stop follow me

vad kan jag säga denna dag, mer än att jag är LESS! helvetesfan. jag har blivit jävla otursförföljd. nån måtta får det väl ändå vara. jag som inte ens har krossat en endaste spegel.

tjao, min mobil har gått sönder. batteriet funkar i andras mobiler. alltså har alla mina anteckningar och bilder försvunnit för alltid. min kamera gick sönder igår. inte objektivet, utan hela jävla kameran. råkade tappa den i golvet. men det var inte av oförsiktighet!
      idag råkade jag försova mig lite. men var i stallet 20 minuter efter planerad ankomst. släppte ut kusarna. gjorde samma misstag idag, sätta på täcken. helt onödigt eftersom solen sken och värme. fick snällt plocka av dom sen. släppte ut totalt tio hästar. tur att man är så jävla snäll, hah.
skrittade ut q-ling barris med jh och chip. han var snäll. planerade lite inför maskeradhoppningen. yeah, vi hade massa idéer :) promenerade med kungen. han var duktig.
red olle i ridhuset. skrittade först ett bra tag, travade lite efter långsidorna. han var duktig och skötte sig i säkert 40 minuter. sen gick han med rumpan innanför spåret. puttade in den med skänkeln. puttade, INTE sparkade. då började han knäppa sig, typ studsa på bakbenen. skrittade en bit och sen vet bara gudarna vad som hände. nämen han började studsa, stegra, snurra, slänga sig från sida till sida. tillslut fick han mig att tappa stigbyglarna, balanserade ett bra tag, men sen for jag. fick smaka grus. vägrade släppa tygeln så dumfan backade och släpade mig säkert tre meter minst. ajaj, i hans mun. satt upp igen. haha, våra nya kamrater fick skåda cirkusen helt gratis. snyggt första intryck av oss, sa jag, hahaha. skrittade runt lite till. sen samma visa igen. for av lite smidigare då, hamnade på knäna och inge släp. fick höra att rob w också brukade vara såndär bitch. hon brukade lätta och rida framåt. så efter att dom gått, jag hoppat upp igen och börjat skritta så började konsterna. provade släppa allt typ och då flög jag inte av iaf. vågade inte rida fram så mkt eftersom det bara skulle vara liite trav idag. lättandet funkade två gånger. sen sket han i vilket jag än gjorde. vi var på väg in i väggen, just kastade han sig åt sidan, sen kom hörnet som han nästan sprang in i. jag som var helt efter på sniskan tog med mig sadeln på sidan efter alla svängar och då blev det att smaka grus igen. olle såg så jävla rädd ut. vet inte om han var rädd för mig eller alla spöken som for omkring i hans skalle .. satt upp åter igen. men hann bara ut på spåret med långa tyglar så började han cpa sig. han for omkring i galopp, så jag drog runt han på volt och försökte bromsa lite diskret. tillslut stannade han efter hundra varv. och då gav jag upp. satt av och ledde av han. var skitarädd att han hade ont igen. benen, ryggen, munnen eller wherever. men troligast så tyckte han väl att det var kul att bråka. och när han fick av mig en gång var det väl ännu kulare att fortsätta. dumma jag, skulle fan ha suttit kvar. skitans. hade det inte vart för att jag trott att han hade ont (eller sku ha fått om vi fortsatte) och om vi vart ensamma hade jag nog fortsatt, sprolla hur många gånger jag än hade flygit. men jag hatar att ge upp. och nu fick han ju sin vilja igenom. dumma olle, varför ska du vara så envis och knasig. nåja, kunde ju inte vara sur på honom eftersom han är så söt annars. äsch, det var säkert jag som gjorde nått galet, som vanligt. död. jäklars, har fan inte trillat av honom en endaste gång sen han kom. har väl väntat på att få samla dom, pheh. helt galet ju ;)
oturen fortsatte sen iaf. linda sku larma, stannade en stund extra då. sen hade hon gått, larmat och klockan var halv 8. tjoh, alltså kan ju inte vi vanliga larma upp och sen om igen. turans så var hon kvar och skjutsade mig till mampa. fick hämta hemnyckel av morsan. sen skulle jag gå hem i joppar, chaps och ridbralls. nice, not. ville då inte ta bussen heller, haha. hade då tur för ovanlighetensskull, så rickard stannade kvar en stund på solkatten så morsan kunde skjutsa hem mig. phu. måste dock upp extra tidigt imorrn och hämta jackan med nycklar, pengar och busskort.

även om man alltid har lite otur, så är det här mer än vanligt för mig. eller så är det bara det att jag börjat tänka på det mera. haha. känner att jag kommer irra runt ensam i skolan imorrn, inte hitta till uppropet och göra bort mig liksom. usch.

detaljrikt marro, detaljrikt ;) haha, lite att göra = avskrivning.
ska väl gömma mig under täcket snart i guess. pusshejs

Kommentarer
Postat av: marro

fy fan vilken kråka han är, snygg ollen. men jag tar honom när ni är färdiga med rodeon! ;D

2008-08-24 @ 23:41:58
URL: http://marrro.blogg.se/
Postat av: Fanny

du som sa typ i förrgår jag har ALDRIG flygit av Olle ;b ojoj vilken bråke han är :)

2008-08-25 @ 11:09:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide