has no one told you she's not breathing

hejhopphelafaderullan! jobb, jobb, jobb. seg morgon, kom mig knappt upp ur sängen. klädde på mig och allt med stängda ögon i princip. shises vad trött jag var. har mest pysslat idag, skrivit och klistrat, kul.
   sen stallet. lovade att fota caroline när hon red alex, så det gjorde jag. dock var jag inte pepp, och bilderna blev skit. typiskt, just när dom måste vara bra. inte nöjd med en enda faktiskt, bleh. red nipsen på banan sen, skritt och trav. hahahaha, fan vad hon är stark alltså, som en sten i käften. gick inte allt för bra, hah, men nog gick det iaf. lilljohanna var fotosugen, så jag lät henne mer än gärna låna kameran och föreviga min fula ritt och ridstil (förlåt för sitsen). huh, varför har ingen berättat det för mig, vavava? gah, jag skäms, hur vågar folk låta mig rida deras fina kusar, wosch .. (syftade dock inte på att nipsen var fin, hon är en liten kråka ;q). johanna frågade efter ett tag hur jag fick henne att gå så där, så fick hon till svar: jag sparkar henne i magen och drar henne i munnen. äckligtmenärligt(?) svar, phu. bra förebild är man ju också, haha. borstade nils och Q, gav dom lite kärlek. sen tunnade jag fias hår, klippte av det och gjorde flätor. för ovanlighetensskull blev det bara 8 flätor + luggen (ojämnt antal förstås). även om dom blev lite mongolida så blev jag ganska nöjd, men bara ganska.
   imorrn startar min helg med prisma och kingen. haha, får se om den avslutas levande, så som man fått höra om dom där galningarna, ojoj. haha, tur att man är lite vrickad och provar det mesta. nåväl, nog gåre säkert finers. höhö ..

slipper bussen imorrn eftersom morsan går samma som mig. kalas. det betyder några minuters mer sova. jag är jävlars trött och bör dejta sängen nu, men känner att en dusch lockar en hel del innan.
jag är cpless på mig själv. uh. pusshejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide