cook and chill

hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat halva dagen. for till stallet med mamma redan halv sju. så jag hann mocka till olle innan jag började. sen gick allt så himla snabbt med utsläpp och det. mockade till vallse och fyllde höet innan lunch. skönt att få det bortgjort tidigt.

det var så varmt och fint ute så kunde till och med borsta olle lite smått i hagen. bara så han skulle få mer tid ute. sen red jag honom för lotta i ridhuset. satan vad jag fick rida. vad har jag gjort innan liksom? bara åkt häst. men utmanade honom och märkte stor skillnad. jobbigt, obekvämt och tokigt, men fett skönt att få hjälp och kunna rida honom mer som man ska. han pep ett par gånger och for iväg, men i slutet är vart jag nöjd med mig själv också. bara lite, men en början. mest irriterad bara på att jag skänklar med hälarna. lätt hänt med korta ben, men fyskäms vad illa det är. vet hur mycket jag stört mig på bland annat tävlingar och det när folk skänklar, byter gångart eller nå genom att dra upp hälen och trycka in sporren. så fult. och så har jag börjat skänkla med hälen a lot. men är ju medveten om problemet så nu är det bara att träna bort det. vart i alla fall helt slut efter passet och kände förkyldningen krypa närmare. och mådde illa. men jag ska hålla mig frisk!
longerade valle. hade aldrig fixat att rida ordentligt, haha. men det är så kul att longa honom, han är så himla fin när man gör det.

bakat lite på kvällskvisten. måste nog smaka lite innan jag sover. duschat typ en halvtimme och sen bara mysit framför tvn. himla chill med chill. dock trött i huvudet så ska sova snart. jobb tidigt imorrn också. två kusar att fixa och sen hoppträning på kvällen. aja, massa ordbajsning. ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide