seven inch cut

hej, hej, hemskt mycket hej
har ju som sagt att jag skulle skriva om helgen i piteå.
men nu har det ju gått så länge att jag knappt minns vad vi gjort där ;)

fredag kom vi fram ganska sent, och det första vi gjorde var att ta en tur barris med tanterna. supermysigt att lulla runt på en stor äng och bara prata lite. lagomt tjocka och slöa var pållarna, men dom fick bara bita ihop och springa allt vad dom orka, hehe. satt sen ute och chillade på altanen. mysigt, mysigt.
lilla doris sovde i sängen mellan mig och marro. hehe, jag tror jag råkade sparka ner henne nångång under natten när hon legade vi våra fötter. men hon landade mjukt, fast hon hittade ingen väg ut så jag fick rädda henne ;)


hon var morgonpigg så det var bara att vara uppe med tuppen en lördagmorgon. stugägarna var inte desto morgonpigga, men dom var väl bara nöjda över att slippa hunden och få lite sovro.
drog på stan en vända. åt lunch på blå ängeln. goda pizzor. sen knallade vi runt på pdol området och kollade läget. många gälkabor såg man iaf. var sugen att åka batman, men hade mat fulla magen och höll på pissa ner mig så det uteslöts. kollade när en snubbe hoppade bungyjump, fast jag glodde minst lika mycket på dom som var på cirkusscen och gjorde sånadär häftiga streetmoves. bungyjump hade iaf vart fränt, det ska jag prova nångång i livet innan jag dör. synd att det var så pissigt väder, småregnigt och jävligt.





vissa bilder är klickbara ;>


red på ängen med hästarna på kvällen. vanja fick vara fotograf. skitväder fortfarande, men det var ändå massa skoj att rida runt där. när jag var mindre så var en dröm alltid att få galoppera på en grön sommaräng. och nu har man gjort det också. vi har som gjort det mesta med våra fina tanter :) efter det satt vi ännu en kväll på altan. så mysigt att bara vara liksom. pimpvanja bjöd på alkohol och marro var så sugen att supa mig under bordet. härlig kompis man har ju. nämen, jag drack lite cider, smakade aquatini och det var jävla gott. det ska jag lägga på minnet.

hunden sovde mellan oss igen. och jag har små aningar om att hon blev nerknuffad från sängen igen. haha, men hon kan också ha hoppat, minns inte riktigt. har väl förträngt det ;) det regnade som fan ute, så vi snarkade på ganska länge, även om planen egentligen var att kliva upp typ åtta och hinna rida. vi som ville bada med hästarna :( men vi skippade ridturen och höll oss borta från regnet.


kring lunch kom marros far och hämtade oss. vi var bjudna på palt hos marias mormor och morfar i grundvik (?). smarrigt var det. tur att jag lärt mig gilla palt igen, hehe. sen när vi var proppade med palt tog vi en promenix till näsviks gård. marro visade mig runt där lite. sen gick vi och letade mimosa. klappade lite på henne och började gå tillbaks igen. då började det spöregna, tur att vi hade paraplyn. men mitt försökte bara blåsa iväg med mig hela tiden, jävligt jävligt. kollade också in i lillstallet där nära. lite småcharmigt och gammalt. fick jordgubbar till efterrätt när vi var tillbaks och sen väntade vi bara på vanja som skulle ta oss till gällivare.
for förbi lottas ställe i hortlax. fast hon och hästarna var på tävling. men vi pratade lite med tommy och gick sen och visade marro stallet och alltihopen. det hade blivit fixat lite mer där borta och det blir bara finare och finare. verkligen ett drömställe :) sen lång väg hem i bilen, brumbrum. massa mer bilder på bdb som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide