Daddy in the spotlight

Hej, hej, hemskt mycket hej
Imorse ringde väckarklockan 05.50. Var trött som en apa. Knappt att jag orkade leva just i den stunden. Så jag snoozade tills pappa ringde. Smart som han var på hemtelefonen så jag var tvungen att kliva upp snabbt för att inte väcka mamma.
Gjorde mig klar och så vidare. Sen kom pappa och lämnade in lite grejer. Bland annat en nyare dator och plattskärm som mamma fick. Följde sen efter dom med min bil när dom lämnade av den andra som dom kört upp med. Pappas kompis hade köpt en bil till sin dotter och eftersom han inte har körkort så körde min snälla pappa upp den :)
Tankade bara upp min bil och så for vi. Pappa körde hela vägen till Luleå. Det gick snabbt. Även om han körde närmare 160 mest hela tiden så kändes det som 120 typ. För min pappa är så bra på att köra bil, haha. Och stackarn som kört hela natten, 130 mil, och sen dirrmod till Luleyo. Fan vilken hårding!


Tänkte byta upp mig lite till typ denna ..
Knallröd och svart skinnklädsel, lite uppkäftigt :)


Lämnade in bilen direkt på Englunds när vi kom. Sen skjutsa dom in oss till stan.
Som tur var hade affärena just öppnat. Så vi har strosat runt i varenda intressant affär och kollat och fördrivit tiden. Tillslut hade vi gått igenom alla affärshus och dödade bara tid genom att göra inget speciellt.


Var lite sugen på dessa. Men fanns inte i min storlek ;)


Hann däremellan käka lunch på Max. Men glömde bort att köpa en lyxshake som jag planerat ;) Har faktiskt handlat litegrann också. Jag är definitivt mer än saver än en spender, men är ganska snål också, haha. Även om pappa betalade allt jag ville köpa så var jag nog ändå lite snål. Fast gillar inte att köpa kläder heller så .. Men skor gillar jag. Så jag köpte tre par, hehe. Det var ta 3 betala för 2 och rea. Så pappa övertalade mig att välja 3 även om jag tyckte det var att ta i. Blev i alla fall ett par vita Puma, lite converse stil, men mer tyg osv. Ville faktiskt ha sånna för nått år sen så why not liksom. Sen ett par turkosaktiga mer skateskor, som man lätt kan hoppa i utan att behöva knyta en massa. Och sen ett par typ jympadojjs. Har inga sköna gå/spring/gymskor så det passade sig perfekt. Dock var dom 1 och en tredjedels storlek förstora, men dom var lite lila, så tog dom i alla fall ;)
Himla kul såhär i efterhand att ha köpt något. Sen gick alla tre på bara 600 kr så snålisen är nöjd, hahaha. Så köpte vi också en hdmi-kabel bara för att. Pappa igen som tyckte jag kunde få en hippselivips.

Tog en buss, och hämnade rätt. Just utanför Coop arena, och nära till Englunds. Fick vänta dära ett tag innan min bil var färdig. Sen var det bara att tuta och köra. Pappa skulle köra ut ur Luleå, men det blev ända till Töre. Sen bytte vi och jag körde resten av vägen hem. Regnade hela vägen, men vi har inte sett nå snö alls. Vi hann fara innan den kom på morgonen och sen hade den försvunnit när vi kommit hem. Helt perfekt. Jag kan gärna vänta sisådär en månad till på snön. Sen kan den få komma ordentligt. Längtar till våra Dundretäventyr :)

 

Som avslutning innan hemfärden så körde vi in och tvättade hela bilen på Statoil. Bara för att ha gjort det. Sen så städade jag hela insidan jättenoga igår så det var tiptop. Oooch såklart en McFlurry som färdkost. Mycket viktigt! :)
Bilen gick som en silverpil dessutom. Härligt. Ska bara byta dämpare och en spak till färddatorn senare när vi har tid. Men det fixar vi själva, blir billigare, hehe. Och inte så jättehög prio. Pappa gjorde så dom fixade motorvärmare åt mig också eftersom min inte hade det konstigt nog. Helt perfa!


Nytvättad och repad, TRU ♥ ;) Och givetvis Donken i bakgrunden.

Bästa pappa betalade hela repet av bilen också. Han betalade verkligen allt. Åh, vad glad man blir. Kul att bli bortskämd ibland ;) Så ja, idag är min pappa värd ännu mera. Därför framstår han som hulken typ i detta inlägg, hahaha. Han är så översnäll ibland alltså. Jag har världens bästa pappa!

Väl hemma for vi och hämtade lite grejer hos min faster som jag ärvt eller vad man nu ska säga. Saker som jag ville ha från fammo och faffas hus. Pappa ville inte ärva något alls, så jag och Jossi fick skriva typ en önskelista på grejer. Sen fick papi ta bilen och nu ska jag kolla Idol. Lovade a lot of blogging och det blev det, haha. Inte så fokuserad så ursäkta om det blev flummigt ;) Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide