Angel with a shotgun

2011-10-21 @ 21:22:41 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Helgen som var spenderades i Luleå på hästtävling. Båda kusarna fick följa med :)
På fredagen fick båda ridas hemma, och medans packade jag. Det var lite rörigt först eftersom Lo hade typ tusenmiljarder grejer i lastbilen som hon inte hunnit med att packa ut eller så, haha.
 
När vi kom till Lrk så bevövde vi ju bara packa upp och installera djuren, skönt. Olle skulle sova i utebox, men det hade inte kommit någon annan så vi satte in han i en spilta. Han har aldrig stått i en spilta innan, men han var grym. Vi satte ett rep och täcke bakom honom och när han gick lite för mycket bakåt och kände att han hade något bakom sig så klev han fram igen. Fast i början fick dom massa hö för att inte tänka på annat ;)
Så småningom kom den en häst till uteboxarna, så då skulle vi sätta ut Olle sen för annars vart den ensam. Men innan det så skjutsade vi Lotta till Piteå. Emelie körde och jag var moraliskt stöd. Ville inte köra runt med b-bilen i mörkret och allt, men som tur var så var Emlan pigg på en kortare roadtrip ;) När vi lämnat av Lo så åkte vi genom Pitestan innan vi återvände till Lule.
Klädde då på Ollebus en massa kläder och flyttade ut han i boxen och kvällade dom sen helt och hållet. Det var turligt nog inte så kallt under nätterna, fortfarande plusgrader.


Olle lämnad i uteboxen i mörkret.


På lördag så gick Olle först en 120 cm. Han var grymt bra och var felfri. Han fick rosett då han blev 4:a. Sen gick dom 130 cm båda två. Olle var bra igen, men så rev dom sista hindret, aoch. Valle var också skitbra, men blev lite för het och rev insprånget i kombinationen. Olle som var snabb fick i alla fall en rosett, 4:a eller 5:a. Valle just utanför placering typ.


Söndag gick båda 125 cm. Båda hästarna var felfria i grunden och sen började Olle omhoppningen och nollade den. Dom ledde ända tills sista, som slog tiden. Sen var Valle allra sist ut och nolla också. Innan sa Lo att dom aldrig skulle kunna matcha Olles tid, då han är mycket snabbare. Men Valls var med på noterna och dom kunde svänga lite mer. Det slutade med att båda fick rosett och båda vart 2:a :)

 

Tagit hand om pärlorna måndag-onsdag också. Men dom har tagit det lugnt. Varit ute i skogen med Olle och han har varit så duktig och vuxen, haha. Han har knatat först och gått ifrån sällskapet om dom var för långsamma ;) Gulle.

I tisdags hoppade vi serier, för Ålle. I första serien som började med tvåstuds, en bom på marken, räcke, bom på marken och en oxer. Var lite halvers och kunde inte rida med benen. Skulle understödja som i varje galoppsprång. Men benen lydde först i slutet.
Andra serien var räcke, två galoppsprång, räcke, två galoppsprång och oxer. Där kunde jag istället inte bromsa. Då gick det lite för fort ibland så Timpan fick vara kvick i fötterna. Helt skum man är ;)

I onsdags kollade vi filmerna från lektionen förra veckan. Hahaha, det var skumt. Hade önskat att det såg bättre ut, men tyvärr inte, haha. Men hade shapeat upp mig litegrann i alla fall och det var ju bra. Nåja, går som inte att skriva så mycket om det .. Fick som uppgift till nästa vecka att komma på något man är bra på, kortsiktigt mål och långsiktigt mål. Hjälp! Haha, kommer faila hemläxan ;)


Finaste hunden som bebis.

Och så är Doggelito hemma just nu och det är hur mysigt som helt. 
Nu ska jag kolla lite Idol och försöka glömma bort min tandvärk, tjing. 


Infinite playlist

2011-10-14 @ 01:24:33 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag har jag inte gjort mycket. Sovit ganska länge bara för att det är så jävla skönt. Ibland känner jag mig pigg när jag vaknar, men somnar ändå om flera timmar bara för att det är så skönt och jag inte har något speciellt att göra. Eller inge viktigt i alla fall ;)
Drog en dusch när jag klev upp och for sen med chicksen på Vetehatten där jag käkade min frukost, lunch och middag. Smarrens!

Vidare till stallet där jag småpysslade. Kvällsmockade, spånade, borstade Stålis, kylde Valpis ben och packade lite mat inför helgen. Desto mer gjorde jag inte.

Sen hjälpte Soffi mig att rulla upp däcken från förrådet och satte dom i bagaget. För tidigt imorrn ska jag lämna bilen på däckis så dom byter till vinterdojjorna. Börjar väl vara dags nu. Skönt ändå att vi inte fått någon snö som stannat ännu. Fast lite längtar man ju som sagt tills det blir riktigt mycket snö :)


Gangstrar sig i pipen. Det lär vi göra om ;)


Igår gick dressyrlektionen ganska bra. Tyckte jag red mer och åkte mindre. Det är ju alltid bra. Sen kanske det berodde på filmkamerona som riktades mot en. Vi hade nämligen 3 filmare med varsin kamera under hela lektionen. Haha, vart lite lätt förvånad när dom sa att vi skulle bli filmade och så. Det är ju nyttigt att se sig själv, men pinsamt på en teorilektion när alla andra också kan studera ;)
Fick ta Camme för han hade inte gått något. Och kunde som tur var låna Fabbes sadel till han. Kan inte rida i dressyrsadel, dessutom var båda tagna och hans nya som Ludde hade förr är hemsk. Den gör så man får ont i knäna, på utsidan. Och Fabs sadel grymt skön i alla fall!
Cam hade lite egna idéer för sig några gånger, men han var duktig. I slutet var han grymt fin och hittade en del rätta knappar, så det var nice. Efteråt sa Anneli bra saker, och en sak man blir lite extra glad över :)
Fast återstår då att se på teorin om det är lika att dö, hahaha.


Hahaha, gammal. Men den enda som gick att ladda justans ..


Åh, har förresten testat ladda ner grejs nu med vårt nya internet och jäklar vilken fart det är på det. Ett avsnitt på en serie gick av bara farten :) Så nu har jag hittat massa jag vill se och satt på tur, hehe. Inte bra att ha snabbt internet sällan, då blir man helt tossig när man väl har tillgång till det ;)

Åker ju till Luleå ihelg, i alla fall med en häst. Ska blir skojigt. Ids nog inte ta med datorn, kommer nog vara för trött ändå för att orka se någon film eller så. Brukar ju bli rätt sena kvällar i stallet och tidiga mornar. Tar nog med en bok i alla fall, haha. Hehe, okej, over and out.

The big bad

2011-10-12 @ 02:30:20 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Åh, nästan varje kväll slår jag på några avsnitt av Buffy the Vampire Slayer. Har gjort det hur länge som helst. Dom är så bra. Meeeen nu är det så illa att jag kollat klart alla 7 säsonger! Nästan lite deprimerande. När man började kolla trodde man inte att det fanns nå slut, men det fanns det, buhu.



Kommer sakna den, snyft. Och snygga Angel och Spike, mums. Hur ska det här gå? Nu måste jag leta upp nå ny serie att kolla under nätterna ;) Ååh, alltså ni måste ser Buffy om ni inte gjort det. Den är skitabra.




This is how I roll

2011-10-12 @ 01:35:18 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Tisdag idag, bästa dagen på veckan. Eller i alla fall en av dom bästa. För då är det hoppträning :) Idag var det bana igen, fast väldigt olik den från förra veckan.
Började rida fram, Timpis lite segare än han varit. Inte lika mycket egen bjudning som han haft på senare tid. Red sen på volt och hade två bockar på öppna sidan, fast dom stod helt raka. Galopperade på dom med 2 galoppsprång emellan och så. Det gick typ svinbra i båda varven alla gånger, så det var kul.
Sen så var det ett räcke uppställt (kan inte förklara, ritar en paint bild). Så skulle man rida första bocken och vända direkt till räcket, rida upp mot klockan, byta varv, första bocken från det hållet och räcket direkt osv. Svänga är inte bland våra starka sidor, och svänga snävt, ojoj. Och byta galopp. Men efter ett tag kom vi in i det och fixade det bra ett par gånger :)
Hoppade fram på linjen åt båda hållen och sen la vi in en oxer och red tillbaka. Det gick också bra. Försökte tänka på att sätta mig ner i sadeln och rida och det gjorde jag tror jag. Och sen la vi till resten av banan. Och den gick faktiskt helt hyfsat. Fick rida om kombinationen sen. Första gången blev det typ nå travinslag eller nå, men den var inte bra. Fast andra gången blev super. Så ja, jag är faktiskt nöjd. Det var superkul :) Bytena var också mycket bättre än vanligt, yes.
Sist gick allt ju åt skogen, så det var stor skillnad. Kanske bra att vara helkass ibland. För då blir ju gången efter oavsett awesome, eller mest troligt i alla fall ;)


Fast självförtroendet i ridningen är inte riktigt på topp just nu. Även om det går bra så finns det en konstig känsla inuti. Som typ hittar massa anledningar till att det inte var bra osvosvosv. Men jobbar på det också, haha.
Har lagt upp filmen från allra första klassen på allra första tävlingen på facebook, men bara så jag kan se den, hehe. Men tänkte ladda upp den här, för det är inte lika mycket folk som ser den då. Ju mer jag kollar den desto mer saker hittar jag att klanka på. Men måste acceptera att det såg ut så då och att det är min nuvarande nivå. That's it. Haha, fan vad flummig .. Här är länken i alla fall.

Wordpooping again, gotta' love it. Hejs.

Can't nobody

2011-10-12 @ 00:52:06 Allmänt Kommentarer (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej
Helgen som var blev ganska full. Eller ja, fick en hel del att göra. Det är kul, men som vanligt blir en massa på samma gång ;) Hade både Olle och Valle och Guran i lördags.

Gamle Gur skrittas bara än så länge, så vi gav oss ut i skogen. Kör mest barris när jag rider henne. Och det är väl för att jag älskar att rida barbacka, och på Gur är det en av få gånger jag kan göra det nu för tiden :) Väntade mig en mysig tur, men så blev det då inte. Token var jättetittig från början till slut. Sen visste vi ju att älgarna varit på området på morgonen i alla fall, men ingen hade sett dom sen efter stigen.
Hon drog in rumpan och kastade sig fram först en gång, men han stoppa henne direkt. Sen efter ett tag kommer den en islandshäst bakom oss och då kastar hon sig iväg igen med halsen på sned, så jag hamnade på sniskan och fick på nå vänster hoppa tillbaka på plats i farten. Hon var ju såklart livrädd för hästen som kom och blev helt prillig. Kunde skritta en bit till efter det, men sen tog det stopp och hon bara kastade sig runt och skulle hem. Tjurig som jag är gav jag inte med mig och tillslut ställde hon sig på bakbenen i protest. Och hon ställer sig inte lagomt heller utan typ så högt hon bara kan. Så jag tog tag i manen och knep som fan med benen och tänkte att jag ska då fan inte trilla av. Helt king som man är lyckades jag hålla mig kvar. Jag är som Poccahontas, haha Soffi! ;) Fast ja, tanten var inte nöjd. Hon drog ner huvudet så näsan nästan nådde marken och satte av i full fart. Nog vet hon hur hon ska göra. För innan jag hunnit få ihop tyglarna och upp med tjockskallen hade hon ju kommit en liten bit. Sen drog hon en såndär fulstegring igen, men knep lika hårt då så klarade mig igen, haha. När vi väl skulle hemåt gick det i piaff hela vägen ungefär. Hon var helt tossig. Fick rida med halsen överdrivet åt höger och sen vänster för att hon inte skulle kunna ställa sig så lätt sen igen. Haha. När hon såg hagarna med alla andra hästar kunde hon skritta normalt. Så bara för att testa henne typ så skrittade jag en extra runda, se till så att hon visste vem som var bossen ;) Haha, så ridturen var långt ifrån lugn, men ändå rolig. Inte alltid det är sån action med gammeltanten. Typiskt henne att jävlas sådär med mig. Men jag ger ju inte med mig utan går på henne istället och är en pain in the ass enligt henne så hon blir nog lite sur. Hon föredrar nog sina snälla människor ;) Hoj, hon är så jävla frän.

Red sen Olleponken i ridhuset en stund. Fy vad länge sen det var. Har ju inte suttit på hans rygg sen i maj, sjukt länge sen. Och det märktes, hehe. Kände mig helt flummig, men Olle var så jävla fin ändå. Han bara springer på och är fin. Och så lydig. Man blir så glad av en enkel galoppfattning till och med, hihi ;) Han reagerade lite när folk röck upp dörren till ridhuset och sånna saker, men typ bara en liten reaktion och sen var det bra med det. Helt cool. Han verkar gilla att semestra med mig ibland, han tar hand om cp-barnet ;) Hur som helst var det så himlans jäkla kul att få rida finaste Super Olle igen :)

Valle hade vila så han fick en massa kärlek och pyssel istället och det gillade han :) 

På söndagen fixade jag allt utom ridning till pärlorna, och Gurk fick ett skrittpass i ridhuset och hon var fin. Haha, fast helt rabiat i boxen innan. När jag skulle borsta skallen tröck hon sig ut genom dörren. Men höll ju redan i skallen så nöp henne i näsan och av någon anledning stannade hon så jag kunde baxa in henne bakåt. Sen när jag skulle tränsa försökte hon på nytt, men då hann jag känna det och tröck tillbaka. Fick höra att hon rymt med Sussi när hon tog in henne från hagen och sen en gång från boxen när hon skulle täcka av. Helt cprabiat häst ;) Sjukt kallt ute i alla fall, snart kommer vintern, buhu. Eller buhu för kyla, inte för snö ..

Fyyyfan vad jag är bra på ordbajsande, myms. Adjö.


My first

2011-10-08 @ 00:47:14 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Måste bara skriva om min första tävling. Även om det är typ en månad sen. Men vill skriva om den mest för min egen skull. För att kunna gå tillbaka och läsa om den senare i framtiden om jag vill.

 
Ingen kontakt med sadeln, benflax, check.


Kan ju börja med att tisdagens hoppträning, alltså sista innan tävlingen var väl typ en av dom sämre, haha. Vi var ute och hoppade bana och titthinder. Tiamo är inte annars tittig när vi hoppar hindrena och han hade redan hoppat dom flesta. Men han var faktiskt tittig och hyper hela lektionen. Från framskrittningen till slutet. Ganska ovanligt. Han stannade på framhoppningshindret som var ett plank, men tog bara om det och sen hoppade han den utan tvekan. Hoppade igenom hela banan sen. Har för mig att det var ganska haffsigt och jag red inte så väl. Sen på sista hindret, vattenmattan så stannade han typ 3 gånger. Det har liksom aldrig hänt. Han har stannat 1 gång på hela vår hoppkarriär typ. Men som sagt han var tittig hela passet. Men vi kom oss över i alla fall ;) Höll väl på flyga av ett par gånger också. Hängde väl i knävecket minst två gånger. Han hoppade mig ur sadeln. Vi hoppade helt galet och jag var tio meter över honom. Men satan att jag satt kvar, stolt same! Men ja, ni kan ju förstå hur känslan inför tävlingen var .. Jenkan fota lite i alla fall.


Försöka lyfta hästen över hindret, check.


På fredag var det massa fix och don. Badande och smörjande och allt som hör till. Sen var det en massa stress eftersom en hel del annat också skulle göras. Kvällen var a mess, men jobbigt när folk inte ställer upp och tänker efter. Eller vet inte hur man ska skriva det, så skitsamma. Men ska tänka efter en gång extra innan jag ställer upp på massa annat.

Lördag då. Red första klassen som började 9.00. Det var en 0,90 m clearround. Alltså är man felfri får man en rosett när man går ut. Det var 10 startande i den klassen. Och fyra stycken var felfria. Jag och Tiamo var en av dom! Tjoho. Det var en bra runda. Alla 8 språng var helt bra, kom rätt på alla hinder. Så det var superkul :) Sen såg jag nu i efterhand när jag kolla resultat att jag hade snabbast tid av alla. Haha, till och med 7 sekunder snabbare än den efter oss. Jag dör, vad lustigt ;)
Ingen fotade den klassen typiskt nog. Men Felicia och Fanny har filmat alla mina klasser. Hade nog faktiskt kunnat dela med mig av denna klassens film, för den var minst illa, haha. Men har inget ställe att ladda upp filmen på så .. ;) Okej, nu ljög jag. Det ser förjävligt ut. Min ridning och sits, hahahahahaha, lol.


1 m debut, lördag, 0+ute. Hehe, kastar oss lite lätt framåt och över, ajabaja.


Red senare också 1 m. Min första en meters klass någonsin. Så ja, debut i 1 m kan man väl säga. Och första omhoppningen någonsin, stooort. Hestisen var lite trött och då springer han ännu fortare. Så jag tror jag bromsade lite mer i den klassen, haha. Inte alls någon toppenrunda inte. Grunden var på 7 hinder, och vi klarade alla dom. Redan då var det värsta lyckan. Sen körde jag noga i huvudet 8, 9, 10, galopp, galopp, oj, vad lång väg till nästa hinder, inte skulle jag väl rida såhär. Wops, precis när jag red förbi 11:an så kom jag på att det var ju det jag skulle hoppa. Så fick vända snabbt, blev helt crazy. Blev lagomt stressad. Och såklart var det ett av planken han stannat på på träningen. Så vi kom lite nära och istället för att bara kliva av lite nära som han brukar så stannade han och jag orkade inte trycka tillbaka mig i sadeln. Så jag gjorde i princip en avsittning framför hindret. Landade på benen, men blev omkulldragen när han backa. Dumma jag, dumma spaghettiarmar, dumma hinder. Haha, kom ju i alla fall till näst sista hindret i omhoppningen så jag var superdupernöjd! Med tanke på att minnas banorna är en av dom svåraste sakerna för mig! Fast var lite bitter på mig själv över missen och det. Tusiken. Men absolut inte onöjd över hästen. För han var grym och ställde upp till tusen då jag red om möjligt ännu sämre i den klassen. Wosch.


Lördag igen, stilig häst med knoppar. Suck, långa läder,
galen underskänkel, disgusting ryttare, check.


På söndag red vi bara 1 m. Den var mitt i smeten på dagen. Till att börja med blev allt stressigt. Så hann inte rida fram ordentligt. Bara just skritt, trav och galopp och sen snabbt hoppa fram. Fast framhoppningen kändes inte så jättedålig ändå vill jag minnas. Han tröck lite emot första hindret på banan så jag smackade och red på. Så han hoppade, men det blev typ jämfota. Men vi klara det. Sen gick det inte desto bättre. Ful ridning, riktigt ful och dålig. Sen hoppade jag duktigt 1-5 i ordning. Men uteslöt 6:an i mitt huvud just då. Så red 7 och 8:a och blev då utesluten när jag missat ett hinder. Fan alltså. Inte ens grunden kunde jag firra. Då vart jag ganska så sur på mig själv. Så onödigt.
Länk till resultatsida ..


Söndagens 1 m. Typ lol.


Men allt som allt är jag nöjd! Det var min första riktiga tävling. Och innan det har jag bara hoppat 3 gånger på klubbtävling. Jag har aldrig tävlat på 1 m banor, aldrig ridit omhoppning, aldrig gjort allt som har med riktig tävling att göra. Och så har jag extremt svårt att minnas banor! Sen skötte jag all framridning och framhoppning själv, också nytt. Men viktigast av allt, det var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, jag hade verkligen superkul! Sen att jag fått turen att rida Tiamo gör det ju inte sämre. Han är en sån pärla. Han ställer verkligen upp. Han har lärt mig mycket och hjälpt mig nå enormt inom hoppning. Och om ni kunde se filmerna eller sett det i verkligheten så hade ni sett hur himla kul han tycker tävling är. Han springer med öronen spetsade framåt hela, hela tiden :)


Failbild. Hahaha, skrattar på mig. Första hindret på söndag.
Han stannade inte, hoppade bara lite jämfota. Vi klarade det i alla fall :)

Något som också var roligt var att många verkade genuint glada över mitt deltagande. Svårt att beskriva kanske, låter lite halvskevt. Men har ju bland annat lärt känna en del folk på tävlingar när jag groomat och så och när dom fick reda på att det var min första egna tävling vart dom helt prilliga typ. Så förvånande, men det gjorde en mer taggad tror jag. Det var verkligen en lärorik och sjukt rolig helg. Även om resultaten inte visade nå bra så vart det ändå bra, hihi.


Fail. Haha, vi var grymt bra på att slänga oss över hindrena. Jättefint, verkligen.


Toppen att få allt på film också. Ser tusen miljoner saker att jobba med. Speciellt min sits. Måste sluta vara så snabb att räta upp mig. Följa med mer och luta mer framåt. Haha, det ser i alla fall skumt ut när man ser det. Ridningen var mest åka häst där, men we keep on workin'.

Sådär, nu orkar jag inte skriva ner nå mer. Trots allt länge sen allt det här var. Men tror mycket kommer finnas kvar i minneskistan ändå ;)
Bjuder på massssa bilder. Även dom mindre bra, haha. Jobbar på mitt självförtroende och min ridning. Så var inte så hård :) Hehe, det fixar jag bra själv som sagt. Ciao

Daddy in the spotlight

2011-10-07 @ 20:39:39 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Imorse ringde väckarklockan 05.50. Var trött som en apa. Knappt att jag orkade leva just i den stunden. Så jag snoozade tills pappa ringde. Smart som han var på hemtelefonen så jag var tvungen att kliva upp snabbt för att inte väcka mamma.
Gjorde mig klar och så vidare. Sen kom pappa och lämnade in lite grejer. Bland annat en nyare dator och plattskärm som mamma fick. Följde sen efter dom med min bil när dom lämnade av den andra som dom kört upp med. Pappas kompis hade köpt en bil till sin dotter och eftersom han inte har körkort så körde min snälla pappa upp den :)
Tankade bara upp min bil och så for vi. Pappa körde hela vägen till Luleå. Det gick snabbt. Även om han körde närmare 160 mest hela tiden så kändes det som 120 typ. För min pappa är så bra på att köra bil, haha. Och stackarn som kört hela natten, 130 mil, och sen dirrmod till Luleyo. Fan vilken hårding!


Tänkte byta upp mig lite till typ denna ..
Knallröd och svart skinnklädsel, lite uppkäftigt :)


Lämnade in bilen direkt på Englunds när vi kom. Sen skjutsa dom in oss till stan.
Som tur var hade affärena just öppnat. Så vi har strosat runt i varenda intressant affär och kollat och fördrivit tiden. Tillslut hade vi gått igenom alla affärshus och dödade bara tid genom att göra inget speciellt.


Var lite sugen på dessa. Men fanns inte i min storlek ;)


Hann däremellan käka lunch på Max. Men glömde bort att köpa en lyxshake som jag planerat ;) Har faktiskt handlat litegrann också. Jag är definitivt mer än saver än en spender, men är ganska snål också, haha. Även om pappa betalade allt jag ville köpa så var jag nog ändå lite snål. Fast gillar inte att köpa kläder heller så .. Men skor gillar jag. Så jag köpte tre par, hehe. Det var ta 3 betala för 2 och rea. Så pappa övertalade mig att välja 3 även om jag tyckte det var att ta i. Blev i alla fall ett par vita Puma, lite converse stil, men mer tyg osv. Ville faktiskt ha sånna för nått år sen så why not liksom. Sen ett par turkosaktiga mer skateskor, som man lätt kan hoppa i utan att behöva knyta en massa. Och sen ett par typ jympadojjs. Har inga sköna gå/spring/gymskor så det passade sig perfekt. Dock var dom 1 och en tredjedels storlek förstora, men dom var lite lila, så tog dom i alla fall ;)
Himla kul såhär i efterhand att ha köpt något. Sen gick alla tre på bara 600 kr så snålisen är nöjd, hahaha. Så köpte vi också en hdmi-kabel bara för att. Pappa igen som tyckte jag kunde få en hippselivips.

Tog en buss, och hämnade rätt. Just utanför Coop arena, och nära till Englunds. Fick vänta dära ett tag innan min bil var färdig. Sen var det bara att tuta och köra. Pappa skulle köra ut ur Luleå, men det blev ända till Töre. Sen bytte vi och jag körde resten av vägen hem. Regnade hela vägen, men vi har inte sett nå snö alls. Vi hann fara innan den kom på morgonen och sen hade den försvunnit när vi kommit hem. Helt perfekt. Jag kan gärna vänta sisådär en månad till på snön. Sen kan den få komma ordentligt. Längtar till våra Dundretäventyr :)

 

Som avslutning innan hemfärden så körde vi in och tvättade hela bilen på Statoil. Bara för att ha gjort det. Sen så städade jag hela insidan jättenoga igår så det var tiptop. Oooch såklart en McFlurry som färdkost. Mycket viktigt! :)
Bilen gick som en silverpil dessutom. Härligt. Ska bara byta dämpare och en spak till färddatorn senare när vi har tid. Men det fixar vi själva, blir billigare, hehe. Och inte så jättehög prio. Pappa gjorde så dom fixade motorvärmare åt mig också eftersom min inte hade det konstigt nog. Helt perfa!


Nytvättad och repad, TRU ♥ ;) Och givetvis Donken i bakgrunden.

Bästa pappa betalade hela repet av bilen också. Han betalade verkligen allt. Åh, vad glad man blir. Kul att bli bortskämd ibland ;) Så ja, idag är min pappa värd ännu mera. Därför framstår han som hulken typ i detta inlägg, hahaha. Han är så översnäll ibland alltså. Jag har världens bästa pappa!

Väl hemma for vi och hämtade lite grejer hos min faster som jag ärvt eller vad man nu ska säga. Saker som jag ville ha från fammo och faffas hus. Pappa ville inte ärva något alls, så jag och Jossi fick skriva typ en önskelista på grejer. Sen fick papi ta bilen och nu ska jag kolla Idol. Lovade a lot of blogging och det blev det, haha. Inte så fokuserad så ursäkta om det blev flummigt ;) Pusshej

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide