you're amazing just the way you are

hej, hej, hemskt mycket hej
nästan en månad sen sist jag skrev och mycket har hänt och mycket har förändrats. från att gå från inga konstigheter till massa konstigheter.

min dator kraschade ju för ett tag sen. den slogs som igång, men skärmen förblev svart. sen efter någon vecka hände samma sak med mammas dator. och så har det hänt en annan granne också. precis samma fel. mammas är dock lagad och klar nu, men inte min för det kostar typ 5000 kr att köpa nytt moderkort. det gick på 400 kr på stationära, mHm. hoppas bara han kan rädda alla mina bilder som jag inte hunnit backuppa. det är det viktigaste, sen kan jag lika köpa en ny dator.

varit på en del tävlingar efter umeå. det har gått bra. dom har hållt sig på toppen som vanligt. etta, tvåa, tvåa, trea och ihelg etta, tvåa, trea och fyra. olle placerad i alla starter :)

hunnit hoppa timpan nu i hoppgruppen twice. första gången var det högre hinder redan från början och jag kunde inte ställa om min ridningen eller nå från bjens. hade noll feeling. men andra gången hittade jag mer knappar och kunde anpassa mig bättre till honom.
och nu sist i vanliga gruppen när vi hade markarbete red jag jesse och hade fan problem från början att rida honom på hans knappar. synd, för förut var jag bra på att anpassa mig efter den hästen jag red. men nu känns det inte som det. skitsamma, jesse var grym som fan och tog verkligen tag i hindrena själv. skitcoolt, en ny sida av honom :)

idag skrittade jag min vackraste pärla. fast det var halt när dom plogat så blev inte så långt. men han är finast utan tvekan. sen hade mina barn teori. dom är bara för knasiga, haha.

aja, ordbajsat lite nu. visste inte riktigt vad jag skulle skriva, men så att. ja. resten tar vi inte upp tror jag. låter det ha sin gång och se hur det slutar. puss och kram, ni suger.

Kommentarer
Postat av: evelinis :)<3

hhej <3

jag kikar runt bland lite bloggar och så hittade jag denna, väldigt vacker, om jag får säga det själv ! Jag har en liten tävling på min blogg, jag vill hemskt gärna att du är med! känn ingen press ;)

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !

2010-11-02 @ 17:33:08
URL: http://evelinaschultz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide