you make my head spin

 for upp på dundret med jobbet. har inte vart så mkt på toppen, men det är så jävla fint där att man kanske borde vara dit oftare. eller inte, då kanske det mister sin glans. måste iaf tbx nångång när det är solnedgång eller så. sen pussel och lite chill. fybubblan vad trött jag var, höll på somna hela tiden.

drog sen till stallet. där hade jag redan fått mockat och allt sånt. borstade hästarna. red sen prisma på banan. jen fotade, hihi. försökte ändra dom fel jag såg igår. men tydligen utan framgång, suck. det är svårt när ingen gnäller på en och när det inte finns en spegel. p var iaf en fin häst, över förväntan fin. snäll och trevlig, typ. ibland var hon jättekänslig och lyhörd och ibland var hon skänkeldöv och stenstark. haha, iaf i avbrotten, shitman. nämen, det var kul :)
red sen ut med kingen. hade väntat mig ett psycho, men han var snäll. absolut  inte vad jag förväntat mig. mkt bättre alltså. ganska lydig och så. red inte så långt, massa mygg och hård mark. han kanske fick ont i fötterna. typ justans hemma så såg vi en räv, den satte sig en bit framför oss. lite läskigt, det såg ut som att den skulle anfalla. mitcha hade nog redan blivit anfallen och smittad med rabies och allt dom nu har, för hon drog värsta brallen precis när vi skrittade förbi på långa tyglar, haha, det tyckte kingen var kul ;) är impad av båda hästarna so far. med tanke på vilka bilder jag hade i huvvet, skyller på ägarna. hahaha.

imorrn är man ledig, dock måste jag väl och släppa ut kusarna på morronen. suck. nåja, sånt är livet. på söndag blire iaf sovmorron och även en kort på måndag, nice. nä, nu luktar jag illa. så en dusch väntar mig innan sängen.
pusspårejhej.                                    miss u

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide