you got me all wrong

bläh, vad jag hatar mornar. bakade kanelbullar med isa på jobbet. det blev en hel del. dom såg skitgoda ut, men kunde ju inte smaka, typiskt. haha .. därefter kände jag en kokvarm mobil i fickan. kunde inte väcka den till liv. så rip min mobil. kul, gah, har massa bilder, anteckningar och sånt shit på telefonfan. hoppas den vaknar av nått mirakel. så nu är det bara att börja använda gamla mobilen igen, den som man typ måste prata ashögt i, suck. kollat os, sen somnade jag i soffan, inte helt, men lite smått. pysslat lite, sen fick jag dra hem. 
   stallet, us-möte. det gick ganska snabbt. nästa möte lär bli kul. skrittade Q i ridhuset medans det var kurs. lite fortare kändes det som att det gick när man samtidigt kunde kolla när andra folk red. jag längtar till att rida lektion igen, kände peppen. hann få en snabb glimt av jesse också, har iof sett han flera gånger tidigare, men iaf. har alltid tyckt att han verkar lite tråkig och klumpig, men man ska ju inte döma andra. får hoppas att det är en kul snubbe dårå ;)

gah, längtar tills morsan kommer hem. så hon kan laga middag. inte fan ids man ju stå och laga mat till sig själv när man kommit hem ganska sent. hah, jag måste nog bo hemma hela livet trorja.
nåväl, imorrn är det sista jobbdagen. ganska skönt, men ändå inte. ska baka och bjussa på tårta, yay.

och nu har jag kommit en bit i mitt bildval. hah, försökte ju fråga folk i stallet vad dom tyckte, men alla tycker alltid så jäkla olika att man bara blir bortkommen. haha, men en stor och 2 små låter ju fint. sen om snubben vill kasta iväg dom efteråt så är väl upp till hon. bhu, hatar att ge bort saker, man vet fan aldrig om folk tycker det är asdåligt och sån shit. äh, skitsamma.

nu väntar sängen, skönt.
godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide