nothing important

idag var kusarnas matte fräsch nog att dyka upp i stallet, hon släppte ut djuren och mockade en box. fixade resten + lopp. red sen ut valle i snön. hoho, i början ville han inte gå alls och började vända och småstegra. fick berätta för honom att det här inte var den valle jag kände och sen var vi igång igen. han var pigg som alltid, men nu lite mer sansad. på galoppsträckan fick han sträcka ut en bit. myspoa :)
skulle sen rida olle. pommesfrittes. fick iaf sällis med maggot & hello. red stigen omvänt. olle var en trygg typ, han gick i rumpan på mongo, haha. pigg sak som ville galoppera när vi skulle trava. han fick iaf galoppa litegrann eftersom vi var sist och kunde göra lite som vi ville ;) trodde liksom inte att jag av alla skulle få sätta min fot i hans stigbygel, inte då på minst hundra år. kul vare.
hann inte med loppis så imorrn blire att fara tidigare till stallet så jag hinner rida henne också. fick stressa mig klar eftersom det var stängning i stallet. gick iaf tbx senare med mitt kort och kikade så inget var glömt.

håller nog på att bli frisk nu, snabba puckar. känns inte lika febrig längre. fast nu kliar det i en näsa så jag måste nysa hela tiden, haha. och det sämsta med denna sjuka är att man tappar smaklökarna. tråk som bara den, mina nötter smakar ingenting, eller jo, just liite salt. maha ..


ska släppa ut val och olof imorrn så nu
äre bäst att man kryper till kojs, gonatt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide