just a dream

hej, hej, hemskt mycket hej
stallat mig sen elva på fm till nio på kvällen. bytt hage, mockat bajs. sen borstade jag vackervalle och gick och red. han var skitfin i skritten, skitfin i traven och skitfin i galoppen. tänkte först bara rasta av honom i skritt och trav, men såklart var jag tvungen att testa lite galopp när han var så fin. tur att jag gjorde det. älskade vallebus.
efter valskrutt blev det olles tur. han kändes slö, typ. inte alls som förra söndagen. men vet inte om jag red annorlunda eller om han var trött. nåja, efter ett tag kändes det bättre. galoppen är så mysig att rida på honom. hade kunnat rida ett helt pass i bara galopp fast ;) red inte speciellt länge på någon av kusarna, max en halvtimme. finaste, finaste!

senare efter allt småfix med pärlorna hade jag mina barn. först var det tänkt att dom skulle linas hela högen och göra balansövningar. men det kändes inte bra, med två barn i size xxxs. dom hade ju glidit av i varje kurva ;) så körde balansövningar på varsin häst efter lite lektion. dom är så himla duktiga mina små barn, man blir riktigt imponerad. en av dom minsta trillade dock av två gånger, nästan tre från stora luette. han gled av från damsadel, men han bara skratta och klättra upp igen, söt ;)

well, aningens besviken på att man fortfarande inte kan lyssna mcr's nya album på spotify, orättvist. haha, ska snart krypa under täcket, upp tidigt imorrn och jobba ett kortare pass :) simma lungt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide