you are a nobody

igår var min första skoldag. helt ok. var trött som bara den, men det gick. fick ett mvg på svenskan. bokanalysen. hon gillade min skrivning sa hon, fast jag tror hon sa så till alla. fick veta lite mer fakta om berättelsen. andra svenskaläraren hade hatat mitt slut och velat sätta ig, dock så älskade anneli det så då blev det mvg. fan vilken tur ..
ridlektion på em. red tiamo. han är en fin poa. det gick ganska bra, rider honom mer än gärna fler gånger :) dressade sen själv lite med callecavat. first time alone, gick sisådär. tungt, trögt i början, men mot slutet släppte det lite.

inge skola idag (slå på fingrarna). har faktiskt en bra förklaring, men orkar inte dra den nu. en sista lektion gick jag på, hästkunskap. red spektakel. han är en bussig typ, ibland. red utan stigbyglar, är så galet ostadig att det var synd om kusen. hade ingen motivation till att rida ut skruttan, men emelie fick mig på g. red med henne och bollebomp till sjöpen. smällare borde vara förbjudet, bara tillåtas på nyårsafton. tillomed min skrutt blev rädd och då äre illa .. båda kusarna var laddade och puckade så vi red hem ganska snabbt.

imorrn äre hesse-kurs för super och valley. ska hjälpa deras matte litegrann. ska även kondisträna bertis, hon är lite otränad. hoppas vi får med oss en vän, för annars är hon knas i bollen.

mys, dusch och gonatt
/ jessss
image30

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide