it's right there

jaa, smart som man är lyckades man ju koppla in internet. och det är ett snabbare internet tillomed. trodde inte att jag skulle klara det, men det var pannkakslätt ju. dum man är som inte provat tidigare.

fredagen var helskön. pusslade med tommy, och kribba. slut. eller tjao, hann ju städa lite innan. slapp dag, som fan. men ärlans. jag gillar mitt jobb. hade lätt kunnat jobba där längre. ska söka dit nästa år också, haha. red ut guriann, hon var helduktig. hade remont, och tog jag i lite för mkt stannade hon typ. helbra. tömkörde loppis, hon var himla duktig. satte på en snodd, men spände den bara just. det hade ju inte sett bra ut ifall hon kolavippat.

igår hade jag bara skruttan. ville rida med sadel, men hon är fortfarande för fet. och jag vägrar att ha westernsadeln fan. nåja, barris blev det. visste inte vars vi skulle rida. det slutade med att det blev i skogen en bit, sen gångstigen och avslutade med galoppsträckan. loppis var duktig. pheh, min svanskota gör sig påmind efter så här mkt barbackande. och dessutom kan jag knappt sitta ordentligt eftersom jag har träningsvärk uppe i benen, typ i benfästet, wosch. fick två komplimanger. eller jag tog det som det iaf, kuligt. är sämst på att ta åt mig, men det är kul iaf eftersom det inte hörs allt för ofta :) varit ute och prommat med sune ett par två vändor. det är nice med hund. hade kunnat gå hur långt som helst, det är inte ens jobbigt då. han är iaf riktigt söt, vet hur man ska charma in sig hos folk, haha.

snart blire en till prommis och sen stallet.
tjinghejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide