you drive me crazy

stressade upp till bussen. hann med god marginal. det fanns dock inte tid att varken äta nå frulle eller dricka nått. sucky. huvudvärk nästa. första lektionen var matte. ännu sugigare eftersom jag är så sjukt efterbliven. och lärarn säger att man måste be om hjälp. jotjena, vad hjälper det att be om han ändå inte kommer. apa. skippade lunchen så att elisabeth skulle kunna hjälpa mig att fatta kemin. har lixx kuggat på ett prov innan jul och innan jag kan göra om det måste jag fatta lite. hon fick det iaf att klarna en del. men det är mkt kvar så det tar vi nästa vecka. fyfarao, vad har jag gett mig in på .. fick skynda till jympan. vi hade lite olika bollekar, dodgeball, doppbasket och nått annat. sånt tycker jag är sjukt kul och ger alltid gärnet. fast jag är ändå kassast, pheh. skönt att slippa sonja iaf, haha. di andra slutade lite tidigare och då gjorde jag och nåra till steptestet. det är tungt. och jag vet att min ena vad kommer ha galen träningsvärk imorrn. hade iaf förbättrat min kondis från 60-dålig till 73-ganska bra. + att vi hade aktiviteter innan = att det hade kunnat vara bättre. snice.
fick kuta till bussen dirre. kände mig lite hängig. sen kom den där äckliga känslan som jag hade innan jag nästan svimma. fyfabian. kom då på att jag inte druckit vatten på hela dagen. det blev bara värre och just när bussen saktade ner vid coop började det flimra för ögonen. fick kasta mig ut för att inte tuppa i bussen, haha. friskluft gjorde mig gott, men timmele locket i örona hann komma. bläk! åt iaf lite snö på vägen till stallet och då blev det finemang.
fyllde mat och borstade på ovis. kirrade han till lo och sen drog jag hem. för huvudvärken ville inte riktigt dra och dessutom hade jag inget annat att göra där.
aw, min påny har ont i fossen. han som aldrig är sjuk annars. hoppas bara det försvinner illa kvickt, för jag vill inte att han ska försvinna ..

och på onsdag ska valle röntgas och är han frisk får han komma hem! snubben säger att man inte märker nå galet nu på han. hoppas, hoppas. fast allt kan ju hända. men jag saknar han så galet, i need him. stackarn måste då bo inne en hel del, men det klarar han. åh, my love.

har legat i min säng flera timmar och bara skrattat sådär puckat för mig själv när jag kollade afv. det är grymt. ska snarre kika top model och sen womens murder club. fast kanske en dusch först. lockar inte, kallt, uh. skallebanken håller sig fortfarande kvar och nu mår jag illa och har ont i ryggen. great! -not.

amenjo, nu lättar jag. adios

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide