every step that i take

idag har jag haft nationellt prov i engelska. skriva. det suger, men jag kände mig ganska nöjd ändå. bara det att när jag känner mig nöjd så brukar det gå åt pipsvängen, haha.
orkade inte var kvar i skolan på de 1,5 sista lektionerna. hade ont i hjärnan.

tänkte passa på att rida ut cavv. medans jag hade massa tid. hittade ett sår på hans fot. tänkte först att det bara var ett litet broddsår, men sen såg det illa ut. tog och spolade med lite vatten. det var typ lite djupt, huga. sprang med honom och han var ganska halt. stackarn. puh, skönt att det för en gångsskull inte var mitt fel. marri kom på stuberten och kirrade plåster.
red cindyrella på lektion. liiiten ponny. massa mindre än dom två senaste. ajo, men hon var iaf ruskigt fin efter ett tag, när jag börjat rida. bästa gången hittills.
dessutom så lånade jag ut min telefon till en liten flicka som jag inte ens känner. ganska shyrro om jag får säga det själv. inte riktigt likt mig, snåljåpiska egoisten själv serru. amen det tyckte jag var ruskigt bra av mig, ville bara fåre sagt, paha ..

har ruskit ont i ryggen. det är inte kul. trore kan vara muskeln i benet eftersom det är långt nere det smärtar.  mendu, det är ruskigt tråkigt iaf. men sånt dör man inte av. man är väl härdad för bövelen.


egentligen vare ju skolarbeten på schemat, men jag pallar inte. mina ögon håller på att trilla igen. men ihelg ska jag ta itu med lite. nog för att det skulle vart inlämnat denna vecka, men äh. måste kirra en muntlig grej sen också så att jag blir klar med engelska a snarast. och sen de två halvt bortglömda proven i kemi och fysik. pheh, har jag nånsin nämnt att skolan suger ruskigt mkt? haha.

nu ska jag ta en dejt med tandborsten och sen våldta sängen.
för imorrn äre övernattning med barna = en lååång natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide