we're worth it

har du nångång känt dig riktigt hopplöst värdelös. när allt bara går åt fel håll och allt man gör blir fel. när allting sviker och världen lutar. när man saktar tippar och faller mot kanten. ja, då vet du hur jag känner det precis just nu. får en känsla av att den där björn rosenström låten är skriven till mig. glöm inte bort att du är värdelös (värdelös) och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin)  .. tack björne,  I really appreciate it.

var lagomt arg på mina spanskakamrater. ingen skulle gå på spanskan eftersom vi antog att läraren skulle vara sjuk. fick senast imorse ett sms där åtminstone en bekräftade att hon inte skulle gå. mennä, väl i skolan efter min sovmorgon så har alla förutom jag gått på den där jävla lektionen som faktiskt ägde rum. fan vad svikit.
hållt mig till mina l-kompisar. dom är en bunt goa grabbar. carros sista ord innan vi sa farväl fick mig att skratta länge och mkt. - du behöver ju inte byta på stuberten. haha, så klockrent ;)

skrittade ut valle runt hela stigen med sällis. dock så var vi långt före dom. ena riktiga sengångare vare.
red sen gurk på banan. det gick inte speciellt bra. fan vad arg hon var på mig. stack en halv långsida en gång och bökade. hade inge tålamod, så det blev nog lite catfight. när hon var lite fin så släppte jag allt och skrittade av. förstår inte hur m & v pallar med damen, dom gör one hell of a job. fixade på en olle som hade hoppat och åkte sen hem med lo.


kill me ? pusshejs / j

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide