all we can take

hej, hej, hemskt mycket hej
tog bussen hem från tärendö idag. skulle ha jobbat, men sjukringde mig. bara legat hemma och glott på skins, det är beroendeframkallande utan dess like. sen vart jag sugen på dricka och cyklade till dollar. råkade krascha med cykeln. flög över styret och skämde säkert ut mig för halva gällivares befolkning. ganska typiskt mig måste jag säga. fick bara några skrapsår på händerna, och var snabbt försvunnen från platsen ;)

haft det trevligt i tärendö. ätit middag med nära och kära båda dagarna. vart massa i vassviken, en sväng till saarisuando. jag har även vågat följa med mamma och jossi i båten, och vi välte inte, haha. kört som en biltjuv och skrämt slag på mamma och jossi. och heidi, även om hon inte erkände det. körkort känns avlägset. tjao, en massa har hunnits med. även fotat lite, men orkar inte lägga in bilderna idag.

ska jobba hela helgen, 8-19, 7-17. snacka om mördarpass alltså! sen på måndag är jag ledig och så även helgen och då blir det piteå :) längtar också till typ mitten av augusti, då blir det hästlukt på allvar. nu ska jag snoka runt och sen fortsätta med skins eller en film. ajdö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide