Angel with a shotgun

Hej, hej, hemskt mycket hej
Helgen som var spenderades i Luleå på hästtävling. Båda kusarna fick följa med :)
På fredagen fick båda ridas hemma, och medans packade jag. Det var lite rörigt först eftersom Lo hade typ tusenmiljarder grejer i lastbilen som hon inte hunnit med att packa ut eller så, haha.
 
När vi kom till Lrk så bevövde vi ju bara packa upp och installera djuren, skönt. Olle skulle sova i utebox, men det hade inte kommit någon annan så vi satte in han i en spilta. Han har aldrig stått i en spilta innan, men han var grym. Vi satte ett rep och täcke bakom honom och när han gick lite för mycket bakåt och kände att han hade något bakom sig så klev han fram igen. Fast i början fick dom massa hö för att inte tänka på annat ;)
Så småningom kom den en häst till uteboxarna, så då skulle vi sätta ut Olle sen för annars vart den ensam. Men innan det så skjutsade vi Lotta till Piteå. Emelie körde och jag var moraliskt stöd. Ville inte köra runt med b-bilen i mörkret och allt, men som tur var så var Emlan pigg på en kortare roadtrip ;) När vi lämnat av Lo så åkte vi genom Pitestan innan vi återvände till Lule.
Klädde då på Ollebus en massa kläder och flyttade ut han i boxen och kvällade dom sen helt och hållet. Det var turligt nog inte så kallt under nätterna, fortfarande plusgrader.


Olle lämnad i uteboxen i mörkret.


På lördag så gick Olle först en 120 cm. Han var grymt bra och var felfri. Han fick rosett då han blev 4:a. Sen gick dom 130 cm båda två. Olle var bra igen, men så rev dom sista hindret, aoch. Valle var också skitbra, men blev lite för het och rev insprånget i kombinationen. Olle som var snabb fick i alla fall en rosett, 4:a eller 5:a. Valle just utanför placering typ.


Söndag gick båda 125 cm. Båda hästarna var felfria i grunden och sen började Olle omhoppningen och nollade den. Dom ledde ända tills sista, som slog tiden. Sen var Valle allra sist ut och nolla också. Innan sa Lo att dom aldrig skulle kunna matcha Olles tid, då han är mycket snabbare. Men Valls var med på noterna och dom kunde svänga lite mer. Det slutade med att båda fick rosett och båda vart 2:a :)

 

Tagit hand om pärlorna måndag-onsdag också. Men dom har tagit det lugnt. Varit ute i skogen med Olle och han har varit så duktig och vuxen, haha. Han har knatat först och gått ifrån sällskapet om dom var för långsamma ;) Gulle.

I tisdags hoppade vi serier, för Ålle. I första serien som började med tvåstuds, en bom på marken, räcke, bom på marken och en oxer. Var lite halvers och kunde inte rida med benen. Skulle understödja som i varje galoppsprång. Men benen lydde först i slutet.
Andra serien var räcke, två galoppsprång, räcke, två galoppsprång och oxer. Där kunde jag istället inte bromsa. Då gick det lite för fort ibland så Timpan fick vara kvick i fötterna. Helt skum man är ;)

I onsdags kollade vi filmerna från lektionen förra veckan. Hahaha, det var skumt. Hade önskat att det såg bättre ut, men tyvärr inte, haha. Men hade shapeat upp mig litegrann i alla fall och det var ju bra. Nåja, går som inte att skriva så mycket om det .. Fick som uppgift till nästa vecka att komma på något man är bra på, kortsiktigt mål och långsiktigt mål. Hjälp! Haha, kommer faila hemläxan ;)


Finaste hunden som bebis.

Och så är Doggelito hemma just nu och det är hur mysigt som helt. 
Nu ska jag kolla lite Idol och försöka glömma bort min tandvärk, tjing. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide