get over this bump

2009-07-31 @ 21:31:30 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
idag stod min väckarklocka på sex. typ tio i sju vaknar hunden och då var det bara snabbt ut så han inte skulle pinka inne. har inte sett snygg T på länge och vem tror ni inte då kommer när håret spretar åt alla håll, är halvt innanför tröjan och man är allmänt jävla trött. såklart han och hans lilla hund, pheh. men han hälsa så glatt och kollade nog förhoppningsvis bara på min söta hund ;)


drog en promenad till stallet, eller prommis/jogg. ganska så uppfriskande. borstade jesse, som var smutsig som fan. han ska badas snarast! tog sen ut honom. började rida stigen åt vänster. men han ömmade lite så vi red bara till vattengraven innan vi vände. han har en sko borta på fram, så det blir ojämt och allt. provade gå på banan där det är lite mjukare, men han gick orent i traven där också. så det blev ganska kravlöst, lite låg form i skritt och så. ska prova rida han i ridhuset imorrn och så får väl stackarn gå där om det funkar. han ska ju gå kurs nästa vecka och om inte skon är på då så kommer han ju ändå trampa runt där. han är iaf ganska häftig, lite småcharmig. men en jäkla höjdskillnad vart det. nu efter sommarbetet har jag bara ridit små ponnysar och mitcha, men hon är ju knappa centimetern över ponnymått ;) men nog känns det tryggast på höga hästar måste jag säga, konstigt nog, hehe.
när jag skulle sätta ut han i hagen hittade jag nettan halvt genom haggrinden. den hade hon fått upp och dammsög nöjt marken, haha. så hedan fick rycka in och fånga matvraket. hon är cool, nettan alltså, haha.


jesse är en bjässe och charmig kille. glömde fota Q.

tog in qlan och borstade. han blev ju badad igår, så han var ren och len. borstningen gick på nån sekund. fick sen springa och byta sadelgjord då dom satt en alldeles för lång gjord. stackars Q, hur tjock tror dom han är va? ;) red ut med jh och specke. vi väntade oss kanske lite rabalder med min rodeoponny och den brune blixten, men dom var faktiskt slöare än väntat. red halva stigen, hem gångstigen för jobbet väntade. skyndade mig klar och begav mig sen mot jobbet. typ somnade, jävligt illa. men det blir lite långsamt när man är ensam. sen var det så lite att göra hela dagen. fick sluta sju.

just nyss kommit hem från en körtur, det börjar kännas ganska bra med körningen nu alltså, det känns nice. nu ska jag kolla förhäxad och sen en film när morsan lånat datorn klart. ajdö

one more chance

2009-07-31 @ 20:16:55 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej

kört med bilskolan idag. var lite osäker i början. kom knappt ihåg hur man fixade stolen ju. men igenomsnitt så gick allt bra. kände mig ganska mycket mer säkrare i trafiken nu. körde lite allt möjligt idag. stads, landsväg, filer, järnvägar och så. nästa gång skulle vi ha låssas uppkörning, eller att vi hon bara säger ett ställe och jag kör dit så bra jag kan utan att fråga henne saker. blir nog bra det. körde också våran bil hem därifrån och det gick smärtfritt. brukar bli så irriterad och fucka nått då det är sån jävla skillnad på bilarna, men inte idag.

sen vart det stallet. borstade fialotta och fixade henne redo för ridning. sen red jag och jh ut i skogen med djuren. himlans varmt har det varit ute, nice. skritt och trav och massa prat. fia kändes ibland loj som en kossa och ibland fick hon världens spruttar. hade fan hoppläder i dressyrsadel och det är verkligen ingen hit alltså. skitäckligt. jh skjutsade hem mig efter det. skulle bara äta middag med mamma. men hon var inte ens hemma eller hade gjort mat. så jag fick vänta på att hon kom hem och så for jag tillbaks till stallet och mockade och det. fick lyx med säckar och hinkar :) promenerade sen hemåt. känns alltid så tungt innan man börjat gå, sen när man väl traskat en bit så är det ganska skönt ju.



ska kolla någon film hade jag tänkt. sen blir det upp med tuppen imorrn. tänkte vara sju i stallet. ska rida två kusar innan elva och med min fart .. tjao, då är det lika att börja tidigt så man hinner ;) jobbar till typ halv åtta på kvällen och far väl tillbaks då och kollar så jag inte missat något. till helgen har jag tre hästar per dag, men det löser sig. hedan och jag har då planer för den jobbigare jobbdagen ;) ciao

one tough act to follow

2009-07-29 @ 23:49:44 Allmänt Kommentarer (0)
laddade ner eminems nya album relapse till vanja här en dag. var ju tvungen att lyssna igen låtarna så dom funkade och fastnade för en låt som heter beautiful. det var först när jag spanade in texten som jag verkiligen fastnade för den. början är så klockis. ska slänga ett klipp med texten så ni också får se och höra. men eminem är cool, det har han alltid varit ju.


same song and dance

2009-07-29 @ 17:52:45 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
denna vecka har börjat ganska snabbt. redan onsdag, geez.
i måndags var jag ju i stallet och tog hand om lilla max. red ut i skogen och busade med honom. han är fin den lille fuxen :)


jobbade natt och sovde inte speciellt bra på jobbet. för dom som inte hängt med så har vi sovande natt. vilket innebär att man börjar 18 och jobbar på, sen går sista hem senast 22.30 och sovtiden börjar 23. och då får man sova till 06.30 när förste man anländer och går hem klockan 7 på morgonen.
igår sovde jag ganska länge eftersom natten inte var så nice. for förbi coop innan jobbet. josefin och doggelito följde med. lillhunden sprang och var så lycklig över att se så mycket människor ;) köpte endast cigg på coop, och vetnivad jag behövde inte ens visa leg! hur purket var inte det liksom. jag som hade tagit fram det och var beredd på att langa över det, men inte.


dumbo imorse. visst är han söt, och stor har han blitt.


lugn natt på jobbet iaf. kunde sova ganska bra. bästa natten hittills tror jag. men kuljul när jag skulle cykla hem. regnigt och punka på cykeln. men hem kom jag och gick ut med en glad dogge innan jag hoppade i min egna, sköna säng.
nu är mamma hemma, och hur sugen jag än var på vanlig mat så blev det på nått vänster grillmat iaf. det skulle vara som lunch, men jag är ännu mätt så får la se om det blir någon middag.

ska duscha och sen flörta med morsan så det blir en biltur med mig framför ratten. blir nog filmkollande hela kvällen tror jag. imorrn börjar mina hästdagar. fast ska på bilskolan först, blev inget igår ju. nu ordbajsar jag bara. ska försöka ta mig från sängen smidigt utan att väcka hunden. han sover nästan på mig, söten. ciao

seven inch cut

2009-07-29 @ 17:04:32 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
har ju som sagt att jag skulle skriva om helgen i piteå.
men nu har det ju gått så länge att jag knappt minns vad vi gjort där ;)

fredag kom vi fram ganska sent, och det första vi gjorde var att ta en tur barris med tanterna. supermysigt att lulla runt på en stor äng och bara prata lite. lagomt tjocka och slöa var pållarna, men dom fick bara bita ihop och springa allt vad dom orka, hehe. satt sen ute och chillade på altanen. mysigt, mysigt.
lilla doris sovde i sängen mellan mig och marro. hehe, jag tror jag råkade sparka ner henne nångång under natten när hon legade vi våra fötter. men hon landade mjukt, fast hon hittade ingen väg ut så jag fick rädda henne ;)


hon var morgonpigg så det var bara att vara uppe med tuppen en lördagmorgon. stugägarna var inte desto morgonpigga, men dom var väl bara nöjda över att slippa hunden och få lite sovro.
drog på stan en vända. åt lunch på blå ängeln. goda pizzor. sen knallade vi runt på pdol området och kollade läget. många gälkabor såg man iaf. var sugen att åka batman, men hade mat fulla magen och höll på pissa ner mig så det uteslöts. kollade när en snubbe hoppade bungyjump, fast jag glodde minst lika mycket på dom som var på cirkusscen och gjorde sånadär häftiga streetmoves. bungyjump hade iaf vart fränt, det ska jag prova nångång i livet innan jag dör. synd att det var så pissigt väder, småregnigt och jävligt.





vissa bilder är klickbara ;>


red på ängen med hästarna på kvällen. vanja fick vara fotograf. skitväder fortfarande, men det var ändå massa skoj att rida runt där. när jag var mindre så var en dröm alltid att få galoppera på en grön sommaräng. och nu har man gjort det också. vi har som gjort det mesta med våra fina tanter :) efter det satt vi ännu en kväll på altan. så mysigt att bara vara liksom. pimpvanja bjöd på alkohol och marro var så sugen att supa mig under bordet. härlig kompis man har ju. nämen, jag drack lite cider, smakade aquatini och det var jävla gott. det ska jag lägga på minnet.

hunden sovde mellan oss igen. och jag har små aningar om att hon blev nerknuffad från sängen igen. haha, men hon kan också ha hoppat, minns inte riktigt. har väl förträngt det ;) det regnade som fan ute, så vi snarkade på ganska länge, även om planen egentligen var att kliva upp typ åtta och hinna rida. vi som ville bada med hästarna :( men vi skippade ridturen och höll oss borta från regnet.


kring lunch kom marros far och hämtade oss. vi var bjudna på palt hos marias mormor och morfar i grundvik (?). smarrigt var det. tur att jag lärt mig gilla palt igen, hehe. sen när vi var proppade med palt tog vi en promenix till näsviks gård. marro visade mig runt där lite. sen gick vi och letade mimosa. klappade lite på henne och började gå tillbaks igen. då började det spöregna, tur att vi hade paraplyn. men mitt försökte bara blåsa iväg med mig hela tiden, jävligt jävligt. kollade också in i lillstallet där nära. lite småcharmigt och gammalt. fick jordgubbar till efterrätt när vi var tillbaks och sen väntade vi bara på vanja som skulle ta oss till gällivare.
for förbi lottas ställe i hortlax. fast hon och hästarna var på tävling. men vi pratade lite med tommy och gick sen och visade marro stallet och alltihopen. det hade blivit fixat lite mer där borta och det blir bara finare och finare. verkligen ett drömställe :) sen lång väg hem i bilen, brumbrum. massa mer bilder på bdb som vanligt.

it's your shit

2009-07-28 @ 14:05:04 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
blir lite dåligt med tid för ordentligt bloggande och instoppande av bilder.
lugn natt igår, men sover allt utom bra där borta. vaknar flera gånger. så mina ögon var alldeles röda och bara sved när jag klev upp. cyklade bara snabbt hem och hoppade i säng så fort som möjligt.

ska snart ta bussen till bilskolan. fan för bussar som går så sällan, kommer till malmberget typ en timme innan jag ska köra eller nått sånt. är allt utom pepp till att köra, men man måste ju. vill bara få det där körkortet och sen göra som jag vill. hinner väl kanske hem en sväng innan jobbet. bläh, en natt till, sen ledig onsdag och torsdag.

nu börjar det bli jobbigt hemma också. jossi bara gnäller på hunden. men det är ju hennes eget fel. för det är en hund som har jävla mycket energi och behöver göra sig av med det. men hon bara ligger och sover titt som tätt. och inte konstigt om hunden inte blir rumsren om hon inte är vaken och går ut med den ofta. jävla idiot. jag tror som alla andra, att hon inte kommer klara av den hunden. men hoppas att hon rycker upp sig och visar alla oss som inte tror på henne att hon verkligen kan fixa det.

nu ska jag tjolavippa och försöka bli på bra humör igen, bye bitches.

relapse

2009-07-27 @ 00:34:25 Allmänt Kommentarer (2)
hej, hej, hemskt mycket hej
är hemma igen. borta bra, men hemma bäst säger man väl. men ärligt talat, det är bara mitt rum jag saknat, få sova i min egna stora säng typ. annars hade jag gärna kunnat stanna i piteå. det är så mysigt där :)

doggelito är vild och galen som vanligt, funderar om det alls kommer bli någe pli på det odjuret. nu ligger han tätt vid mig i sängen och snarkar på så gott. då är han riktigt söt, och lugn ;)

tänkte kolla film med josefin, men jag vet inte vars hon försvann. blir kanske att kolla ensam, om jag orkar vill säga. jobbar visserligen natt imorrn och börjar inte förrän 18. men ska och rida en heppa i stallet innan det och lite sånt.

ids inte nu ta och radda upp allt kul som vi gjort ihelg. tar det imorrn istället. lite sent nu. har fixat klart alla bilder också, men dom kommer väl också så småningom. sov sött, natti.

single attraction

2009-07-25 @ 10:38:36 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
drar en snabb update nu. sitter i piteå hos vanja. verkligen supermysigt :) speciellt nu när hästarna går i hagen kring gården. igårkväll när vi kom hann vi bara slänga in våra grejer i rummet och så for vi på en tur med kusarna. barris förstås ;) red runt på en stoooor, grön äng och det var helt underbart. bara skritt och trav för marro fegade lite, haha. sen satt vi ute länge på kvällen och det var kalasmysigt. sovit med lillvalpen mellan oss i sängen, sen blev det upp tidigt. vi har massa planer. vi ska sätta vanja som fotograf och så ska vi fixa jättefina bilder är tanken, tjoho. nog har man allt saknat gammeltanten en del. hon är ju bara för härlig :)

jaja, ska inte slösa min vistelse här framför datorn. så på återskrivande, ciao

once in a blue moon

2009-07-23 @ 21:28:22 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
tog rast + friskvård idag och kunde sluta redan halv åtta. jossi har bestämt sig för att komma hem imorrn, så jag var och handlade lite bröd iaf. och så har jag städat upp litegrann, men disken lämnar jag nog till henne ;) tänkte packa ner lite grejor inför imorrn. men gör det nog först imorrn på morgonen. för jossi har den bättre väskan och allt och hon kommer ju ändå tidigt. sen hade jag behövt prata med den där maria. vet ju inte vad för hästiga kläder man behöver med. och hjälm, kan man inte rida utan sån tack. och allt annat hofs. hoja, resa bort är jobbigt, om än bara för en helg, haha. jag packar alltid med mig för mycket. och jag hatar att gå och konka på för mycket väskor, man blir bara stressad ;)

nu ska jag väl ta och kolla lite förhäxad. har dessutom radat upp ett gäng filmer som jag ska vara olaglig med. nog för att jag har typ hundra som jag inte sett, men ändå. haha. synd bara att det går så jäkla segt och att man inte alltid hittar alla filmer man vill ha. well, man kan inte få allt. kanske slår en pling till hon som bara jobbar hela tiden för att checka läget .. ajo, tack för mig hej

to big for everything

2009-07-23 @ 01:31:05 Allmänt Kommentarer (2)
hej, hej, hemskt mycket hej
har liksom vart ensam hemma sen jag kom från tärendö. det är typ en vecka sen. jag har varit så duktig och haft det städat och fint. var så stolt över mig själv. men idag när jag kom från jobbet och klev in genom ytterdörren slog det mig hur stökigt det blivit. det ligger kläder överallt, grejer huller om buller, post fulla bordet, disk att diska. men nu ids jag inte städa och dona. sen är kylen i princip tom. har fått kasta lite grejer som gått ut. jag är sämst på att äta och laga mat när jag är ensam hemma. det känns så överambitiöst att stå och laga mat åt bara sig själv ju ;) ids inte heller fara och handla och lägga ut mina pengar på mat, njae. ska ju dessutom vara borta hela helgen ..


ska bli skönt att fara till piteå en vända. vi hade väl lite planerade saker att göra. synd bara att inte bill och bull är hemma, hade vart fint att få träffa dom. är också sugen att gå på pdol när man ändå är i faggorna. men tror maria har andra planer helgen efter. fast är jag riktigt sugen kanske jag hänger med jh ;) fast det kostar pengar, och jag är för ful för att vistas bland folk, och dessutom har jag inga kläder. typ allt är smutsigt och jag vet inte hur man tvättar med våran tvättmaskin. eller tjao, inte för att jag annars har kläder. jag är en sunkmunk .. som kör på mycket snack lite verkstad as always.

hade egentligen inget att skriva, men var skrivsugen, that's it. bye for now.

in to the wall

2009-07-22 @ 02:12:27 Allmänt Kommentarer (0)
jag är jävligt besviken och irriterad.
varför förtränger man vissa saker och blir lika jäkla sårad 
nästa gång det händer. för det har hänt mer än en gång ..

bullrider

2009-07-21 @ 03:13:34 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
sovit hela dagen. eller vaknade faktiskt kring elva, men halvsov/legade i sängen ett bra tag efter det. donade på här hemma lite innan jag for till stallet. tänkte mocka åt sara, men hon hade hunnit göra allt på morgonen. så jag hittade emelie och vi satt och snacka tills sara kom. sen satt vi ute i solen alla tre innan vi började ta tag i saker och ting. tog in djuren och borstade. det var mysigt. fast fia var smutsig som en gris ;) kunde inte bestämma om jag ville rida ut med emelie eller på banan med sara. men det slutade med att det blev banan. kände mig lite dum mot em, men var så sugen att vara lite seriös. vi pimpade kusarna och hittade en fotograf.
fia var faktiskt fin. inte alls som sist jag red dressyr på henne. hon var väl kanske lite stel och sommarsmidig efter betet, men det gjorde inte mig nått. det var iaf superduperkul. jag skrattar typ på varenda bild också, ser jävligt roligt ut. kände mig riktigt duktig time to time, men efteråt när man ser bilderna så dör man. jag tror det hade sett skitbra ut om jag inte vart sån jävla koloss. ska försöka ändra på det. för det ser verkligen inte fint ut, bara klumpigt :(
hade så gärna velat ha en egen häst. kan ingen bara lämna över sin fina häst till mig och säga hej, jag vill ge dig min häst som du får rida och träna, jag betalar allt. önska kostar inget. är iaf skitglad att jag fick rida fia idag, tack som fan sara!
lägger väl in någon bild från ritten. men observera att fotografen missade mina fina moments, jag bara ridit fia två gånger innan, ringrostig efter semestern och så. eller vafan, varför ska man alltid komma med bortförklaringar och skit? nu är det bara så att det ser ut som det gör, det är ändå försent att göra något åt det nu. och förresten, med lite eftertanke så tycker jag faktiskt att fia ser ganska trevlig ut på vissa bilder, sen får ni andra tycka vad ni vill. ingen är perfekt, och jag har aldrig påstått att jag är ens nära ;)



haha, jag som fotat sista bilden. märks vem som har koll på
kameran och inställningar va? ;) haha, men johanna är duktig ändå
..

jobbar imorrn igen. 15-22.30. jag är så less på att jobba. men det är bara att härda fyra veckor. märks att jag var jävligt trött när jag gick hem i söndags. glömde låsa in två nycklar och lämna ifrån mig en. suck, jag hoppas jag inte fuckade allt för mycket. nu ska jag nog sova. är det okey om man skulle vilja sova resten av livet? eller tror ni man sover väldigt länge om man överdoserar sömntabletter? man kanske dör. jag måste nog prova. tänk att kunna sova flera dagar, veckor, det är nog drömmen. godnatt

pictures

2009-07-19 @ 22:41:31 Allmänt Kommentarer (2)
sisådärja, lite bilder från tärendö.
men som jag sa, kolla bilddagboken.





fuckface

2009-07-19 @ 22:13:48 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
har egentligen inte så mycket att blogga om nowadays. eller jag lyckas ju alltid hitta på massa rappakalja, men man orkar fan inte sätta sig och försöka skriva något clever när man jobbat.

började fanimej sju idag. tungt som fan. man blir pigg när man trampar som en tok till arbetet, men så fort man kliver innanför dörren rinner piggheten av en. jättejobbigt när man bara sitter och väntar, jag höll på somna typ tio gånger. planerade att ta ut rasten i slutet och gå redan fyra. sen när klockan var halv tre kollade jag om jag kunde ta friskvård från tre, och då hade jag tur. fick sluta redan halv eftersom det ändå var så lugnt.
cyklade till affären och handlade lite mat. sen drog jag en repa förbi stallet och gled runt lite och höll åhult sällskap. prisma var iaf glad att se mig, hon gnäggade så glatt när jag kom, och hon var faktiskt glad även om jag stod och retade henne utanför boxen efter att jag släpat in henne. men så äre ju, i know you love me, haha ;) sen blev det så himmelens varmt (jag med långärmat, byxor, mössa, det mesta i svart. sara hade shorras och t-shirt, är jag wierd?), så jag trampade hemåt.

chillaxat hela kvällen lång. lagt in lite bilder på bilddagboken, ta och kika lite och lämna en kommentar. ska nog kolla en film nu. blir nog en på dator för det är så jobbigt när tvkontrollen är borta. den har vart gone sen midsommar. vi har inte hittat den, men jag har iof inte letat så noga, hehe. stallet imorrn igen och pyssla på saras heppor. ska bli nice. är ledig hela dagen så jag får sova länge också :) jaja, tjingbajs

all we can take

2009-07-17 @ 19:55:38 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
tog bussen hem från tärendö idag. skulle ha jobbat, men sjukringde mig. bara legat hemma och glott på skins, det är beroendeframkallande utan dess like. sen vart jag sugen på dricka och cyklade till dollar. råkade krascha med cykeln. flög över styret och skämde säkert ut mig för halva gällivares befolkning. ganska typiskt mig måste jag säga. fick bara några skrapsår på händerna, och var snabbt försvunnen från platsen ;)

haft det trevligt i tärendö. ätit middag med nära och kära båda dagarna. vart massa i vassviken, en sväng till saarisuando. jag har även vågat följa med mamma och jossi i båten, och vi välte inte, haha. kört som en biltjuv och skrämt slag på mamma och jossi. och heidi, även om hon inte erkände det. körkort känns avlägset. tjao, en massa har hunnits med. även fotat lite, men orkar inte lägga in bilderna idag.

ska jobba hela helgen, 8-19, 7-17. snacka om mördarpass alltså! sen på måndag är jag ledig och så även helgen och då blir det piteå :) längtar också till typ mitten av augusti, då blir det hästlukt på allvar. nu ska jag snoka runt och sen fortsätta med skins eller en film. ajdö

i dream of them

2009-07-12 @ 21:20:34 Allmänt Kommentarer (1)
hej, hej, hemskt mycket hej
dokkas idag igen, när vi for var det asvarmt och sol. men sen började det småregna en stund och så var det molnigt. vi satte iaf upp tråden till hagarna och öppnade sen upp till kusarna. maggan och jag skulle försöka fota lite actionbilder, men hästarna vägrade springa. och porträtt gick inte heller att få när dom bara hade näsan i backen.
jag hann med att få en jävla stöt och sen sugas ner i leran med båda fötterna. jag skrattade så mycket att jag nästan inte kunde ta mig upp. stackars hästar som får kämpa med lera i alla hagöppningar. har jag sagt att jag hatar dokkasbetet? bara ett par gånger? men då säger jag det en gång till. det betet suger rumpa! sådärja.

sen for jag och mamma ut och körde lite bil. sist gick det ju åt helvete. men denna gång gick det lite bättre. jag har dock börjat få så jävla kort stubin och dåligt humör när minsta lilla inte funkar som jag vill att det ska göra. ska försöka träna lite saker i byn, jag vill inte kugga på uppkörningen :(

far till tärka på tisdag kväll. åker med bussen hem på fredag morgon. tänkte att det kanske kunde vara skönt att vara där ett par dagar. fota lite hundar, och kanske lite hästar bland annat. sen är det bara massa jobb, buhu. längtar som bara den till nästa helg. får då blir det avresa till piteå med marro. det ska bli himla nice :)
nu ska jag nog kolla lite film. ett avsnitt förhäxas och sen kanske slumdog millionaire som sägs vara bra. tjing

used karma

2009-07-12 @ 01:23:07 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
idag är det lördag, det är nice. ledig från jobbet och allt.
fått sova ut ganska ordentligt, haft lite påhälsning av dogge några gånger dock. han kommer i full kareta, skitglad, biter en i näsan och lägger sig sen tillrätta bredvid en och somnar ;)
sen blev det en snabb dusch innan marro och maggan svängde förbi. for till hem till maggi en sväng, sen dollar, stallet och dokkas. rengjorde badkaren och fyllde på nytt, fräscht vatten åt kusarna. stoppade sen ut massa stolpar på några kvarvarande ängar. det räckte inte riktigt till den sista hagen, men vi stoppar tråden imorrn och öppnar upp så mycket som det går. det var faktiskt inte alls så jobbigt som man kunde tro. ett gäng söta hästar, trevligt sällskap och energi i form av godis och dricka ;) sen skulle smartass jessica fota lite fina sommarbilder, men då har det duktiga fanskapet glömt batteriet hemma på laddning. jävligt lyckat liksom. men bättre lycka imorrn då. jag dör om det regnar. efter kring sju timmars arbete tyckte vi att det skulle sitta bra med något i kistan, så vi hämtade pizza från berget. mums.


en bild från skitbetet i dokkas, hela tre år sen redan.


har ingen aning om när tåget går imorgon, men jag sover väl tills någon väcker mig om inte annat. nu börjar klockan bli sent, men jag funderar om jag ska kolla lite förhäxad innan jag somnar. låter nog bra.
har förresten fått hjälmen nu. lite för stor, men i don't give a damn. jamenar, den sitter ju på skallen. får väl om inte annat börja spänna hakbandet kanske. den är iaf fin, men tyvärr har jag lika ful svampskalle i den som alla andra jävla hjälmar. den verkar väldans skön iaf, ska bli spännande och rida med den. tack och hej

magic things

2009-07-09 @ 01:05:39 Allmänt Kommentarer (2)
hej, hej, hemskt mycket hej
som sagt gjort halkbanan idag. det var faktiskt ganska skoj. och personligen tycker jag att det är en bra utbildning. inte trodde jag det skulle vara så svårt att kontrollera bilen i typ 45 km/h och väja och det. men shit, det är fan inte lätt. brukar sällan överkskatta min körförmåga, men nog trodde jag att jag skulle fixa nått sånt. men nej, där ser man. jag offrade mig och körde först, vilket resulterade i att jag fick göra alla fel och sätta ribban lite. men med tanke på att alla i princip var lika dåliga så gör det inget, det var en spännande upplevelse ;) haha, men jag sög på att acca fort + att jag råkade få i ettan när jag skulle ha trean = inte så jävla lyckat. typiskt mig grej. det roligaste var ju förstås när det inte gick som det var tänkt och bilen bara sladda och snurrade runt. jag gjorde även en james bond backning. ni vet, backa snabbt, sen dra ratten åt sidan och sladda runt ett halvt varv, haha. man blev även jävligt medveten om hur mycket hastigheten påverkar, helt sjukt. sen kom mamma och hämtade mig. hon hade med sig jossi och doggelito. han var så in i bomben söt :)


började jobba tre. så jävla långsamt. man somnade nästan. sen på kvällskvisten kring nio så tickade klockan extremt långsamt och då råkade jag slumra till vid köksbordet. jag som bara skulle blunda. tror dock inte mia märkte nått, får hoppas på det. illa att somna på jobbet, ajabaja. en timme hade iaf gått och då var det bara att vänta tills klockan blev halv elva så jag kunde gå till bussen. fick en hel buss för mig själv ;)

kom hem och fick vara barnvakt åt dogge. jossi var tvungen att få sova lite eftersom hon inte gjort det på tåget hem, och mamma jobbar väl fm. så jag fixade en sovplats åt honom i min säng, bytte glugg och skulle just gå ut med honom. då gnäller han och sen när jag lyfte ner honom hade han pissat i min säng. dålig stil hunden! tur att han är så söt ändå.


gick ut med honom en snabbis. och råkade bergis skämma ut mig för ett par snubbar. men vafan, hela dagen har ju gått ut på att skämma ut sig själv, så lika att fortsätta tills det blir en ny dag, heh. nyss tog jossi honom till sitt rum, och innan det legade han och sov med huvudet på min arm. alltså, man blir ju bara lite kär.

nu ska jag kolla klart benjamin button och sen börja kolla skins. pappa har laddat ner hela första säsongen, puss på han. sen ska han fixa två och tre också, det gillar vi. skins är verkligen bra, fab liksom :) godnatt

who let the dogs out

2009-07-06 @ 22:53:53 Allmänt Kommentarer (5)
tänkte bara visa er vad jag menade med gårdagens "familjen blir +1".




lilla bulten, är han inte söt så säg. man vill bara smaka på honom ;>

bed of roses

2009-07-06 @ 22:19:13 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
kört med bilskolan idag. det gick inte alls bra. en vecka mellan körningarna var inte min grej. allt blev bara pannkaka kan jag lova. jag fick nästan skämmas, eller jo, jag fick fanimej skämmas. men i slutet gick det faktiskt bra, även om det spöregna. satt sen och gjorde massa teori på datorn. första fasen fick jag ett poäng mer än sist på, samtidigt som jag upptäckte att godkänt var tre poäng mer än jag trodde, alltså 63. ajdå. fick inte godkänt på någon av faserna jag gjorde. legade kring 54, och det räcker inte långt. jag måste verkligen plugga lite mer nu. kanske göra koderna på internet nu när bilskolan är stängd två veckor. bokat in mina sista körlektioner, hoppas det räcker och att jag inte måste köpa fler. ska köra som en tok nu innan jag gör uppkörning. vill verkligen inte kugga, men kör jag som idag, då får jag nog aldrig körkort.


var förbi en sväng i stallet. matade dom kvarvarande djuren med lite gamla morrisar och banan. var tvungen att pussa lite på clasen och få känna lite hästlukt igen ;) tog sen hem en massa stallkläder för tvättning och reparation. nästan hela skåpet, hehe.
har nu tagit fingrarna ur och laddat upp lite bilder från midsommarhelgen på bilddagboken. borde lägga upp lite från golvia också när det passar. och mejla iväg lite bilder till olika personer. man måste ta sig tid, och det ska jag göra .. en vacker dag .. ännu en ledig dag imorrn. dom enda planerna är att fara till banken, ska få och även ge bort lite pengar. det sistnämnda smärtar, men måste man så måste man. nu ska jag nog försöka kolla lite film, har så många på lager, men har aldrig ro att kolla dom. tack för mig, hej.

eyecandy

2009-07-06 @ 03:45:35 Allmänt Kommentarer (2)

pure superficialness - hot, hotter, hottest


hollywood whore

2009-07-06 @ 02:32:14 Allmänt Kommentarer (1)
hej, hej, hemskt mycket hej
sisådärja, då var denna vecka avklarad och färdigjobbad. faktiskt ganska lugn helg. samtidigt som det är skönt så blir det också lätt drygt då och då. så idag har jag och emelie spelat fia med knuff, yatzy och kort när tiden gick som långsammast. måste ju bara påpeka att jag vann varenda omgång ;) sen har jag surfat på mobilen, men det gick inge vidare. sista timmen hittade jag ett bra program på tvn, och sen slogs det på en film. så kollade den så mycket jag hann tills jag slutade.


också hört att pärlorna vart bäst i helgen på tävlingarna. men blir man förvånad? nej, dom är ju alltid bäst. börjar sakna dom en aning nu, gah. man blir bortskämd av att annars rida så ofta. på så fina hästar. jag är pretty lyckligt lottad när det kommer till det. är cpridsugen nu. och jag måste ta och tvätta mina stalliskläder.

kommande vecka verkar bli bra. familjen blir +1, jag är ledig mån-tis, halkbana på onsdag, ev. kommer ett paket, ledig helgen. låter det inte bra så säg, haha. funderar bara över hjälmen lite. tror den blir lite stor. men om så är fallet får jag väl sälja vidare den .. nu ska jag göra annat, pusshej

i'm it

2009-07-06 @ 00:53:27 Allmänt Kommentarer (3)
hej, hej, hemskt mycket hej
börjar med detta, haha ..

"Mode & skönhet | Svårt att bestämma vilken färg du ska välja på nagellacket? 
 Den senaste trenden gör det lätt för dig: En färg på varje nagel."
 
haha, det är jag som sätter trenderna för fan. orka vara så efter liksom ;)

the king of pop

2009-07-04 @ 01:50:00 Allmänt Kommentarer (1)
måste bara dela med mig av en låt. en michael jackson låt såhär i mj dimman. min favorit av hans låtar. och nu i efterhand har då jag kommit på att han är verkligen bra. eller det har man väl alltid vetat, men inte insett det i tid. han är sjukt bra artist och sångare. titeln king of pop gör han sig verkligen värdig!


här är en kortare version av låten they don't care about us,
live från ullevi i göteborg för tolv år sen. http://www.youtube.com/watch?v=qR3r_HtHDta 
lyssna och njut, låten är bra, han är fräck och den fastnar på hjärnan!

black and white

2009-07-04 @ 01:06:09 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
tänkte blogga för länge sen, men då kom ju marro och störde.
nej, skämt åsido, det var trevligt att hon tittade in.

har ju som sagt jobbat mina första nätter. onsdag var lugn, men jag kunde ändå inte sova ordentligt. man sover inte speciellt djupt och bra liksom. varmt var det också. tunga ben som trampade hem sju på morgonen kan jag lova. gick och la mig direkt när jag kom hem, skulle bara sova till elva. men det blev kanske tolv, ett. inatt fick jag vara upp en gång, men det var bara för att jag och marielle klantat oss med larmgrejen ;) var sen på helspänn hela natten, men inget mer hände. så när jag kom hem blev det lång, skön sömn. klev inte upp förrän tre, även om jag vaknade aningens tidigare. sen bara chillat, duschat, strosat runt tills maria kom.

jobbar helg, går 12-22, drygt som fan. men pengar är pengar. fast ångrar som bara den att jag tog åtta veckor. nog tusan hade fyra räckt. säger jag nu iaf, vänta tills jag jobbat bort mina veckor, katching. har inte blivit någon bilskola än, men har pluggat lite skyltar och sånt igår. ska köra på måndag, så då ska jag allt stanna och göra lite tester där. pusshej

the importance

2009-07-01 @ 01:36:03 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat 14-21.30 idag. det jobbigaste med mitt jobb so far är alla dryga stunder när man inte gör någonting alls. men egentligen ska man väl inte klaga över att få slappa kanske? ska ta med mig körboken och passa på att plugga då. har också börjat cykla till jobbet. det är ingen lång bit, tar kanske en kvart. slipper passa bussar och tjoffs då.

imorrn ska jag jobba natt. min första natt. man sover dock på jobbet, så allt för tungt bör det nog inte vara. börjar 18 och slutar sen sju på morgonen. jobbar natt även torsdag. hade också tänkt fara till bilskolan och plugga lite på deras datorer, det behövs. gjorde ett test igår, bara fas a. hade 54 rätt och då är 60 godkänt. attsingen, men nu ska jag verkligen försöka ta tag i pluggandet så jag kan få mitt körkort någon gång. vill verkligen inte kugga. har halkbanan om en vecka, har även bokat uppkörning och teori. men tänker inte berätta när för någon, inte ens mamma och pappa ;) det enda jag kan säga är att det är jävligt länge kvar, buhu. nu ska jag göra annat, godnatt

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide