i promise you

oh, what can i tell you about yestarday ?
kände inte alls för skolan, men gick ändå. hade inte pluggat till historian så det fick jag göra på matten. kunde knappt nått, så jag tjuvkikade på hanna, haha. fast hon skrev fel. oups.
red cindy på hästkunskapen. valde henne. hon är ju ball, och kul med ponny. hon var jobbig i början, men släppte otroligt snabbt och sprang sen ganska fint resten av lektionen. hon var kalasfin just i slutet :)
busade ut med valle runt stigen. han var helpigg och på galoppsträckan sparkade han bakut och försökte bocka. kom precis på han och lyckades rädd mitt liv, haha.

image44övernattning på kvällen. fick springa runt med en nikon d40, happy me. fotade lite barn. gillade kameran massa, så simpel, men så bra. helt ok. perfa som första systemare. väldigt annorlunda jämfört med min dock.
lämnade tbx den när jag insåg att det inte blev så konstnärliga bilder och jag skulle sova. hörde lite spökisar kring tolv, men tårarna smyger ju fram i mörkret även om alla historierna inte är läskiga. så jag försökte somna och lyckades. då var klockan kanske 00.30. vaknade kring 4 av fanny, bosse & jossan. fan vad dom snackade. joinade deras snack ett tag och vi hade ganska kul. sen droppade folk in och vissa vakna så då la vi oss alla för att sova på riktigt.
klev upp vid 8 för att släppa ut kusarna. sovde en stund, åt frullen som vart i en för kall kyl. så min yoggi var klumpig, haha. fotade sen när emmelie & vicky hoppade. lånade joel's kamera, canon eos 350d. lite mer avancerad, fattade inte isogrejsen, men det gick ganska bra ändå. tror jag.

donade lite i stallet innan jag red ut med super olle. var ensamma idag igen. det gick kalasbra. red inte hela stigen, bara till trollskogen. himla kul vare. han var piggelinus.

tack, tack, tack, tusen gånger tack för att du är så jävla cute ibland. speciellt nu. det är så galet, kan inte beskriva känslan. men förnamnet är GLAD, you make me happy :) puss pårej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide