i'm chasing you

råkade försova mig idag. eller vaknade kvart i sju bara för att jag var tvungen att kasta ut morsans jobbarnycklar. men somnade glatt om. blev stallet halv 11 iaf. fixade ovis först. hämtade sen q-ling som sällis till valle. ville inte lämna han ensam. skrittade ovibus i ridhuset. han skötte sig :) tog en premiär promenad med valle utomhus efter stigen. ganska cool på bortvägen, men sen vart det piaff hemåt. tycker man inte att han är snygg i boxen och annars så ska man se han på hemvägen, då kan jag lova att han är snygg! haha, men just då känner man sig inte så stor kan jag lova. fixat och donat. ridit ut Q. han är himla snäll nu för tiden :) senare på kvällen tog jag en till promp med valle. samma sväng. johanna och rus följde med oss. lite chillare hemfärd. dock massa odjur i farten, bleh. trodde jag skulle komma hem lite tidigare idag, men inte. så går det när man är sjukt långsam. cyklade iaf hem efter tio. motionerade jessica, haha. fattar inte hur hon pallar vara så överhurtig. tjalala, glad att jag har mina hjärtor. dom förgyller verkligen ens dag. dom är fan min luft. puss på näsan.

imorrn blire tidigt stall. 3 hästar + lektion. sen övernattning. lite pepp, ska spela brännboll, kolla luciashowen 2007 och seabiscuit, wei :)

nä, nu ska jag dejta sängen. har kännt mig helt matt idag. ont i skallen och allmänt seg överallt. kanske pga avsaknaden på mat. pheh. det är inte lätt när det är svårt. nåja, god natt och sleep well!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide