take a chance

den resterande skoldagen vart ganska chill. vi fixade till våran labrapport, eller vi och vi. hanna och carro fixade till den. sen på svenskan kom skolsköterskan och tittade in och lät oss fylla in en grej. tog en lite tidigare buss hem och sen klev jag och maria av vid coop. hon tyckte att hedmans vore bättre, men jag var stensäker på att man inte skulle sjunka där vid parkas. haha. så där gick vi med varsin glass i handen och sjönk minst en meter i vartannat steg, lyckat. vi kirrade planscher ända tills vi fick hästar. var ruskigt snabb att välja busan eftersom det nu är lite smått ont om roliga klubbisar. det gick väl inte allt för bra, kan bero på att hon som satt på hästryggen svingade sina armar och ben i tappra försök till att flyga och tjao, förövrigt red hon som en kärring. och hur rider då en kärring? hum, jaru, ruskigt dåligt iaf, hehu.
  sen blev det en prompenix till kremma med max och calleman. maria var bussig och följde med. den där max hade ruskigt tråkigt så han gick och bet mig i armen hela tiden. sjukt härligt med en liten prompis. älskar våren liksom.
  mockade sen till cavv. lät han vara ute i hagen medans. kände mig lite orolig efter ett tag, och när jag skulle hämta spån kikade jag till honom. ajo, han stod lugnt och fint och kollade på fåglarna, typ. sen när jag stod och skottade spån ringer david och säger att calle har skadat sig. visste ju som redan att hans sår hade börjat blöda igen, men sen när jag såg såret så vare inte nice. han hade tydligen sparkat i staketet enligt några vittnen. blodet forsade, eller det rann iaf. fick spola av det med vatten och sen kom marri och kirrade med plåster och sånt. man image147kunde se i stallgången vars cavat hade hållt hus, blodspår lite här och var. stackars liten ..
  prommade hemåt ganska sent, och lyckades missa min nya följeserie dirty sexy money. typiskt.

snart ska ju cindy och lisa dra. och busan också, lite tomt kommer det bli förstås.
och att tito har fått springa till himlen. ruskigt trist.
sprolla vem det nu händer, det är alltid lika okul.
lilla tuto, han var ju som så härlig, värsta charmknutten.

nånå, så kan det gå. ska nog gå och borsta tänderna nu. ajuste, var hos tandläkarn imorse och hon led med mina tänder. det var kaos. woops, kanske för att jag slarvar så enormt, hinner ju inte borsta dom varje morgon, hahahaha. så det var en del hål. shises, så ska snarre tbx igen och dona lite, sen om det inte blitt nå bättre efter en månad ska det lagas. kanske man ska bättra sig lite nurå.
amenjo, nu tjappar jag, so long.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide