someone is lost

ibland tror man att allt är så himla bra, ända tills sanningen smyger sig fram. hur fan kunde jag missa det ? jag måste ha blundat mig igenom de senaste månaderna. fan, det är ju knasigt. det är tydligen helt fel att oftast tro det bästa om folk .. att man aldrig lär sig ..

______________


dagens stora samtalsämne heter mascot. det sprider sig snabbare än vinden och snart vet alla. men herregud, image29hur fan kommer man på att sno en ponny ? först lät det lite komiskt att nån snott mascot och nettans grimma, träns, men nu i efterhand vill man ju bara avliva puckot som tog han. och hur kan man sen komma på tanken att rida stackarn. flickan är ju trots allt typ 13 bast och borde väl veta bättre. well, hoppas hon lärt sig en läxa.

mådde kasst sisådär halv 6 på morronen och kunde inte somna så jag tog mig inte upp till skolan. dåligt av mig att inviga terminen så great. fick iaf en glad nyhet och det var att våran mattelärare slutat, yay. hon är ju snäll, men kass på att förklara. nåväl, imorrn åker jag med min mor så då måste jag kliva upp i tid.

lyx, slapp mocka idag. red runt stigen med bettan & maria. det var rätt så trevligt. min hest var pigg som bara den och det slutade med att hon vart väldans svettig.
bjöd på bappelsin (gubbjävel!) till olle och valle, men 08:orna var kräsna, pah. borstade iaf
super (mysiga) olof innan jag tog mig hem.


lite smått grammisgala och sen en dejt med sängen 
     ciao / jesk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide