i need you like a heart needs a beat

2008-08-30 @ 00:59:51 Allmänt Kommentarer (0)
soft skola. mediaproduktion med treorna. fixade redaktionen bland annat. hade gärna suttit med där. men vågade inte säga nått och dessutom ville jag inte vara med på bild på hemmisen, hahaha. sen valde vi ut en systemare. gah, så borde det vara varenda dag ;) synd bara att dom satsar på canon. det blev en 1000D iaf, lite billigare än nyare modellen 450D. men det blir nog bra. är typ säker på att jag ska spara till en nikon d300, och sälja sonyn. men kanske till nästa år. eller tjao, kommer ju aldrig få ihop 15 000 på stuberten så .. 
   apropå det så fick jag min allra första lön idag. 7272 svenska kronor. dom satt ju inte helt fel. fast dom var snabbt minskade. när dom sku in på kontot så fanns det bara 5100 kvar, huh. hade då hunnit shoppa upp resten, hahaha. tack vare morsan. hon handlade en dvd/vhs till mitt rum, skarthofs, väckarklocka, braxor. nåja, det var ju som behövligt. på måndag kommer mitt paket, så då blir man ännu fattigare när det ska ut, och sen ännu frissan. wosch .. nästa år ska jag försöka få jobba lite mer, hade vart nice.

red lektion istället för marro som skulle på partaj. dom hade markarbete. kvar av hästarna blev lotus och tiamo. johanna röstade på timp så det fick bli han igen. idag gick det finers. lite travbommar på volt, jobbigt sa hesten. sen skuttade vi två språng över en liten sax på volt. shit, helt ringrostig är man. men gode hoppsugen, vill hoppa ännu mera! :) q-ling den gode mannen hade lera ända upp till öronen, garra i dom också. shitman, han var inte vit nånstans. snacka om att vilja ha ompyssling, haha. den jäveln. nåja, hade en pinne idag när vi red. och han var fin! eller han kändes fin. längtar tills vi kan rida i hörnen och lite volter, peppppp. tog hand om min kung, gav han lite tjärlek.

tog en promenad hem på en timme. annars tare absolut inte mer än tjugo minuter. skönt. sen när jag kom in på gårn såg jag ålles man,  tänkte inte mer på det, och när jag går in i porten, poppar min musik, kliver in i det mörka trapphuset flyger det fram en människa och säger bu. jävlarbananer. ålle höll för i helvete på att skrämma skiten ur mig, fick nästan en hjärtattack. hahahaha. och jag som inte ens brukar vara så lättskrämd. det var nog dagens, haha, lätt.

nu trillar mina ögon igen. så sängen kallar.
tidig morgon imorrn, ska plugga. tjåh!

hold my heart and see that it bleeds

2008-08-28 @ 22:34:37 Allmänt Kommentarer (1)
sänkt som ett fartyg, ända ner till botten.
så jävla typiskt.

tiamo på lektion. jag red som en jävla kärring. suck. och inte blev det bättre sen när jag såg jh rida honom på kvällen. shitman, hon är duktig. nästa gång hon säger att hon är dålig ska jag fan slå ner henne. hur fan tror hon vi på riktigt dåliga känner oss då? skitkassa liksom. nä, huga. glappade käft till ålle också, jävla jag. det var som att söka efter bekräftelse, dödödödödödödödö. varför lär jag mig aldrig .. sen går det skit att rida lilleQ också. vill kunna rida honom lika fint som jennifräsch. hon var också duktig. jag har som nå fel i hjärnan.

tur att man inte behöver använda den imorrn då. börjar 9.45, har mediaproduktion med treorna. ska nog lära oss lite om tidningen. sen slutar vi nog troligast kring 11, men senast 11.45 iaf. skööööööönt. så fort jag gjort bort mina rester sen ettan ska jag peppa som fan för det här året och försöka kämpa. åtminstone i mediaämnena.

ihelg ska jag ta itu med en massa, pepp. inte.
heeeeeeejdå

i love you

2008-08-27 @ 23:04:50 Allmänt Kommentarer (0)



i'm so tired of being here

2008-08-25 @ 22:25:00 Allmänt Kommentarer (0)
sitter fan här med tårar i ögonen. läste en helt okänd snubbes blogg. jävlabananer hur hon beskrev sina känslor. hon berättade allt, precis hur hon mådde, tänkte och tyckte. det är helt sjukt. hade fan aldrig kunnat beskriva så jävla klockrent. shit vad jag kände igen mig. jag vill också kunna .. jag är pissless på allt crap. det är helt galet. det här var inte likt mig. men vafan, skjut en same, i don't care.

I wanna break out I need a way out
I don’t believe that it’s gotta be this way
The worst is the waiting


nu ska jag få igen för allt
sen ska jag våldta sängen.

tell me when this fear will end

2008-08-25 @ 21:00:32 Allmänt Kommentarer (1)
skola idag. spännande att börja i en helt ny klass. kände igen i princip alla, men inte mer. med ett undantag .. det verkar spännande med media. kul att man får låna deras kameror hur mkt man vill. då kan man ju lära sig olika kameror och shit. och kanske låna en sen när min är på lagning, yay. vi är inte så många i klassen, alldeles lagomt, 16 st. min otur visade sig igen. fick hans i engelska, svarvare i matte och rogga i idrott. bara för att naturarna då fått nya, braiga, pheh. äh, det är bara att härda. fast idh kommer bli tungt känner jag, wosch och bläh. blir lekar i två dagar framöver. först på torsdag ska vi börja gå efter schemat. slutar typ efter 4 varenda dag.

åkte cpbuss hem med carre och gänget. cyklade till stallet. q-ling den jäveln hade lerinpackning idag igen. red på banan. började trava lite smått idag. han var snäll, lite piggelin. borstade kungen och gick sen ut på prommis med honom. idag var han busig, och härjade lite smått ett tag. turans så gav han upp och spårade hela vägen hem. det är fan lättast att låta han gå så, med näsan i backen och mig en kilometer bakom, då skrittar han lugnast. annars blire bara bus eller piaff.

jag är redigt less på att alltid vara sämst.
hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig vara bra.
och det suger .. att jag aldrig duger ..

idag blir jag glad om någon knuffar mig framför ett tåg,
jag är för feg för att hoppa själv!
hejdå

stop follow me

2008-08-24 @ 22:17:07 Allmänt Kommentarer (2)
vad kan jag säga denna dag, mer än att jag är LESS! helvetesfan. jag har blivit jävla otursförföljd. nån måtta får det väl ändå vara. jag som inte ens har krossat en endaste spegel.

tjao, min mobil har gått sönder. batteriet funkar i andras mobiler. alltså har alla mina anteckningar och bilder försvunnit för alltid. min kamera gick sönder igår. inte objektivet, utan hela jävla kameran. råkade tappa den i golvet. men det var inte av oförsiktighet!
      idag råkade jag försova mig lite. men var i stallet 20 minuter efter planerad ankomst. släppte ut kusarna. gjorde samma misstag idag, sätta på täcken. helt onödigt eftersom solen sken och värme. fick snällt plocka av dom sen. släppte ut totalt tio hästar. tur att man är så jävla snäll, hah.
skrittade ut q-ling barris med jh och chip. han var snäll. planerade lite inför maskeradhoppningen. yeah, vi hade massa idéer :) promenerade med kungen. han var duktig.
red olle i ridhuset. skrittade först ett bra tag, travade lite efter långsidorna. han var duktig och skötte sig i säkert 40 minuter. sen gick han med rumpan innanför spåret. puttade in den med skänkeln. puttade, INTE sparkade. då började han knäppa sig, typ studsa på bakbenen. skrittade en bit och sen vet bara gudarna vad som hände. nämen han började studsa, stegra, snurra, slänga sig från sida till sida. tillslut fick han mig att tappa stigbyglarna, balanserade ett bra tag, men sen for jag. fick smaka grus. vägrade släppa tygeln så dumfan backade och släpade mig säkert tre meter minst. ajaj, i hans mun. satt upp igen. haha, våra nya kamrater fick skåda cirkusen helt gratis. snyggt första intryck av oss, sa jag, hahaha. skrittade runt lite till. sen samma visa igen. for av lite smidigare då, hamnade på knäna och inge släp. fick höra att rob w också brukade vara såndär bitch. hon brukade lätta och rida framåt. så efter att dom gått, jag hoppat upp igen och börjat skritta så började konsterna. provade släppa allt typ och då flög jag inte av iaf. vågade inte rida fram så mkt eftersom det bara skulle vara liite trav idag. lättandet funkade två gånger. sen sket han i vilket jag än gjorde. vi var på väg in i väggen, just kastade han sig åt sidan, sen kom hörnet som han nästan sprang in i. jag som var helt efter på sniskan tog med mig sadeln på sidan efter alla svängar och då blev det att smaka grus igen. olle såg så jävla rädd ut. vet inte om han var rädd för mig eller alla spöken som for omkring i hans skalle .. satt upp åter igen. men hann bara ut på spåret med långa tyglar så började han cpa sig. han for omkring i galopp, så jag drog runt han på volt och försökte bromsa lite diskret. tillslut stannade han efter hundra varv. och då gav jag upp. satt av och ledde av han. var skitarädd att han hade ont igen. benen, ryggen, munnen eller wherever. men troligast så tyckte han väl att det var kul att bråka. och när han fick av mig en gång var det väl ännu kulare att fortsätta. dumma jag, skulle fan ha suttit kvar. skitans. hade det inte vart för att jag trott att han hade ont (eller sku ha fått om vi fortsatte) och om vi vart ensamma hade jag nog fortsatt, sprolla hur många gånger jag än hade flygit. men jag hatar att ge upp. och nu fick han ju sin vilja igenom. dumma olle, varför ska du vara så envis och knasig. nåja, kunde ju inte vara sur på honom eftersom han är så söt annars. äsch, det var säkert jag som gjorde nått galet, som vanligt. död. jäklars, har fan inte trillat av honom en endaste gång sen han kom. har väl väntat på att få samla dom, pheh. helt galet ju ;)
oturen fortsatte sen iaf. linda sku larma, stannade en stund extra då. sen hade hon gått, larmat och klockan var halv 8. tjoh, alltså kan ju inte vi vanliga larma upp och sen om igen. turans så var hon kvar och skjutsade mig till mampa. fick hämta hemnyckel av morsan. sen skulle jag gå hem i joppar, chaps och ridbralls. nice, not. ville då inte ta bussen heller, haha. hade då tur för ovanlighetensskull, så rickard stannade kvar en stund på solkatten så morsan kunde skjutsa hem mig. phu. måste dock upp extra tidigt imorrn och hämta jackan med nycklar, pengar och busskort.

även om man alltid har lite otur, så är det här mer än vanligt för mig. eller så är det bara det att jag börjat tänka på det mera. haha. känner att jag kommer irra runt ensam i skolan imorrn, inte hitta till uppropet och göra bort mig liksom. usch.

detaljrikt marro, detaljrikt ;) haha, lite att göra = avskrivning.
ska väl gömma mig under täcket snart i guess. pusshejs

there's more to living than being alive

2008-08-24 @ 21:15:32 Allmänt Kommentarer (0)


tjalalalala, min kamera är trasig! dödödödödö.

game over

2008-08-22 @ 23:10:27 Allmänt Kommentarer (0)
vart ska man börja. hehu. tjao, gårdagen var lång. olle, valle, q-ling, lektion. skrittat olle som håller sig chillad, promenerat med valle som är ganska lugn men ser ut som en spårhund med näsan i backen, skrittat q-ling som invigt bockarna, haha, det var kul, ridit lektion med jesse. var inte klar i stallet förrän tio. efter det blev det skitsnack i soffan. typ. inget funkade. för gammal jävla tv. kollade lite film, sen spökisar. som sög. inge läskiga. även om jag var lite rädd ibland ;) var trött som fan, somnade snabbt. klockan hade då slått fyra iaf. tänkte kliva upp tidigt, men så blev det inte. kunde verkligen inte få mina ben att lyda. halvsovde ett bra tag.
tog hand om mina djur. fick sällis av em när jag sku skritta Q. då var han snäll och bockade inget ;) red olle i ridhuset samtidigt som murro. gett massa love till hjärtorna. extra till ovis eftersom jag fick höra att han blitt ogo när jag dissat han när valle kom hem. skuldkänslor. vart kvar till 8.
33 h hade jag då vart i stallet, utan uppehåll. wosch. kan inte påstå att jag var less, bara aningens trött. shitman. trött i hela kroppen och huvudet.

idag är en sån dag som jag bara hade kunnat släppa allt och ge upp. bläh. ingenting funkar. jag blir bara sämre på allt. det jag säger blir fel, samma det jag gör. alldeles nyss råkade jag klonka objektivet i golvet och sen av misstag sätta ner kameran i vatten. kalas! not. sen kom jag på att jag fortfarande måste göra bort bokrecensionen och rapporten innan början av september. go me. fan, fan, fan. jag vill ge upp. hade behövt sitta hemma helgen och få dom bortgjorda. synd att man är en sån busy person dårå. nä, usch. just nu hade jag gjort vad som helst för att få slippa andas. stanna livet, jag vill hoppa av!

det spelar som ingen roll hur mkt man försöka bygga upp. det kommer alltid någon som ska rasera det med flit. ytliga jävla fanskap. sluta fega, släpp sargen och kom in i spelet. psst, jag tog också åt mig. jag vet att jag är jäkla ytlig, förlåt ..

i'm chasing you

2008-08-21 @ 00:14:18 Allmänt Kommentarer (0)
råkade försova mig idag. eller vaknade kvart i sju bara för att jag var tvungen att kasta ut morsans jobbarnycklar. men somnade glatt om. blev stallet halv 11 iaf. fixade ovis först. hämtade sen q-ling som sällis till valle. ville inte lämna han ensam. skrittade ovibus i ridhuset. han skötte sig :) tog en premiär promenad med valle utomhus efter stigen. ganska cool på bortvägen, men sen vart det piaff hemåt. tycker man inte att han är snygg i boxen och annars så ska man se han på hemvägen, då kan jag lova att han är snygg! haha, men just då känner man sig inte så stor kan jag lova. fixat och donat. ridit ut Q. han är himla snäll nu för tiden :) senare på kvällen tog jag en till promp med valle. samma sväng. johanna och rus följde med oss. lite chillare hemfärd. dock massa odjur i farten, bleh. trodde jag skulle komma hem lite tidigare idag, men inte. så går det när man är sjukt långsam. cyklade iaf hem efter tio. motionerade jessica, haha. fattar inte hur hon pallar vara så överhurtig. tjalala, glad att jag har mina hjärtor. dom förgyller verkligen ens dag. dom är fan min luft. puss på näsan.

imorrn blire tidigt stall. 3 hästar + lektion. sen övernattning. lite pepp, ska spela brännboll, kolla luciashowen 2007 och seabiscuit, wei :)

nä, nu ska jag dejta sängen. har kännt mig helt matt idag. ont i skallen och allmänt seg överallt. kanske pga avsaknaden på mat. pheh. det är inte lätt när det är svårt. nåja, god natt och sleep well!

feel good drag

2008-08-18 @ 23:11:36 Allmänt Kommentarer (0)
gah, vad skönt att mina hjärtor är hemma :) började med att slänga ut olle till bollen, dom var glada att få se varann igen. sen tog jag en powerwalk med valle i ridhuset i 30 minuter. jävla hurtbulle den där black beauty, hihi. mockade till dom, och gjorde påsarna. skrittade q-ling på banan. det började regna, buhu. det är verkligen, verkligen höst nu. imorrn har vi skrittat en hel vecka, måste höra om vi får avancera lite nu. kanske korta tyglar eller så .. plockade ur lite från transporten och in i skåpen som är värsta välstädade nu, hah. borstade på båda hjärtorna. valle var helt rabiat och bufflade iväg mig hela tiden. men han är gode söt, bäst och vackrast. haha, nämen tror fan inte att nån annan häst kan få mig att garva så mkt som han, mahaha. massa kärlek till han. super olle var i famnen på mig hela tiden. mest för att han var stensäker på att det fanns karra i fickorna. fick sätta fingrarna i öronen på han så att han skulle sluta, haha. sen när jag borstade svansen såg jag i ögonvrån hur hans huvud var vänt mot mig, och när jag kollade dit stod han och glodde på mig med sitt underbart söta halvförvånade ansiktsuttryck. gosch, vad han är söööt :) dom är utan tvekan dom bästa!

hahaha, kommit fram till att jag har prestationsångest. är inte riktigt säker på vad det är, men har fått medhåll, såå .. haha. men som jag har sagt tidigare har jag nog cpskada som spökar. huhu.

tjalala, ska snart hoppa i sängen. stallet hela dan imorrn :) hoppas på bra väder. tjingeling

stay here

2008-08-15 @ 21:20:54 Allmänt Kommentarer (0)
började så fint sista dagen med att försova mig. skyller på att det var för att jag bytt telefon, haha. nåja, vaknade 8.20. det gick en buss 8.22, klart jag inte hann med den. ringde till jobbet och berättade. men det var hur chill som helst, tur att dom är så snälla :) nästa buss gick inte förrän vid 10 så jag fick snällt sätta mig på cykeln och trampa upp mot malmberget. stressade, så förseningen inte skulle bli så stor. och jäklars vad tungt det blev sen när det bara var uppförs. var iaf framme på 15-20 minuter, hurtigt. för att vara jag alltså ;) bakade tårta. eller gjorde tårta snarare. dekorerade himla snyggt, not. god vart den iaf. pysslat lite och sen vart och raggat på stan ett bra tag. fick sluta tidigare på min sista dag.

hemcyklingen gick knappt på 10 minuter. trampade som fan och så var det ju nästan bara nedförs, haha. q-ling den busen var grå idag när jag skulle borsta. han hade sysslat med spa ute i hagen och hade firrat en förtjusande lerinpackning. bläh. fick stå ett bra tag för att han skulle se lite vit ut. skrittade längre idag. marro kom och joinade oss efter en kvarre. rengjorde vattenkoppor som var inihelvete skitiga. kommer få göra det igen på söndag. ska ta och spåna klart ihelg också.

ska fixa med bilder och ramar, kika tv, läsa bokfan. sen sängen, yes.
skönt som fan med sovmorgon, snacka om att jag ska sooooova :)

hittade en bild på en gammal
vän, saknar han :'-*





































you got me all wrong

2008-08-15 @ 00:49:43 Allmänt Kommentarer (0)
bläh, vad jag hatar mornar. bakade kanelbullar med isa på jobbet. det blev en hel del. dom såg skitgoda ut, men kunde ju inte smaka, typiskt. haha .. därefter kände jag en kokvarm mobil i fickan. kunde inte väcka den till liv. så rip min mobil. kul, gah, har massa bilder, anteckningar och sånt shit på telefonfan. hoppas den vaknar av nått mirakel. så nu är det bara att börja använda gamla mobilen igen, den som man typ måste prata ashögt i, suck. kollat os, sen somnade jag i soffan, inte helt, men lite smått. pysslat lite, sen fick jag dra hem. 
   stallet, us-möte. det gick ganska snabbt. nästa möte lär bli kul. skrittade Q i ridhuset medans det var kurs. lite fortare kändes det som att det gick när man samtidigt kunde kolla när andra folk red. jag längtar till att rida lektion igen, kände peppen. hann få en snabb glimt av jesse också, har iof sett han flera gånger tidigare, men iaf. har alltid tyckt att han verkar lite tråkig och klumpig, men man ska ju inte döma andra. får hoppas att det är en kul snubbe dårå ;)

gah, längtar tills morsan kommer hem. så hon kan laga middag. inte fan ids man ju stå och laga mat till sig själv när man kommit hem ganska sent. hah, jag måste nog bo hemma hela livet trorja.
nåväl, imorrn är det sista jobbdagen. ganska skönt, men ändå inte. ska baka och bjussa på tårta, yay.

och nu har jag kommit en bit i mitt bildval. hah, försökte ju fråga folk i stallet vad dom tyckte, men alla tycker alltid så jäkla olika att man bara blir bortkommen. haha, men en stor och 2 små låter ju fint. sen om snubben vill kasta iväg dom efteråt så är väl upp till hon. bhu, hatar att ge bort saker, man vet fan aldrig om folk tycker det är asdåligt och sån shit. äh, skitsamma.

nu väntar sängen, skönt.
godnatt

mine is better

2008-08-14 @ 01:25:29 Allmänt Kommentarer (0)
hum, sovde lite väl länge idag. så till frukost blev det en glass. yay, låter ju verkligen fint. kollade lite os på jobbet. trött som fan. gick på en uppiggande prommis i kanske en timme. for på stan i gällivare med ett par. kollade runt lite. sen tbx och efter det slutade jag i princip.
borstade den sjukans smutsiga q-ling. hästarna runt omkring stod och hostade lungorna ur sig, säkerligen på grund av allt damm och smuts som flög när jag borstade grisen ;) skrittade omkring i ridhuset. träsmak och tråk, vi längtar ut i naturen.
var shyrro och fotade när emelie, vick och johanna hoppade lite. fick kanske nån bra bild. men jäklars vilken skillnad det är på bilderna som jag fotade i början med kameran och nu. shit, andra kanske inte tänker på det, men det har jag märkt. stor skillnad, men det är bra. snacka om att ha lärt sig och utvecklats med kameran, kul :)
red ut barris med skruttan. for mot stan. marro skulle knata till vanjas lgh, så vi följde med henne ända till hedstallet. mys med massa skitsnack, det är vi bra på. hahaha. fortsatte hemåt själva sen och passade på att öka tempot. min loppa är en riktig goding. vad skulle man gjort utan en sån frän chilltant? ibland behöver man en sån också.

åt fil, flingor och kruskakli till middag, mums. måste nog kliva upp tidigare imorrn så jag kan äta det till frukost, hehu. har slängt över fem bilder på usbn, ska skriva ut på jobbet, så kan jag bestämma mig sen vilken som jag ska ha. kan verkligen inte bestämma mig, gah. hade kanske kunnat skriva ut tre mindre och stoppa i såndär ram som hör ihop. tjao, det ska jag nog också göra, så har jag lite hofs när jag klurat klarre :)

får la se om det blir kusten ihelg. maria ville ju inte resa själv. men kanske inte har råd eller nån som vill försörja mig, haha. nåväl, lite kul att dra en sista helg, så hoppas lite. måste bara hitta nån till lilleq då.

skulle väl ha hoppat i säng för länge sen.
får väl göra det nurå. kanske man sover i
mammas säng, känner att jag inte orkar
rätta till mitt lakan, hahahaha. synd bara
att man sover så dåligt där, eller somnar
dåligt kanske det heter. äh, får la se.
gonatt










follow the rythm

2008-08-12 @ 21:21:16 Allmänt Kommentarer (0)
hejochhå. slappelislappt jobb som vanligt. kikat film, chillat, vart på badet och bakat. jag och isa har bestämt att vi ska baka hela resten av veckan också. på fredag blir det tårta eftersom det är sista dagen för mig som solflicka och för henne som sommarvikarie. låter väl inte allt för dumt ju. fick lifta hem med en raggarsaab. sen stallet. borstade Q, red, firrade frillan. pussade lite på nisse och karlsson. snackade lite med micko innan jag cyklade hemåt, vi fastnade fan en halvtimme, wosch. min käft kan konsten att konstant gå, hahaha.

det fanns inge bra på tv idag. så kanske jag slänger på en rulle. fast jag vet att jag borde läsa boken. får nog ta med den på jobbet och försöka läsa litegrann. mkt mer vet jag inte. längtar till måndag, hihi :)

imorrn blire jobb, sen stallet. rida Q, kanske bada honom också. annars dör man väl av dammattack om man ska spendera dagar hos han, pha, smutsig som tusan. om jag hinner ger jag kärlek till nissen. låter ju finers.

pussochhejleverpastej

you make me sing inside

2008-08-11 @ 00:33:36 Allmänt Kommentarer (0)


orkade inte blogga igår, var så jäkla trött.
red ut prisma, hon var snäll och duktig.
sen red jag kingen på banan. han var fin och duktig :)

fick sovis idag, skönt. vaknade dock en gång kring nio, men tvingade mig att somna om. sen stallet, firrade mockningen. gjorde iordning prisma. satte på henne knallrosa och knallgröna lindor, bara för att jävlas med ålle, hihi ;) medans ålle red prisma, skrittade jag runt på elvis. han var kossalugn. fast sen när vi skrittade av dom runt småstallen blev han piggelin och bus. tröck ihop sig och blev en studsboll, hihi. fast det missade hans matte som var upptagen i telefon, hah. och efteråt var hon så nöjd över att elvis hade vart så duktig och skött sig. visat sin goda sida liksom ;)
red sen ut med kingen, tog galoppsträckan. red inte så långt. när vi vände gjorde vi bågar och flyttade. då blev han purkis och började studsa. studsade i princip fram till banan. skrittarbetade en hel del. shises vad fin han var. lika fin i traven. och galoppfattningarna var kalas! igår var dom fula, han satte upp skallen en snabbis och typ studsade, tog extrasteg eller nå skevt. men idag flöt dom på riktigt bra, och galoppen också. han var helfin, och jag är ruskigt impad.

rogga gav mig lite motivation till att kämpa lite med skolan.
så jag ska ta tag i restuppgifterna, snart. trorja.
 
nu kilar jah, tjohejs

i'm a creep

2008-08-09 @ 01:13:05 Allmänt Kommentarer (0)
Radiohead - Creep          gah, den låten är brabrabra! love it

When you were here before,
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fuckin' special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so fuckin' special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here, ohhhh, ohhhh

She's running out the door
She's running out
She run run run run...
run...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fuckin' special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't belong here...

you make my head spin

2008-08-09 @ 00:43:35 Allmänt Kommentarer (0)
 for upp på dundret med jobbet. har inte vart så mkt på toppen, men det är så jävla fint där att man kanske borde vara dit oftare. eller inte, då kanske det mister sin glans. måste iaf tbx nångång när det är solnedgång eller så. sen pussel och lite chill. fybubblan vad trött jag var, höll på somna hela tiden.

drog sen till stallet. där hade jag redan fått mockat och allt sånt. borstade hästarna. red sen prisma på banan. jen fotade, hihi. försökte ändra dom fel jag såg igår. men tydligen utan framgång, suck. det är svårt när ingen gnäller på en och när det inte finns en spegel. p var iaf en fin häst, över förväntan fin. snäll och trevlig, typ. ibland var hon jättekänslig och lyhörd och ibland var hon skänkeldöv och stenstark. haha, iaf i avbrotten, shitman. nämen, det var kul :)
red sen ut med kingen. hade väntat mig ett psycho, men han var snäll. absolut  inte vad jag förväntat mig. mkt bättre alltså. ganska lydig och så. red inte så långt, massa mygg och hård mark. han kanske fick ont i fötterna. typ justans hemma så såg vi en räv, den satte sig en bit framför oss. lite läskigt, det såg ut som att den skulle anfalla. mitcha hade nog redan blivit anfallen och smittad med rabies och allt dom nu har, för hon drog värsta brallen precis när vi skrittade förbi på långa tyglar, haha, det tyckte kingen var kul ;) är impad av båda hästarna so far. med tanke på vilka bilder jag hade i huvvet, skyller på ägarna. hahaha.

imorrn är man ledig, dock måste jag väl och släppa ut kusarna på morronen. suck. nåja, sånt är livet. på söndag blire iaf sovmorron och även en kort på måndag, nice. nä, nu luktar jag illa. så en dusch väntar mig innan sängen.
pusspårejhej.                                    miss u

has no one told you she's not breathing

2008-08-07 @ 23:31:17 Allmänt Kommentarer (0)
hejhopphelafaderullan! jobb, jobb, jobb. seg morgon, kom mig knappt upp ur sängen. klädde på mig och allt med stängda ögon i princip. shises vad trött jag var. har mest pysslat idag, skrivit och klistrat, kul.
   sen stallet. lovade att fota caroline när hon red alex, så det gjorde jag. dock var jag inte pepp, och bilderna blev skit. typiskt, just när dom måste vara bra. inte nöjd med en enda faktiskt, bleh. red nipsen på banan sen, skritt och trav. hahahaha, fan vad hon är stark alltså, som en sten i käften. gick inte allt för bra, hah, men nog gick det iaf. lilljohanna var fotosugen, så jag lät henne mer än gärna låna kameran och föreviga min fula ritt och ridstil (förlåt för sitsen). huh, varför har ingen berättat det för mig, vavava? gah, jag skäms, hur vågar folk låta mig rida deras fina kusar, wosch .. (syftade dock inte på att nipsen var fin, hon är en liten kråka ;q). johanna frågade efter ett tag hur jag fick henne att gå så där, så fick hon till svar: jag sparkar henne i magen och drar henne i munnen. äckligtmenärligt(?) svar, phu. bra förebild är man ju också, haha. borstade nils och Q, gav dom lite kärlek. sen tunnade jag fias hår, klippte av det och gjorde flätor. för ovanlighetensskull blev det bara 8 flätor + luggen (ojämnt antal förstås). även om dom blev lite mongolida så blev jag ganska nöjd, men bara ganska.
   imorrn startar min helg med prisma och kingen. haha, får se om den avslutas levande, så som man fått höra om dom där galningarna, ojoj. haha, tur att man är lite vrickad och provar det mesta. nåväl, nog gåre säkert finers. höhö ..

slipper bussen imorrn eftersom morsan går samma som mig. kalas. det betyder några minuters mer sova. jag är jävlars trött och bör dejta sängen nu, men känner att en dusch lockar en hel del innan.
jag är cpless på mig själv. uh. pusshejs

remember me

2008-08-06 @ 22:13:05 Allmänt Kommentarer (0)
  en timmes prommis idag igen på jobbet, skönt. sen bibblan, där blev jag lästant och det fortsatte även på solkatten. haha, fast skickade ut rickard. han fattar ju om man läser fel eller så. hahahaha, skämmigt. chillat en hel del ensam, eftersom barna roade sig själva. när carre kom lät hon oss gå hem, typ vid två.

for till stallet. skulle rida lotus lite. han blev glad när han fick lite omvårdnad och var väldigt gosig. i genomsnitt var han finfin. jag har ju lite trassel med att hitta takten i hans jäkla trav. haha. men det gick väl tillslut. öhm, fast jag hade inte velat se hur de såg ut. säkerligen slängande ben, flaxande armar, och gud vet vad mer. måste träna på att rida med dressyrläder för fan. tänkte på att han ofta drar in nacken och dissar stödet på tygeln. så det firrade vi också, duktig totto. red inte så länge och bara skritt och trav. brukar inte gilla att rida dressyr med ludde, men nu har jag ändrat lite uppfattning. på ett sätt skönt att dressa ensam, då kan man skritta så länge man behöver och göra sånt shit innan man tar itu med nästa trubbeltrassel, hehu.
hängde lite innan det blev frisering av prinsen. hatar att klippa, speciellt andras hästar. men fanny lovade att vara ärlig, och hon tyckte det dög. pheh, sicken pärs. sen gjorde vi mönster på prillos rumpa och spelade tre i rad. hahaha, bra humor, oh ja! :)

snokar väl vidare innan sängen kallar.
nån som vill göra min bokrec. och rapport?
  bläh, pusshejs

but it's better if you do

2008-08-05 @ 23:58:22 Allmänt Kommentarer (0)
whattodo, whattodo ..

jobbet idag igen. chillade lite smått till tio. då drog vi till stallet. hör och häpna, det var inte ens min idé. haha. fast jag var ju inte sen att hänga på den stigen. i och t var smått entusiastiska och ville helst stanna på solkatten. hah, men det fick dom inte. jävla fegisar, pheh. haha. kusarna var ute i hagarna, gick och hälsade på loppan och det gänget. massa bröd och äpplen fick lillaskruttan. sa innan vi for att alla skulle klappa minst en häst, och jäklabananer, det gjorde dom :) nilla blev förtjust i tommy, men i dont blame her, haha. och han blev riktigt modig och gick runt och klappade dom flesta, även lector. som jag sa kunde bitas, maha. nämen, alla skötte sig, tur, phu ;) väl tbx på solkatten blev det en timmes prommis, pyssel, pussel och bak. mumma.
sen stallet. det jag hade att göra gick inte att göra, eftersom dom jag skulle göra det med var inte där. fotade lite på johanna och silverboy, bara för att träna lite. och visst blev det en hel del bra bilder. eller lyckades med skärpan, vilket var det jag höll på tjorva med. jag vill ha en ny kamera. snabbare serietagning, bättre isobrus, kunna köpa ett bra objektiv. gah, ge mig en nikon d300 och ett 80-200/2,8, please :) rengjorde sen krubbor och sånt i hjärtornas boxar, snackade skit och väntade på maria. när hon kom tränade vi nettis. fotade också lite. fan, tror vi har nån slags torka. kommer vi längre, serrans? känner peppen tills alla är hemma och us kan dra igång igen. och känner peppen till ihelg. det känns som att det kommer bli kul ju, hoppas påre, hehu.

äh, massa svammel. vet egentligen inte vad jag skulle skriva, så varsågod. här kom en salig blandning av mitt roliga liv, hehu, hope you enjoyed. synes och höres

    
sorry för kass kvalla hära, bläh

you are weak

2008-08-04 @ 20:43:17 Allmänt Kommentarer (0)
missade bussen imorse. lite med flit. morsan var ändå vaken och kunde skjutsa mig till jobbet. pysslade på där, tog en prommis, åkte iväg med lillbussen. shitman, idag vart min hjärna totalt mosad av maris prat, gnat och tjat. hosch, blev riktigt glad när jag fick åka hem lite tidigare. det blev buss. har nu gått igenom skivor, rensat på pixbox en del, men det är mkt kvar, ojoj. tog en stalledig dag, lite skönt. måste ju passa på nu. men imorrn blire dit, antingen träna nettis eller frisera hår, kanske båda tillomed.

ska plocka ihop mina saker lite snabbt. haha, har bara spridit ut mig runt hela vardagsrummet. måste ju hålla till här när internet bara funkar med sladden. sen luktar det film. borde kolla jobbfilmerna först, men vill kolla dom nya hellre. fast egentligen så borde jag ju läsa boken och skriva min jävla bokrecension. har bara en månad kvar nu. och den där äckelrapporten. tror dock att jag bara måste lägga in lite mer fakta. skit, jag hatar skooolan. död!

nåväl, nu lättar jag.
tjingtjongtjines
nostalgi. hittade bilder på skivor
  
seriöst, jag fastnade med tungan i glassen på riktigt :q

minus celcius

2008-08-03 @ 19:46:41 Allmänt Kommentarer (0)
skönt att ha kommit ikapp med allt datahoffs. eller lite
är det ju kvar, men nu ligger man inte allt för mkt efter.

red guris på banan. hon blev lite arg idag, men sånt får man ta. skrittade fint, jobbig trav. men vafan, rom byggdes inte på en dag ju. haha. himla skönt att rida med nya, hela skor :) en riktig hit.
kommande vecka har jag massa manfixningar inbokade, eller tre iaf. sicken pärs. och till helgen är jag också bokad. det ska bli spännande ju :)

har lite filmer att kolla, så ska väl slänga på en rulle snarre.
längtar lite till jobbet imorrn. håller mina tummar. hoppas vi hittar på nått kul. jobbigt bara att måsta åka buss, pheh. och efter jobbet blire träning med nettan, det ser vi fram emot. nu måste vi spåna på att hitta en till kuse att träna med från grunden. bara det att det måste vara en cool, som inte börjar hålla på vid fel tidpunkt ..

tjinghejs

it's right there

2008-08-03 @ 13:00:40 Allmänt Kommentarer (0)
jaa, smart som man är lyckades man ju koppla in internet. och det är ett snabbare internet tillomed. trodde inte att jag skulle klara det, men det var pannkakslätt ju. dum man är som inte provat tidigare.

fredagen var helskön. pusslade med tommy, och kribba. slut. eller tjao, hann ju städa lite innan. slapp dag, som fan. men ärlans. jag gillar mitt jobb. hade lätt kunnat jobba där längre. ska söka dit nästa år också, haha. red ut guriann, hon var helduktig. hade remont, och tog jag i lite för mkt stannade hon typ. helbra. tömkörde loppis, hon var himla duktig. satte på en snodd, men spände den bara just. det hade ju inte sett bra ut ifall hon kolavippat.

igår hade jag bara skruttan. ville rida med sadel, men hon är fortfarande för fet. och jag vägrar att ha westernsadeln fan. nåja, barris blev det. visste inte vars vi skulle rida. det slutade med att det blev i skogen en bit, sen gångstigen och avslutade med galoppsträckan. loppis var duktig. pheh, min svanskota gör sig påmind efter så här mkt barbackande. och dessutom kan jag knappt sitta ordentligt eftersom jag har träningsvärk uppe i benen, typ i benfästet, wosch. fick två komplimanger. eller jag tog det som det iaf, kuligt. är sämst på att ta åt mig, men det är kul iaf eftersom det inte hörs allt för ofta :) varit ute och prommat med sune ett par två vändor. det är nice med hund. hade kunnat gå hur långt som helst, det är inte ens jobbigt då. han är iaf riktigt söt, vet hur man ska charma in sig hos folk, haha.

snart blire en till prommis och sen stallet.
tjinghejs


you paint my world

2008-08-01 @ 08:25:58 Allmänt Kommentarer (0)
sitter på jobbet igen. alla barn sover som stockar = lite att göra.

i onsdags blev det bad i malmberget. blev nerputtad i plurret av alva. sen lekte hon och felicia med mig, haha. barn är allt bra roliga ibland. forsatte sen jobba, men fick sluta lite tidigare :) red ut med maxen, han var snäll och fin, som vanligt. efter det skulle vi ju och bada med tantorna, fick även med sofie och knäppa m. dock så började det cpregna efter att vi kommit en bit, så vi vände. gick in i ridhuset. marro ville byta kuse, så då gjorde vi det. haha, mina tyglar var så hala att jag gärna bytte bort det. gurre var fin. och lätt att rida barris på. vilken skillnad egentligen, man kommer åt hästarna så mkt bättre barris. kanske man skulle satsa på det ;) provade galoppera också, nemas problemas. lite halt bara eftersom hela hästen och jag var blöta. och jobbigt med foppisar, hah.

igår åt vi lunch på kina med jobbet, gott. skulle golfa, men det regnade så jävligt. och igår jobbade t. han är cpsnygg, haha, skämmigt, man vet aldrig vilka som kan läsa detta. men iaf. han är fett snäll, fett rolig, fett gullig, fett snygg, fett bra. haha. men det är sant. och fina ögon har han också :) lånade några barnfilmer från jobbet, kollade en. tänkte inte dra till stallet, men gjorde det i iaf. hade tänkt bada karlsson, men nån hade redan gjort det. puh, skönt :) ryckte manen på han då istället, han blev mkt finare. nu ser han ut som en ponny och inte ett vilddjur. varenda gång jag håller på med han inser jag varför jag började tycka om han från allra första början. han är så otroligt amazing. jag sa alltid att jag aldrig skulle överge han. det har jag gjort på sätt och vis, men i mitt hjärta kommer han alltid finnas och ha en stor plats, där kommer han aldrig bli övergiven och det är nog det viktigaste. i love that pownie :-*

idag slutar jag tidigt. skönt. blir inte mkt att göra på jobbet. sen blire väl hem och dona, kanske käka middag innan stallet för ovanlighetensskull. haha, käka middag över huvudtaget för ovanlighetensskull.  har mitcha och guran idag. kanske tömkör skruttan, känns fel om hon ska vila. vill ju att hon ska bli smal så sadeln passar, hah, och hon reds igår så .. gurre blir väl att ta ut. tror hon får smaka på remonten igen, den funkade fint på henne också. annars vet jag inte. måste väl börja städa mitt rum, det ser fan ut som ett bombnedslag och det pallar jag inte. och så äre väl dax att ta itu med skolarbetena. hundvakt är vi ju också i helg, ska sköta om sune. så han ska bo hos oss. mysigt :)

nånå, nu ska jag snoka vidare. so long, pusshejs

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide