bulletproof heart

2010-11-24 @ 23:24:39 Allmänt Kommentarer (1)
hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat och slitit halva dagen lång. trött som en jude var jag. och så var det över -20 friska grader ute. nåväl, överlevde ju åtminstone. sen hem och diska och laga mat tills mamma kom från jobbet.


red lector på lektion. hundra år sen sist. men han var ganska duktig. inte sådär trög som jag trodde, utan hade bra fart redan från början. men han lyssnade trögt åt sidorna. kunde inte få han att flytta undan för skänklarna ordentligt, det störde mig nå enormt. speciellt när man ska göra öppnor/bogen in. suck, gav upp. men sen i galoppen fick jag hjälp att hitta rätt känsla och form och det och då kändes det bra. jag blir för bekväm och rider .. bekvämt. måste börja utmana mig själv mer. shape up!

hade ett fett långt möte. men skön stämning. alla funkade på samma våglängd och inga sura miner och dumheter, haha. så känns som att vi lyckades vara effektiva i alla fall. massa möten på rad nu så vi kan vara helt klar med showen typ en vecka innan. blöh, hatar att planera den. man får alltid skämmas när den ändå floppar, hahaha.

måste gå och sova nu. blev jobb imorrn också. och så trött som jag var imorse är det nog bäst att få så många sovtimmar som möjligt :)
pusshej.

shut up and sing it with me

2010-11-23 @ 22:46:42 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat idagen. inte så värst betungande. bara en sak, eller snarare person som stört min sinnesfrid. visst kan alla göra fel, men inte hela tiden och värsta failen. så trög att det nästan är synd om den. hoj, nästa gång ska jag ge den däng så den ser stjärnor och planeter. skämt åsido, men tänker säga åt den i alla fall.


gammal bild på sötollebus, gillar tvångspussar ;)


mockat och fixat till pärlorna också. är inne i ett flow nu att man tar dom av vana, haha. lotta red också valle nu efter över en veckas frånvaro. oj, oj, domen .. om man säger som så, han hade typ sparka hål i ridhusväggen. han har haft det glassigt, riktig semester med mig ;) nåja, annars sa hon att det inte var helt förstört, hehe. han har ju vart avslappnad. och inte handriden! det är ju bra. tror dock hon var lite snällare med domen egentligen, men hon brukar ju oftast vara ganska ärlig så bara att lita på dom orden. kind of. jag har då haft kul :) och valle chill.


gammal bild på finaste, finaste hjärtat.


på hoppträningen red vi typ en oval av sex hinder som vi red runt, runt. två på varsin långsida och ett på varje kortsida. fem glpsprång mellan varje. först gick det ok, då åkte jag bara med. sen blev det värre och värre. hade noll balans och åkte runt som en nybörjare. helt ärligt. hoj. timpan ställde upp som bara den och försökte hjälpa till. men jag failade om och om igen. tillslut kändes det som att han inte tänkte ställa upp och hoppa längre. usch! men i andra varvet gick det hundra gånger bättre, fortfarande lite obalans, men inte alla samma. fast fortfarande långt ifrån bra. bland dom värsta gångerna var denna träning. stackars tiamo, han försökte verkligen och kunde säkert inte fatta vad han gjort för att förtjäna det där. nåja, nya tag nästa gång. skärp mig! hästen gjorde inga fel, han var bra :)


gamla bilder på fintimpis. en från dressyrtävling, två från luciashow.
satan vad fort det gick kan jag lova! stilpoäng, minus noll.


ska spela en omgång biljard på fejjan, sen dejta sängen för det vankas jobb imorrn också. fullt upp, först jobb till ett, sen hem och diska, städa och laga mat tills mamma slutar, sen stallet och rida lektion och efter det us-möte. tur att jag är ledig på torsdag ;) simma lugnt

just a dream

2010-11-22 @ 22:30:18 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
stallat mig sen elva på fm till nio på kvällen. bytt hage, mockat bajs. sen borstade jag vackervalle och gick och red. han var skitfin i skritten, skitfin i traven och skitfin i galoppen. tänkte först bara rasta av honom i skritt och trav, men såklart var jag tvungen att testa lite galopp när han var så fin. tur att jag gjorde det. älskade vallebus.
efter valskrutt blev det olles tur. han kändes slö, typ. inte alls som förra söndagen. men vet inte om jag red annorlunda eller om han var trött. nåja, efter ett tag kändes det bättre. galoppen är så mysig att rida på honom. hade kunnat rida ett helt pass i bara galopp fast ;) red inte speciellt länge på någon av kusarna, max en halvtimme. finaste, finaste!

senare efter allt småfix med pärlorna hade jag mina barn. först var det tänkt att dom skulle linas hela högen och göra balansövningar. men det kändes inte bra, med två barn i size xxxs. dom hade ju glidit av i varje kurva ;) så körde balansövningar på varsin häst efter lite lektion. dom är så himla duktiga mina små barn, man blir riktigt imponerad. en av dom minsta trillade dock av två gånger, nästan tre från stora luette. han gled av från damsadel, men han bara skratta och klättra upp igen, söt ;)

well, aningens besviken på att man fortfarande inte kan lyssna mcr's nya album på spotify, orättvist. haha, ska snart krypa under täcket, upp tidigt imorrn och jobba ett kortare pass :) simma lungt

the only hope for me is you

2010-11-21 @ 21:20:42 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
would you destroy something perfect in order to make it beautiful?

spotify bråkar med mig. blev så glad när jag hittade en nyare låt av my chemical romance för ett tag sen, sen hittade pappa en till. och sen när jag nu sökte mcr så har dom äntligen släppt ett nytt album! men vet ni vad spotify säger då .. jo, att bara dom med premium har tillgång till det. vad är det för sätt?


älskade, avgudade och nötte my chemical romance för ett par år sen. typ -06 tydligen. vet att jag hade funnit dom innan dom släppte the black parade, det året, och att jag fortsatte nöta dom efter det. men sen vart det liksom tyst på deras front. inge nytt alls och gissa om jag spelat sönder deras låtar då .. men nu jävlar. ska bli spännande att höra resterande låtar :) för älskar i princip alla tidigare låtar och dom nya som jag hört lika så.
haha, gruppen har ju verkligen städat till sig kan man lugnt säga. från början var det sex, drugs and rocknroll i stort sett, sen blev dom cleana och idag har dom blivit gamla, gift sig och skaffat familj. dom är inte riktigt dom där killarna man dregglar efter i drömmen, hahaha, skämt åsido. it still works.

nya albumet heter Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys. låtarna jag hunnit lyssna är Na Na Na och SING, fett bra. ifall ni har samma smak som mig ;)
haha, och jag hoppas och tror jag vet anledningen till att bara premiums kommer åt på spotify. albumet släpps först imorrn! och då hoppas jag att alla får lyssna, hehe. visst gillar ni mitt ordbajsande. sa ju att jag saknat bloggen lite. ciao

sing it for the crowd

2010-11-21 @ 20:32:00 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
har som varit utan dator ett bra tag. fint att man har wifi på telen så man kan underhålla sig litegrann. det går dock inte att blogga med den. typiskt när jag haft en massa lust. min dator är fortfarande stendöd. mammas blev ju lagad, men krascha igen efter kanske en vecka. så får se hur länge den håller nu då ..

mitt minnescentrum i hjärnan är nog skadat eller glappt för minns inte mycket från tiden som gått. vi har i alla fall varit i luleå och gymkhanamästerkap. som RKD tog hem! vi är bäst. trevligt trots allt, men jobbigt för gammelhjärnan.

har tagit hand om stjärnorna sen förra lördagen. gurra har hjälpt och haft olle några av dagarna. men så fin som han var när jag red honom hade jag inte tackat nej till att rida honom varje dag fast. valle har också varit fin. men han är svårare. eller klart det är lätt att bara köra runt. men svårt att rida honom så som jag vill ha honom. men det tog sig dag efter dag. galoppen är alltid svårast. men jag vet att vi kan så det är bara att kämpa och hitta känslan. och båda psykpigga ute, hihi. dom är bäst! men nu har lotta kommit hem och vill nog ha tillbaka dom. fast fick mig en extra dag, så imorrn är dom mina igen ;)

jag önskar mig en egen häst, ja tack! fast helst ett nytt liv. hade velat plocka ihop delar från olika folk. hade tagit det jag hade velat ha och sen fått känna mig nöjd resten av livet. fan å, varför var det ingen som berättade att livet inte är tänkt att vara enkelt. då hade jag hellre blivit en fågel eller nått istället. för visst fick man välja? aja, skitsamma.

nu har det spårat ur, hejpa

keeping distance

2010-11-05 @ 00:15:00 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
varför tar det så länge innan någon uppfinner en fjärrkontroll för livet? jag väntar. jag vill ha alla finesser som paus, tillbakaspolning, framspolning, ja ni vet.

känner hur det spirar negativ energi runt mig. både genom andra och mig själv. är omringad av energislukande homo sapiens som bryter ner en långsamt. nej, hoj. önskar att någon uppfinner tankeläsning åt mig också tack. så kanske jag förstår mig på folk, i allmänhet. för just nu har jag ingen aning. är lite lätt förvirrad skulle man kunna säga.
det kommer inte bli som förut. men startar man en mordbrand får man också räkna med att det tar lång tid att släcka. speciellt om man eldat på med mer bensin där emellan. jag säger upp mig som vän, barn, elev, förebild, yadiyadi och hela listan därefter.

lite positivt finns ju också .. jag har äntligen fått en ny telefon som verkar helt okej. det gick bra att rida dressyr med ronny igår. josefin åker tillbaka till oxle imorrn .. :)

avslutar med bland det bästa jag hört.
inställning åt fel håll, men det passar in så bra.
det finns inga vänner, det finns bara ögonblick av vänskap! 
heeeeeeeeeejdö

aiming for the impossible

2010-11-03 @ 09:51:51 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemsk mycket hej
det är så himla skönt att vara någorlunda morgonpigg. har varit det i flera dagar. älskar visserligen att sova, men om man går och lägger sig typ lite tidigt är det hel fint att inte måsta sova bort dagen :) och så är det såklart lättare att kliva upp när hela huset också vaknat. förutom dogge, han sover fan längst, haha.


tiamo och jag hoppar barris lite inför en luciashow :)


igår var jag på stan och handlade faktiskt upp över tusen spänn. föll för grupptycket. jag är alltid så snål. sen hoppade jag med tiamisen på träningen. det gick bättre än innan. skönt att det går lite framåt i alla fall, annars känns det ju förjävla hårt. ska försöka börja sätta upp små delmål jag vill nå inom en viss tid.
på kvällen var jag och jossi runt i gällivare och handlade lite och hyrde film. fick på seriöst åka runt hela stan. kollade sen en skräckis. som inte var så jätteläskigt då man visste vad som skulle hända ändå. nightmare on elm street typ.


marro, guran, jag och mitcha innan en julaftonstur för länge sen.


ska strax börja bege mig mot stallet. jossi har fått låna mitcha och jag guris. så vi ska rida ut tänkte vi. hoppas det är bättre efter stigen nu och inte lika halt. mysigt, länge sen jag red ut ordentligt. händer så sällan nu för tiden, trist. senare nångång ska jag också rida lektion :) aja, hejdå

you're amazing just the way you are

2010-11-01 @ 19:58:05 Allmänt Kommentarer (1)
hej, hej, hemskt mycket hej
nästan en månad sen sist jag skrev och mycket har hänt och mycket har förändrats. från att gå från inga konstigheter till massa konstigheter.

min dator kraschade ju för ett tag sen. den slogs som igång, men skärmen förblev svart. sen efter någon vecka hände samma sak med mammas dator. och så har det hänt en annan granne också. precis samma fel. mammas är dock lagad och klar nu, men inte min för det kostar typ 5000 kr att köpa nytt moderkort. det gick på 400 kr på stationära, mHm. hoppas bara han kan rädda alla mina bilder som jag inte hunnit backuppa. det är det viktigaste, sen kan jag lika köpa en ny dator.

varit på en del tävlingar efter umeå. det har gått bra. dom har hållt sig på toppen som vanligt. etta, tvåa, tvåa, trea och ihelg etta, tvåa, trea och fyra. olle placerad i alla starter :)

hunnit hoppa timpan nu i hoppgruppen twice. första gången var det högre hinder redan från början och jag kunde inte ställa om min ridningen eller nå från bjens. hade noll feeling. men andra gången hittade jag mer knappar och kunde anpassa mig bättre till honom.
och nu sist i vanliga gruppen när vi hade markarbete red jag jesse och hade fan problem från början att rida honom på hans knappar. synd, för förut var jag bra på att anpassa mig efter den hästen jag red. men nu känns det inte som det. skitsamma, jesse var grym som fan och tog verkligen tag i hindrena själv. skitcoolt, en ny sida av honom :)

idag skrittade jag min vackraste pärla. fast det var halt när dom plogat så blev inte så långt. men han är finast utan tvekan. sen hade mina barn teori. dom är bara för knasiga, haha.

aja, ordbajsat lite nu. visste inte riktigt vad jag skulle skriva, men så att. ja. resten tar vi inte upp tror jag. låter det ha sin gång och se hur det slutar. puss och kram, ni suger.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide