset så det fanns mycket att glo på och bli rädd för. men han fick i alla fall avreagera sig lite. efter att han varit lite jobbig lugnade han ner sig och sprang lugnt och fint.

hoppade bana på hoppträningen. massa titthinder! hoppade fram på mur och us. kändes faktiskt okejbra. framridningen var heller inte så pjåkig. fick bra känsla. det gick okejbra att rida banan också. bara ett hinder som sket sig, varje gång. vattenmattan. vet inte varför, men såg inge avstånd alls till det. vi kom dåligt och hoppade dåligt varje gång. duktiga hästen hoppar ju i alla fall, men han var nog missnöjd med min prestation. men det blev ju sånt jäkla språng att han fick mig att flyga några meter extra. en gång stannade han på den, men han lackade nog mest på att jag var så dålig över det gången innan. men rätt åt mig. bra att han inte bjuder på allt! och i ett av kråksprången vreds mitt knä om åt helvete. fybubbelen vad ont det gjorde. men försökte röra bort det, och så körde jag igen. ålle sa hur många meter det var mellen muren och vattenmattan och då plötsligt när jag fick nått att tänka på så gick det. inte världens ultimataste vackra språng. kom lite i botten, men inte alls som dom tidigare.
fick fin känsla på många ställen. även över hindrena. kändes som att vi fick rundare språng och det. men stilpoängen blir noll. tror mina skänklar klappade honom på rumpan över hindrena. haha, bara att försöka träna bort. men hoppade banan på 1 meter och det är vi ju inte så vana vid så jag är nöjd. duktig tiamo! och hade det varit i början när jag började i hoppgruppen hade jag trillat av flera gånger av dom där sprången, lilla stoppet och allt sånt. heja. vi gjorde ju till och med bra byten för att vara oss :)

ska sova snart tänkte jag. legat i sängen och glott tv. oooooooch nu kom det mega smärta i knäet. helvete vilken jävla smärta. har aldrig varit med om liknande. fan, jag låg ner och det började göra ont. well, kanske när det blir kallt. kanske det inte känns lika mycket när det är varmt och i rörelse. hoppas jag kan sova bort det, för annars är jag körd. vill bara grina av att nu sitta i sängen med benet helt stilla över kanten. puh, måste bli hårdare. haha, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide