get over this bump

hej, hej, hemskt mycket hej
idag stod min väckarklocka på sex. typ tio i sju vaknar hunden och då var det bara snabbt ut så han inte skulle pinka inne. har inte sett snygg T på länge och vem tror ni inte då kommer när håret spretar åt alla håll, är halvt innanför tröjan och man är allmänt jävla trött. såklart han och hans lilla hund, pheh. men han hälsa så glatt och kollade nog förhoppningsvis bara på min söta hund ;)


drog en promenad till stallet, eller prommis/jogg. ganska så uppfriskande. borstade jesse, som var smutsig som fan. han ska badas snarast! tog sen ut honom. började rida stigen åt vänster. men han ömmade lite så vi red bara till vattengraven innan vi vände. han har en sko borta på fram, så det blir ojämt och allt. provade gå på banan där det är lite mjukare, men han gick orent i traven där också. så det blev ganska kravlöst, lite låg form i skritt och så. ska prova rida han i ridhuset imorrn och så får väl stackarn gå där om det funkar. han ska ju gå kurs nästa vecka och om inte skon är på då så kommer han ju ändå trampa runt där. han är iaf ganska häftig, lite småcharmig. men en jäkla höjdskillnad vart det. nu efter sommarbetet har jag bara ridit små ponnysar och mitcha, men hon är ju knappa centimetern över ponnymått ;) men nog känns det tryggast på höga hästar måste jag säga, konstigt nog, hehe.
när jag skulle sätta ut han i hagen hittade jag nettan halvt genom haggrinden. den hade hon fått upp och dammsög nöjt marken, haha. så hedan fick rycka in och fånga matvraket. hon är cool, nettan alltså, haha.


jesse är en bjässe och charmig kille. glömde fota Q.

tog in qlan och borstade. han blev ju badad igår, så han var ren och len. borstningen gick på nån sekund. fick sen springa och byta sadelgjord då dom satt en alldeles för lång gjord. stackars Q, hur tjock tror dom han är va? ;) red ut med jh och specke. vi väntade oss kanske lite rabalder med min rodeoponny och den brune blixten, men dom var faktiskt slöare än väntat. red halva stigen, hem gångstigen för jobbet väntade. skyndade mig klar och begav mig sen mot jobbet. typ somnade, jävligt illa. men det blir lite långsamt när man är ensam. sen var det så lite att göra hela dagen. fick sluta sju.

just nyss kommit hem från en körtur, det börjar kännas ganska bra med körningen nu alltså, det känns nice. nu ska jag kolla förhäxad och sen en film när morsan lånat datorn klart. ajdö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide