fuckface

hej, hej, hemskt mycket hej
har egentligen inte så mycket att blogga om nowadays. eller jag lyckas ju alltid hitta på massa rappakalja, men man orkar fan inte sätta sig och försöka skriva något clever när man jobbat.

började fanimej sju idag. tungt som fan. man blir pigg när man trampar som en tok till arbetet, men så fort man kliver innanför dörren rinner piggheten av en. jättejobbigt när man bara sitter och väntar, jag höll på somna typ tio gånger. planerade att ta ut rasten i slutet och gå redan fyra. sen när klockan var halv tre kollade jag om jag kunde ta friskvård från tre, och då hade jag tur. fick sluta redan halv eftersom det ändå var så lugnt.
cyklade till affären och handlade lite mat. sen drog jag en repa förbi stallet och gled runt lite och höll åhult sällskap. prisma var iaf glad att se mig, hon gnäggade så glatt när jag kom, och hon var faktiskt glad även om jag stod och retade henne utanför boxen efter att jag släpat in henne. men så äre ju, i know you love me, haha ;) sen blev det så himmelens varmt (jag med långärmat, byxor, mössa, det mesta i svart. sara hade shorras och t-shirt, är jag wierd?), så jag trampade hemåt.

chillaxat hela kvällen lång. lagt in lite bilder på bilddagboken, ta och kika lite och lämna en kommentar. ska nog kolla en film nu. blir nog en på dator för det är så jobbigt när tvkontrollen är borta. den har vart gone sen midsommar. vi har inte hittat den, men jag har iof inte letat så noga, hehe. stallet imorrn igen och pyssla på saras heppor. ska bli nice. är ledig hela dagen så jag får sova länge också :) jaja, tjingbajs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide