i can see it in you eyes

2008-01-31 @ 23:40:44 Allmänt Kommentarer (0)
image46

red q-ling på lektion. länge sen sist. trodde att vi skulle hoppa, men det var bara bommar på schemat. tråk. eller det var lite kul att öva på galoppbommen. nåmen hade jag vetat att det inte var hopp. så hade jag nog ridit calle på lektionen. ångrar det som fan nu.
red sen valle i ridhuset. det gick rent utsagt åt helvete. jag gjorde fel, sen gjorde jag fel och det slutade med att jag gjorde fel .. stackars häst kan jag bara säga. håller fortfarande kvar vid att han är för fin för mig, eller jag är för dålig för han.
jossan hjälpte mig att borsta calle, (thanx !) utan henne hade jag aldrig hunnit. for sen ut barris med hack i det kylig vädret. det sägs ha varit kring -20. hade bara ridbralls, men det kändes inte så jäkla kallt. skrittade bara iaf, mys.

kom inte hem förrän efter tio. försökt plugga kemi, läste igenom hannas anteckningar. fattar fortfarande nada. eller jag kan räkna ut formel, molekylmassa, men det är typ det enda. skit. har ätit en semla idag, den var goood :)

nu blire hopp i säng
ska sova med carre
sover så himla gott där
natti, natti

bubble trouble

2008-01-31 @ 11:44:32 Allmänt Kommentarer (0)
tjalala. somnade igår i mammas säng i väntan på datorn. så det blev inget gjort. eller jo, lite kemiplugg. yey me. hade knappt satt på mig pyjamas och inte ställt klockan. mami vaknade halv 8, väckte mig men då hade bussen redan gått. hade sen hål innan matten och då passade jag på att dra till stallet. lagomt förvånade miner möttes man av , haha. mockade till 3 hästar, spånade till 2 på en timme och tio minuter. måste vara världsrekord. kom lite sent till skolan och mamma var inte glad eftersom hon fått väntat på mig. oops.

nåja, har några lektioner kvar innan jag slutar (16.10). men soft ikv.
kommer nog hinna med allt och lär inte måsta stressa sönder.
har ridlektion också, markarbete. ska rida klubbis, spännande ;)

aja, börjar om 15 minuter, dax att avancera bort.
eller först ska jag spela lite bubble shooter, tjohej

we're worth it

2008-01-29 @ 23:53:37 Allmänt Kommentarer (0)
har du nångång känt dig riktigt hopplöst värdelös. när allt bara går åt fel håll och allt man gör blir fel. när allting sviker och världen lutar. när man saktar tippar och faller mot kanten. ja, då vet du hur jag känner det precis just nu. får en känsla av att den där björn rosenström låten är skriven till mig. glöm inte bort att du är värdelös (värdelös) och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin)  .. tack björne,  I really appreciate it.

var lagomt arg på mina spanskakamrater. ingen skulle gå på spanskan eftersom vi antog att läraren skulle vara sjuk. fick senast imorse ett sms där åtminstone en bekräftade att hon inte skulle gå. mennä, väl i skolan efter min sovmorgon så har alla förutom jag gått på den där jävla lektionen som faktiskt ägde rum. fan vad svikit.
hållt mig till mina l-kompisar. dom är en bunt goa grabbar. carros sista ord innan vi sa farväl fick mig att skratta länge och mkt. - du behöver ju inte byta på stuberten. haha, så klockrent ;)

skrittade ut valle runt hela stigen med sällis. dock så var vi långt före dom. ena riktiga sengångare vare.
red sen gurk på banan. det gick inte speciellt bra. fan vad arg hon var på mig. stack en halv långsida en gång och bökade. hade inge tålamod, så det blev nog lite catfight. när hon var lite fin så släppte jag allt och skrittade av. förstår inte hur m & v pallar med damen, dom gör one hell of a job. fixade på en olle som hade hoppat och åkte sen hem med lo.


kill me ? pusshejs / j

i keep on dreaming

2008-01-29 @ 00:03:47 Allmänt Kommentarer (0)
idag började jag skolan 10.10. spanska som första lektion och såklart var läraren sjuk, ingen vikarie. nästa lektion började inte förrän 12.20. tungt. slutade 15.10 och bussen gick inte förrän halv 4. var i stallet först kring 4.

började mocka, men sen vare bara en timme kvar till lektionen så då borstade jag istället. fick rida med i dressyrgruppen med världens bästa valle. länge sen jag dressade för lotta. hade på gramanen, men det var bara tjorvigt. ville inte ha den för kort och dra sönder han. nåja, fick mig en extrem snabbkurs i öppna och sluta eller vad det nu var. chansade smått och hade nästan ingen koll på vad jag gjorde, haha. valle var iaf kalasfin, as always :) är nöjd, och det tyckte lo att jag skulle vara. bra, då är jag inte helt ute och cyklar.
ordnade klarre han sen och fick sällis av hanna. har planerat att låna gurre och ta med henne ut runt stigen. det lät som om det var någe bra. ska bara hitta en dag som passar för oss upptagna personer. och en vacker dag när min kamera är tbx så ska jag följa med henne till köhler för skojsskull.
imorrn ska jag och valle skritta ut, mojsigt.

stackars barn i afrika. det får massa smutsigt vatten medan jag själv står i duschen allt för länge med varmt, rent vatten. brukar inte tänka på dom, men idag så gjorde jag det. kom på att om det skulle gått att teleportera vatten så hade dom gott och väl kunnat få det som jag vred ur mitt hår. ibland har man det ganska bra, om man jämför ..
ciao

enjoy

2008-01-27 @ 22:30:45 Allmänt Kommentarer (1)
igår hittade jag en till john hickey sida. där stod det lite kul om olle.
valle fanns dock inte med :( kopierade iaf texten från sidan. huhu ..

Super Olle
Fux val f. 28 maj 2002 e Artist-Lois Lane-Almeto Z

"Han ska heta Superman" sa John, "aldrig i livet" sa Lotta, som under många år hjälpte John med hans hästar. Det var kallt och ruggigt i maj det här året och det nyfödda lilla fölet frös, och fick därför på sig en s.k. olletröja. Det blev en kompromiss John och Lotta emellan och fölet fick heta Super Olle. Namnet till trots är "Olle" väldigt begåvad och som 5-åring kom han på 21 plats i Falsterbo, efter ett antal felfria 120-hoppningar i rad. Han var bästa 4-åring i Hammarö -06 och 3:a som 5-åring -07, men var då den enda 5-åringen som var felfri alla dagar.

Super Micke
Br val f. 1 april 2007 e Artist-Lois Lane-Almeto Z
Super Olles helbror.

deru. lite onödigt vetande kan alltid sitta fint ..

jump in

2008-01-27 @ 22:06:16 Allmänt Kommentarer (0)
idag vare sol, efterlängtat !


red ut skruttan idag. det gick så sakta först att vi beslutade oss för att galoppera en massa. hade mördarbettet så hon kunde inte sticka. lät henne öka lite, men under kontroll hela tiden. duktig poa, ibland är hon söt. fast när
vi kommit hem var hon mindre söt. hon tröck ner hela näsan i betforhinken som åkte i golvet med en härlig smäll och då regnade det betfor. haha, cepe.

lekte hjälpreda när olle & valle fick hoppa. gjorde dessvärre inte mkt, höjde nått hinder och satt upp bommar. men det var ändå kul att stå där nere och se när dom red. attans duktiga typer. lite avis blir man. hoho, man är som en riktig nybörjare i jämförelse ..

lehigh valley imorgon, trevligt :) fett med nice
pysshej /jess.

i promise you

2008-01-26 @ 22:16:07 Allmänt Kommentarer (0)
oh, what can i tell you about yestarday ?
kände inte alls för skolan, men gick ändå. hade inte pluggat till historian så det fick jag göra på matten. kunde knappt nått, så jag tjuvkikade på hanna, haha. fast hon skrev fel. oups.
red cindy på hästkunskapen. valde henne. hon är ju ball, och kul med ponny. hon var jobbig i början, men släppte otroligt snabbt och sprang sen ganska fint resten av lektionen. hon var kalasfin just i slutet :)
busade ut med valle runt stigen. han var helpigg och på galoppsträckan sparkade han bakut och försökte bocka. kom precis på han och lyckades rädd mitt liv, haha.

image44övernattning på kvällen. fick springa runt med en nikon d40, happy me. fotade lite barn. gillade kameran massa, så simpel, men så bra. helt ok. perfa som första systemare. väldigt annorlunda jämfört med min dock.
lämnade tbx den när jag insåg att det inte blev så konstnärliga bilder och jag skulle sova. hörde lite spökisar kring tolv, men tårarna smyger ju fram i mörkret även om alla historierna inte är läskiga. så jag försökte somna och lyckades. då var klockan kanske 00.30. vaknade kring 4 av fanny, bosse & jossan. fan vad dom snackade. joinade deras snack ett tag och vi hade ganska kul. sen droppade folk in och vissa vakna så då la vi oss alla för att sova på riktigt.
klev upp vid 8 för att släppa ut kusarna. sovde en stund, åt frullen som vart i en för kall kyl. så min yoggi var klumpig, haha. fotade sen när emmelie & vicky hoppade. lånade joel's kamera, canon eos 350d. lite mer avancerad, fattade inte isogrejsen, men det gick ganska bra ändå. tror jag.

donade lite i stallet innan jag red ut med super olle. var ensamma idag igen. det gick kalasbra. red inte hela stigen, bara till trollskogen. himla kul vare. han var piggelinus.

tack, tack, tack, tusen gånger tack för att du är så jävla cute ibland. speciellt nu. det är så galet, kan inte beskriva känslan. men förnamnet är GLAD, you make me happy :) puss pårej

ain't no mountain high enough

2008-01-24 @ 23:27:44 Allmänt Kommentarer (0)
fick två vaknasamtal imorse, ändå var jag lite seg på att ta mig upp. fixade det mesta i skolan, skolkade dock från dom två sista lektionerna. åkte med mamma ner till gällivare och drog till stallet ..

kunde ta det ganska chill. mockade till calle & olle, fyllde maten. borstade calle, red lektion. gick inte så kalasbra, men ändå ok. hade ingen lust att sitta ner, då ser det ut som att jag är på väg att flyga. stackars calle. sen vare ju så skämmigt att skumpa runt när sofia red bakom och såg allt. vojma. fast sen sa anneli att det inte såg så galet ut, men ska jag vara ärlig så tror jag att hon ljög, huhu. måste iaf träna mera så jag sitter som spikad i sadeln ;) så det är bara att studsa vidare.
red ut loppan barris. pallade bara glpsträckan för det gick så långsamt. höll på skumpa av henne också innan jag hittade min vanliga sits, där bara benen flaxar, haha. skulle galoppa hemåt, men det blev typ sken. hade ingen koll kan jag lova. min svans var inte tillräckligt bra för att tryckas ner mot en hård rygg så jag var lite handikappad dära. tillslut så saktades farten ner och då drog jag i nödbromsen. fattade ny galopp som gick ganska mkt långsammare. ett plus var ju att hon lyssnade på högerskänkeln idag, huhu. pigg, pigg och pigg häst.
donade klarre med kusarna innan jag fick lift hem med hedqvistarna.

det känns så skönt nu. vet inte riktigt varför, svårt att förklara. men det känns som om jag fått mer ansvar, eller nä, image43eller mja, som att hon litar på mig mera nu. jag tror hon har hamnat i en glad period. det är bra, för då gör hon mig också glad. tralalala ..
        
          There ain't no mountain high enough
          Ain't no valley low enough
          Ain't no river wide enough

nåväl, imorrn äre övernattning för hela slanten. tröttsamt ? troligtvis, jo. men carro har lovat att jag ska få låna hennes systemkamera. kul, kul, kul. har systemabstinens tror jag. och lite prestationsångest, hon har så höga förväntningar den där kvinnan, puhu. äh, det blir säkert bra.

tar nu en sen dusch innan jag hade tänkt sova, men nu ångrade jag mig. måste plugga historia. orkar jag inte det ikväll så blire inge engelska eller historia imorgon, bara kemi isf. crap. gonatt iaf gott folk !

around and around

2008-01-23 @ 21:29:44 Allmänt Kommentarer (0)
puh, valle is fine. så bra !
han behövde inge droger hos tandis. så vi skrittade lite i ridhuset. he's a cutie :) i like him a lot. fixade och donade lite snabbt i stallet, kom hem ganska tidigt.

bjöd familjen på rullar, jag tog en kycklingrulle. det var efterlängtat, mums.
ska nu kika van helsing på 6:an. sett den tidigare, men har för mig att den är bra.
måste ringa papi en sväng sen så vi kan fixa med kameran.

usch, btw, ni skulle se mitt tangentbord. det är äckligt, smutsigt och dammigt ..
well, well. på återsssskrivande, pyss /jess.

image42

the worlds greatest

2008-01-23 @ 00:20:25 Allmänt Kommentarer (0)

idag flöt skolan på riktigt bra. ännu bättre när man slapp historian och läxprovsgrejen. på hästkunskapen började vi läsa om .. eller ja, jag tittade mest på bilderna så jag kommer typ inte ihåg vad det handlade om riktigt. nåja, skulle iaf visitera varsin häst sen. micko snodde min paxhest så jag tog alex. han tyckte jag var knepp. hittade lite varma fötter på honom, annars var han frisk ! ;)

_________________________________________


ljög igår, det blev ingen super olle idag. fick mig lehigh istället. vi skulle hoppa !
i hoppgruppen !
shit och pommes. jag gick och var hypernervös hela dagen, puh. lånade mia till min mamma för kvällen, hon skötte sig duktigt, hihi. valle var fin på framridningen. fast han var gaaaanska laddad. hoppade lite smått först, shiit. gick iaf ganska ok. sen kom det läskiga med galoppbommarna emellan, men det gick också fint, fast jag råkade hänga med lite dåligt en gång. hoppade inte banan utan tog krysset två gånger, då passade poan på att busa lite och drog runt, runt i världens speed innan jag orkade stanna. hihi, knasve. lotta skrek iaf inte på oss, tur, annars hade jag nog dött. väntade i ett hörn medans vicky skulle hoppa banan lite högre och mitt i allt började val krafsa. sen så började han vika in benen under sig, pommesfrittes. sparkade på han, no reaction, fortsatte sparka när han sjönk mera och då vet jag inte om han blev arg på mig för då mitt i hela så ställde han sig rakt upp och ner. kände hur fötterna gled ur stigbyglarna och vips så stod jag på backen bredvid hästen, med tygeln i handen. dom i ridhuset märkte ingenting, men dom på läktarn hade sett ett vallehuvud dyka upp ovanför läktarkanten. (så tänk er hur högt han stod) woopsie. efter ett tag så såg lotta oss och frågade vad som hänt, haha, jag baH : ehm, jag trillade av. hahahaha, vilket skämt ;) poan ville inte stödja på högerfram, panik ! inget kändes tydligen. hon ville att jag skulle hoppa upp sen. skrittade lite, travade och då haltade han. buhu .. fan vad jag var nära till tårarna. tog in han, lyssna på magen ifall han kunde ha kolik, kylde benen, borsta, pussa och sen fick han kväll. nu har jag skuldkänslor som fan. damn typiskt mig att förstöra stjärnan. både han och olle ska till tandläkarn imorrn så då blire ju vila. lo skulle be vet. kika på valles ben.
vart ganska sent kvar. tänkte prompa hem. men då erbjöds jag skjuts. sa att jag kunde gå, försökte komma undan. men anledningen var sucky, så jag åkte då hem med biggles. första gången, har riktigt försökt unvika det tidigare, skämmigt. för jag är så skämmig, jag är konstig. jaja, det gick iaf bra, jag kom ju hem trots allt  :)

det blev en hel del skrivet idag, men det fanns så mkt att berätta.
kul om du härdade ut, maha.
nu väntar sängen, skola imorrn, gonatt !


think outside the box

2008-01-21 @ 21:46:27 Allmänt Kommentarer (0)
vilade mig riktigt ordentligt, sov ända till halv 2.
kände mig mycket fräschare än igår kväll, great.

drog till stallet. visste inte riktigt vad jag och kusen skulle hitta på. slutade med att vi tog en runda i riduset. det gick inte allt för bra. folk kom och byggde fram hinder. knasen drog iväg med mig en sväng. hoho, såg nog fult ut, men vi fick stopp ganska snabbt. borstade på han lite extra noga efteråt. han är alldeles för bra för sitt eget bästa skulle jag tro.
konstigt nog så känner jag mig riktigt glad idag. allt känns så prima. det var länge sen det kändes så. haha, och imorrn kanske jag berättar hur mkt allt suger. äh, men nu så springer allt i min fart, yay.

igår skrev jag ju varannan häst varannan dag och jag har gått och funderat hela dagen hur det egentligen menas .. äh, för att få det klarare för min egen del så menade jag iaf att ena dagen ska jag ha valle och den andra dagen olle. så imorrn äre super olle som står på tur :)

carre och jag börjar samtidigt imorrn så nu har jag ingen chans att missa min taxi.
bra det, för jag är i behov att gå i skolan, sucky. första fysiken imorrn också ..
c ya, xoxo /jessica

load as hell

2008-01-20 @ 23:03:48 Allmänt Kommentarer (1)
image40

efter många om och men kom jag mig upp ur sängen imorse, men min skjuts var inte lika pigg så jag fick gå. kände mig lite sen, men kusarna var ju iaf ute till 9.

sandra & åzkar drog med mig och lopp runt stigen i ljuset. skrittade i princip ända till galoppsträckan, dära travade och galopperade vi lite. en galoppör och en fälttävlansponny, bra kombination (jaa, jag syftade på mitcha när jag skrev galoppör, hihi). trevligt vare iaf :)
var lite seg sen ett tag. min hjärna funkade inte helt ok så jag ringde efter förstärkning. hårdmackor och saft. ja, herregud, saft. hur kunde jag komma på det, huhu. nämen jag var konsitgt nog sugen på iskall saft ..
träffade bossen som var uppe på bena och sprang, eller tjaa hon sprang inte, men hon visade tecken på liv. vi konverserade en liten stund, men sa inte så mkt  vettigt. fixade super olle. skulle rida ut han med en vän, men vi fann ingen vän. bohu. men bossen sa att vi kunde testa gå själva. när jag satt upp kände jag hur alla kromonosomer sprutade runt i hjärnan. jupp, så hade febern nått ända upp dit, sucky.
well, jag och super olle red i alla gångarter, runt hela stigen, helt ensamma. inge bock eller bus. det enda han gjorde var på sträckan där han blev skraj för en snöklimp och hoppade över plogkanten ut i skogen. haha, normalt. lagomt förvånade var vi nog båda två, men då vare bara att plumsa ut igen då. hoho, snön var så hög att den nådde mig till foten, pommes.
hann inte rida valle för klockan hade blitt så mkt. men det kändes ändå bra att låta han vila. första vilodagen på en vecka, så han förtjänade den ;) borstade av han iaf, kvällsmockade och seglade hem.

ska lägga in lite bilder på bdb och later hoppa i säng. goddamnit vad jag har ont i skallen fortfarande. och febern verkar inte vilja ge med sig. så frågan är om jag på seriöst orkar med skolan imorrn. hade planerat på att gå, men mår jag så här stannar jag nog hemma och vilar. har iaf valleman så hoppas allt är fit for fight på em. ska till en början ha varannan häst, varannan dag tills bossen kan rida igen, snice.

nåväl, krya på mig och sov gott
adios

nothing important

2008-01-19 @ 23:14:40 Allmänt Kommentarer (0)
idag var kusarnas matte fräsch nog att dyka upp i stallet, hon släppte ut djuren och mockade en box. fixade resten + lopp. red sen ut valle i snön. hoho, i början ville han inte gå alls och började vända och småstegra. fick berätta för honom att det här inte var den valle jag kände och sen var vi igång igen. han var pigg som alltid, men nu lite mer sansad. på galoppsträckan fick han sträcka ut en bit. myspoa :)
skulle sen rida olle. pommesfrittes. fick iaf sällis med maggot & hello. red stigen omvänt. olle var en trygg typ, han gick i rumpan på mongo, haha. pigg sak som ville galoppera när vi skulle trava. han fick iaf galoppa litegrann eftersom vi var sist och kunde göra lite som vi ville ;) trodde liksom inte att jag av alla skulle få sätta min fot i hans stigbygel, inte då på minst hundra år. kul vare.
hann inte med loppis så imorrn blire att fara tidigare till stallet så jag hinner rida henne också. fick stressa mig klar eftersom det var stängning i stallet. gick iaf tbx senare med mitt kort och kikade så inget var glömt.

håller nog på att bli frisk nu, snabba puckar. känns inte lika febrig längre. fast nu kliar det i en näsa så jag måste nysa hela tiden, haha. och det sämsta med denna sjuka är att man tappar smaklökarna. tråk som bara den, mina nötter smakar ingenting, eller jo, just liite salt. maha ..


ska släppa ut val och olof imorrn så nu
äre bäst att man kryper till kojs, gonatt !

you're so full of it

2008-01-18 @ 19:16:24 Allmänt Kommentarer (0)
tung dag. jobbigt att vara sjuk.

hade olle och valle. red valle till kremma och tbx. han var pigg som bara den, pommes.
imorrn ska jag iaf rida han igen. deras matte skulle komma sig till stallet och göra det hon kan. fått våra us tröjor idag också. shitans vad snygga .. och sköna :) ett bra inköp.

nu är moster och hälsar på, har dinerat för ett tag sen. image38
ska göra varm oboy lite senare och kanske sova tidigt.

tjinghej /jessica

dead silence

2008-01-18 @ 00:23:49 Allmänt Kommentarer (0)
hade sovmorron idag, klev upp. gick och la mig. sa till morsan att vi började kring 12. orkade inte kliva upp mer förrän halv 2. det är ju så skönt att sova, men nu såhär efteråt får man bara skuldkänslor. jag som skulle sköta mig ..
blitt sjuk under natten. lovar att det smög sig in en sjuk jävel i mitt rum och hostade mig i näsan. säkert. nåja, förkyldning brukar inte hålla i sig så länge. tog en image37ipren och då försvann iaf ömheten i ryggen, febern och huvudvärken, men halsen höll på ta dö på mig.
mockade, mockade, mockade. fixade olle åt anneli. red lektion på superduper valle. det gick ganska bra, ibland. höll på med övergångar och serpentiner. han är för fin för mig, det är ju synd om honom när jag gör fel. (haha, thanx l, for trying ;d) tänkte flera gånger under timmen, nu dör jag. hoho, min hals var elak och försökte kväva mig ett x antal ggr, shises. kände mig inte alls laddad att tragla med calle, så vi red ut barris med hack. det var så sjukt mysigt att jag knappt ville vända hem sen. han var en pärla.
donade med lite allt möjligt tills klockan blev 10 och mami kom och plockade upp mig.

tog en kopp varm choklad och nu är jag på topp. inte riktigt, men inse hur bra det var för min hals. yes. så nu ska jag krypa ner i min egen säng med min egna kudde :) osch, akta er för skabb. trodde att det var påhittat, men josef googla påre. bläh.  natti natti

been there, done that

2008-01-16 @ 23:58:32 Allmänt Kommentarer (0)
var duktig idag. klev upp i tid och slapp stress. var tillomed först vid busshållsplatsen ;) hade lång svenska, gjorde i princip ingenting och sen spanska där jag mest satt och gav bra förslag till mina nyfunna jobbarkompisar. fick ta hem matten och slutade då 11.15, snice.

åkte med 11.25 bussen till stallet. mockade åt tre lättmockade (!) kusar. valle fick nya fötter också. när bettan kom så red vi ut. loppan och bolleb var piggelinusar. trevlans.
red sen lehigh val. då hade det börjat snöa, tråk. dålig sikt där uppe hos mig och poan fick massa snö i örona. tyglarna blev glidiga och försvårade mina stoppmöjligheter. pallade bara till trollskogen sen vände vi. pommes vad han var pigg idag, en gnutta busig också. skuttade i galoppen och speedade på då och då med lite inslag av bakut sparkar. cutie :) hoho, eftersom tyglarna gled ur händerna så passade han på att försöka rejsa very, very ofta.
borstade på en smutsig supero. stackaren, han vill nog ha lite mer kärlek, ska försöka ge han en tesked extra.
ja, hum, skulle ju liksom vara snabb i stallet idag. ehm, kom dit kring 12, for hem kring 21.30. bra där. äh, men jag slapp ju stressa iaf, hihi.

har bröderna brödsmula imorrn också, plus herr carl. ska rida lektion med stora brödsmulan, yay, fan vad kul. spännande, längtar som bara den :) tror jag har sovmorron till 10 imorrn så det känns ju också snice. jomensåäre, gonatt !

dolphins are gay sharks

2008-01-16 @ 00:30:58 Allmänt Kommentarer (1)
jag hade faktiskt tänkt gå till skolan idag.
.. eller nä, det hade jag inte alls tänkt (slå på fingrarna)

hade inge lyx alls idag. tre kusar att mocka, spåna och mata. det tog mig över tre jäkla timmar. tog med mig valle ut i skogen. först verkade han inte alls laddad, men efter första galoppen vart han turrrbo. pommesfrittes vad jag fick hålla i honom på glpsträckan. sicken buse :) loppan fick vila, tar itu med henne imorrn. valle fick ha plåster på inatt, ifall att, och olle fick ha flexbandage. vilka kråkor dom är. det borde finnas infällbara broddar som hoppar in i skon så fort den närmar sig en fot.

nåväl, kanske man skulle dyka ner i sängen så man tar sig upp till skolan imorrn.
tre lektioner, det ska jag klara. det måste, för annars äre fan illa. solong / jess.

  
du är bäst, i love u
 

the hills have eyes

2008-01-15 @ 00:16:59 Allmänt Kommentarer (0)

lyx, alla tre hästar hade fått mockat och maten fixad.
valle fick jogga lite i ridhuset eftersom det var hundra minus grader ute. han är bäst. allt som gick fel får jag ta på mig. calle fick springa med i dressyrgruppen. vi var bara tre som red för anneli. volter, serpentiner, övergångar. cavat var kalasfin, braigaste gången hittills. bättrat min sits, stadigare hand, skänkel. jag vill rida i den gruppen :) borstade super olle. han hade klivit sig på foten. han var rädd för spolspiltan, tänkte springa med emelie när hon gick förbi. knas.

känner mig tom och ihålig idag. jag vill bara gråta åt allt och ingenting.image34
men eftersom jag egentligen inte har nått att gråta över så får man inte gråta.
jag har gått och blivit ett empatiskt vrak. shame on me. jag orkar bara inte ..

pommesfrittes, what's with the world today ?
puh, i'm glad that i hållit käften so far.

måste man gå till skolan ? i don't wan't to

suck it in bitch

2008-01-13 @ 20:41:28 Allmänt Kommentarer (1)
yey, på mindre än ett år så har jag gått ner sex kilogram. fan, det syns inte, men det känns bra att veta om det ;) okey, det är inte så mkt, men det är en början. hoho, ändå har jag vart jävla onyttig, typ, tihi ..

märta var helt cpskadad idag. blev såklart irriterad först, men kom på mig själv. fast idag hjälpte ingenting. kom till kurvan med småstigarna där på glpsträckan, sen pallade jag inte mer. ett som är stensäkert nu är iaf att skidåkarna inte stör henne det minsta, goodie. svettig björn. nästan som igår, och då lägger jag till att vi typ bara skrittade idag, just lite trav. eh, totalt normalt, javisst.image33

jag är arg på
märta för att hon är knäpp
lotta för att hon inte kom på att trilla av tidigare
marro för att hon lägger skitsaker bakom öronen
linnea för hon hade så fin mössa i stallet
p3 för att hon är så slarvig
anus för att hon andas, går och finns till
olle för han drog ner pyntet
valle för att han är så söt

men mest av allt så är jag arg på mig själv.
  det är bara lättare att arga sig på andra helt enkelt ..


nu ska jag kolla klarre det sista av
singing bee & sen typ D.E.B.S.
förlåt. men skyll på att dumma dagar finns, snela. tjing / jessica

crazy as hell

2008-01-12 @ 21:09:29 Allmänt Kommentarer (2)

grr .. milo ventimiglia
image31

skulle vara så duktig och kliva upp redan klockan 10. eh, råkade liksom snooza en timme. haha, men jag sovde ju så gott i mammas stora säng ;)

kikade lite snabbt när valle sprang kurs, han såg superfin ut ! mockade och släppte sen ut
han. fyllde olle och valles påsar innan jag tog mig an busan. ingen ville följa med oss ut. började bra när vi fick lite draghjälp av jenny & danica. sen försvann dom och vi fortsatte lunka. travade och galopperade, snäll busan. kom ikapp draghjälpen och då blev lillebrun helt dampig. fick tare lugnt en bra bit och sen provade jag galoppera lite. då knasade hon en massa. mötte inga skidisar i korsningen, yes. tvekade om jag skulle låta busen få springa av sig på galoppsträckan eftersom hon var så störd, men travade iaf en bra bit tills jag chansade. gav glpskänkel och så for hon iväg, studsade och sparkade bakut. tröck på henne framåt och lättade i handen och tillslut så sprang hon snällt  :) träffade en skidis i sista korsningen, märta var sär, tror inte hon var rädd men hon hetsade upp sig massa. bad gubben stanna men han fortsatte bara rejsa. då blev jag arg och då sa han att han inte hört. haha. vi kom bara bakåt och då fick han fara förbi. sista biten hem var ganska lugn, tack och lov. hästen var galet svettig överallt, stackarn. vet iaf vad jag gjort för fel förut. jag har ju blivit irriterad på henne, dumma mig. provade nu vara aplugn och det hade bättre effekt. himlen hade fast kunnat rasa ner. imorrn ska vi ut igen, men tare mkt lugnare ..

us-möte, med våra nya vänner. stackars barn. framtiden ser bra ut, helt klart.

marro ville ha sällis när hon skulle skritta ut så då ordnade hon att jag fick låna skruttis. provade rida barris och det gick, tjoho. så nu snart är min svanskota helt ok ! det var på tiden. skulle ju bara skritta, men det var så mys att vi bara var tvugna att trava lite. sen slutade det med att det blev galopp också. min skrutt var helt galet pigg, gamla kamelen :] våra kärringar passade på att dra lite rejs och vi kunde inte få stopp på dom för vi skrattade så mkt, haha. ibland har vi oslagbart skoj med de tjocka gamlingarna. wie.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kanske tar och kikar på sagan om konungens återkomst ? en sak är helt säker, och det är att jag ska äta min första mjukmacka på över en vecka, mumma. tur att det är såndär grov, fullkorn. lite nyttigt iaf, taha.
        so long, kanske ses en vacker dag, puss

you are a nobody

2008-01-11 @ 22:20:22 Allmänt Kommentarer (0)
igår var min första skoldag. helt ok. var trött som bara den, men det gick. fick ett mvg på svenskan. bokanalysen. hon gillade min skrivning sa hon, fast jag tror hon sa så till alla. fick veta lite mer fakta om berättelsen. andra svenskaläraren hade hatat mitt slut och velat sätta ig, dock så älskade anneli det så då blev det mvg. fan vilken tur ..
ridlektion på em. red tiamo. han är en fin poa. det gick ganska bra, rider honom mer än gärna fler gånger :) dressade sen själv lite med callecavat. first time alone, gick sisådär. tungt, trögt i början, men mot slutet släppte det lite.

inge skola idag (slå på fingrarna). har faktiskt en bra förklaring, men orkar inte dra den nu. en sista lektion gick jag på, hästkunskap. red spektakel. han är en bussig typ, ibland. red utan stigbyglar, är så galet ostadig att det var synd om kusen. hade ingen motivation till att rida ut skruttan, men emelie fick mig på g. red med henne och bollebomp till sjöpen. smällare borde vara förbjudet, bara tillåtas på nyårsafton. tillomed min skrutt blev rädd och då äre illa .. båda kusarna var laddade och puckade så vi red hem ganska snabbt.

imorrn äre hesse-kurs för super och valley. ska hjälpa deras matte litegrann. ska även kondisträna bertis, hon är lite otränad. hoppas vi får med oss en vän, för annars är hon knas i bollen.

mys, dusch och gonatt
/ jessss
image30

someone is lost

2008-01-09 @ 21:26:21 Allmänt Kommentarer (0)

ibland tror man att allt är så himla bra, ända tills sanningen smyger sig fram. hur fan kunde jag missa det ? jag måste ha blundat mig igenom de senaste månaderna. fan, det är ju knasigt. det är tydligen helt fel att oftast tro det bästa om folk .. att man aldrig lär sig ..

______________


dagens stora samtalsämne heter mascot. det sprider sig snabbare än vinden och snart vet alla. men herregud, image29hur fan kommer man på att sno en ponny ? först lät det lite komiskt att nån snott mascot och nettans grimma, träns, men nu i efterhand vill man ju bara avliva puckot som tog han. och hur kan man sen komma på tanken att rida stackarn. flickan är ju trots allt typ 13 bast och borde väl veta bättre. well, hoppas hon lärt sig en läxa.

mådde kasst sisådär halv 6 på morronen och kunde inte somna så jag tog mig inte upp till skolan. dåligt av mig att inviga terminen så great. fick iaf en glad nyhet och det var att våran mattelärare slutat, yay. hon är ju snäll, men kass på att förklara. nåväl, imorrn åker jag med min mor så då måste jag kliva upp i tid.

lyx, slapp mocka idag. red runt stigen med bettan & maria. det var rätt så trevligt. min hest var pigg som bara den och det slutade med att hon vart väldans svettig.
bjöd på bappelsin (gubbjävel!) till olle och valle, men 08:orna var kräsna, pah. borstade iaf
super (mysiga) olof innan jag tog mig hem.


lite smått grammisgala och sen en dejt med sängen 
     ciao / jesk


sick and tired

2008-01-09 @ 00:32:51 Allmänt Kommentarer (0)

räknade lite matte idag, 3 tal faktiskt. sen fattade/pallade jag inte mer, trög som man är. har säkert 100 tal att räkna. det skulle ha gjorts under jullovet. jaa, vettefan hur denna termin ska sluta .. funderar ärligt talat på om man skulle hoppa av skolan och bli uteliggare eller ev. städerska, jag är så less ..


blev på bra humör när en viss lehigh valley klev in i min värld idag. njöt i fulla drag av borstningen innan vi gav oss ut på tu man hand runt ridstigen. han var piggelin, men shyrro. han är så fin, tjalalalala, fan vad jag tycker om han !

image28det är ju synd att du är så jävla perfekt, ditt äckel.
pommes, som du beter dig så äre inte
konstigt om man börjar fundera, well well



          fred ! / jess.


i changed my mind

2008-01-08 @ 02:06:40 Allmänt Kommentarer (0)
yuep, tog det stora steget att läsa igenom ungefär 1 års bloggande. puh, tungt vare. så grymt mycket minnen som drog förbi, helt galet. det största steget var sen när jag raderade alla inlägg. men nu känner jag mig fri, nu kan jag börja om.

skrev så sent som igår att jag skulle avsluta allt som hette blogg. denna kväll läste jag en annans blogg, blev arrrg och insåg att jag är en sån som borde ha en blogg att avreagera sig i. sagt och gjort. fixade lite ny layout, för kul skull och here i am, starting something new. hoho, typiskt mig.image27


stackars, stackars, stackars dig
jag tror inte du har insett att du hamnat i kläm lilla vän
men bli nu klok och avsluta det hela
för din och alla andras skull, puss


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide