mine is better

hum, sovde lite väl länge idag. så till frukost blev det en glass. yay, låter ju verkligen fint. kollade lite os på jobbet. trött som fan. gick på en uppiggande prommis i kanske en timme. for på stan i gällivare med ett par. kollade runt lite. sen tbx och efter det slutade jag i princip.
borstade den sjukans smutsiga q-ling. hästarna runt omkring stod och hostade lungorna ur sig, säkerligen på grund av allt damm och smuts som flög när jag borstade grisen ;) skrittade omkring i ridhuset. träsmak och tråk, vi längtar ut i naturen.
var shyrro och fotade när emelie, vick och johanna hoppade lite. fick kanske nån bra bild. men jäklars vilken skillnad det är på bilderna som jag fotade i början med kameran och nu. shit, andra kanske inte tänker på det, men det har jag märkt. stor skillnad, men det är bra. snacka om att ha lärt sig och utvecklats med kameran, kul :)
red ut barris med skruttan. for mot stan. marro skulle knata till vanjas lgh, så vi följde med henne ända till hedstallet. mys med massa skitsnack, det är vi bra på. hahaha. fortsatte hemåt själva sen och passade på att öka tempot. min loppa är en riktig goding. vad skulle man gjort utan en sån frän chilltant? ibland behöver man en sån också.

åt fil, flingor och kruskakli till middag, mums. måste nog kliva upp tidigare imorrn så jag kan äta det till frukost, hehu. har slängt över fem bilder på usbn, ska skriva ut på jobbet, så kan jag bestämma mig sen vilken som jag ska ha. kan verkligen inte bestämma mig, gah. hade kanske kunnat skriva ut tre mindre och stoppa i såndär ram som hör ihop. tjao, det ska jag nog också göra, så har jag lite hofs när jag klurat klarre :)

får la se om det blir kusten ihelg. maria ville ju inte resa själv. men kanske inte har råd eller nån som vill försörja mig, haha. nåväl, lite kul att dra en sista helg, så hoppas lite. måste bara hitta nån till lilleq då.

skulle väl ha hoppat i säng för länge sen.
får väl göra det nurå. kanske man sover i
mammas säng, känner att jag inte orkar
rätta till mitt lakan, hahahaha. synd bara
att man sover så dåligt där, eller somnar
dåligt kanske det heter. äh, får la se.
gonatt










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide