This is how I roll

Hej, hej, hemskt mycket hej
Tisdag idag, bästa dagen på veckan. Eller i alla fall en av dom bästa. För då är det hoppträning :) Idag var det bana igen, fast väldigt olik den från förra veckan.
Började rida fram, Timpis lite segare än han varit. Inte lika mycket egen bjudning som han haft på senare tid. Red sen på volt och hade två bockar på öppna sidan, fast dom stod helt raka. Galopperade på dom med 2 galoppsprång emellan och så. Det gick typ svinbra i båda varven alla gånger, så det var kul.
Sen så var det ett räcke uppställt (kan inte förklara, ritar en paint bild). Så skulle man rida första bocken och vända direkt till räcket, rida upp mot klockan, byta varv, första bocken från det hållet och räcket direkt osv. Svänga är inte bland våra starka sidor, och svänga snävt, ojoj. Och byta galopp. Men efter ett tag kom vi in i det och fixade det bra ett par gånger :)
Hoppade fram på linjen åt båda hållen och sen la vi in en oxer och red tillbaka. Det gick också bra. Försökte tänka på att sätta mig ner i sadeln och rida och det gjorde jag tror jag. Och sen la vi till resten av banan. Och den gick faktiskt helt hyfsat. Fick rida om kombinationen sen. Första gången blev det typ nå travinslag eller nå, men den var inte bra. Fast andra gången blev super. Så ja, jag är faktiskt nöjd. Det var superkul :) Bytena var också mycket bättre än vanligt, yes.
Sist gick allt ju åt skogen, så det var stor skillnad. Kanske bra att vara helkass ibland. För då blir ju gången efter oavsett awesome, eller mest troligt i alla fall ;)


Fast självförtroendet i ridningen är inte riktigt på topp just nu. Även om det går bra så finns det en konstig känsla inuti. Som typ hittar massa anledningar till att det inte var bra osvosvosv. Men jobbar på det också, haha.
Har lagt upp filmen från allra första klassen på allra första tävlingen på facebook, men bara så jag kan se den, hehe. Men tänkte ladda upp den här, för det är inte lika mycket folk som ser den då. Ju mer jag kollar den desto mer saker hittar jag att klanka på. Men måste acceptera att det såg ut så då och att det är min nuvarande nivå. That's it. Haha, fan vad flummig .. Här är länken i alla fall.

Wordpooping again, gotta' love it. Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide