i dream of them

hej, hej, hemskt mycket hej
dokkas idag igen, när vi for var det asvarmt och sol. men sen började det småregna en stund och så var det molnigt. vi satte iaf upp tråden till hagarna och öppnade sen upp till kusarna. maggan och jag skulle försöka fota lite actionbilder, men hästarna vägrade springa. och porträtt gick inte heller att få när dom bara hade näsan i backen.
jag hann med att få en jävla stöt och sen sugas ner i leran med båda fötterna. jag skrattade så mycket att jag nästan inte kunde ta mig upp. stackars hästar som får kämpa med lera i alla hagöppningar. har jag sagt att jag hatar dokkasbetet? bara ett par gånger? men då säger jag det en gång till. det betet suger rumpa! sådärja.

sen for jag och mamma ut och körde lite bil. sist gick det ju åt helvete. men denna gång gick det lite bättre. jag har dock börjat få så jävla kort stubin och dåligt humör när minsta lilla inte funkar som jag vill att det ska göra. ska försöka träna lite saker i byn, jag vill inte kugga på uppkörningen :(

far till tärka på tisdag kväll. åker med bussen hem på fredag morgon. tänkte att det kanske kunde vara skönt att vara där ett par dagar. fota lite hundar, och kanske lite hästar bland annat. sen är det bara massa jobb, buhu. längtar som bara den till nästa helg. får då blir det avresa till piteå med marro. det ska bli himla nice :)
nu ska jag nog kolla lite film. ett avsnitt förhäxas och sen kanske slumdog millionaire som sägs vara bra. tjing

Kommentarer
Postat av: Sabina

Fin blogg! :)

2009-07-13 @ 01:05:55
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide