break it

hej jag heter jessica och idag har jag missat två bussar. hoho. sovde bort mig från första och sen när jag gick mot andra kom den snabbare än väntat. fick kuta fort, aldrig hare nog gått så sakta. men iaf, grävde efter busskortet men det var inte hemma. suck, jossi hade inte satt tbx det. great, där missade jag min andra buss dårå. hade tur att morsan var ledig så hon fick skjutsa upp mig.
hade svenska, satt i datasalen och skulle skriva på rapporterna. hehu, frågade om förslag på nått att skriva om och då blev anneli lite purkis eftersom vi har haft två veckor på oss att skriva. hittade iaf ett ämne, annars gled jag mest bara runt på stolarna.
fick göra nått spanskagrejs hemma. eh, jag har inte vart på en endaste spanska lektion på 2 veckor kanske. woups. men då slapp vi den, sen var gympalärarn sjuk och då slutade vi. klockan 10. tjohey.
drog hem en svänkare. och sen när jag cyklade till stallet vare +19 grader i skuggan. det har vart grrrymt varmt idag, helnice. har fotat massa i hagarna, men orkar inte lägga in dom just nu. datan är smockfull och har inget oviktigt att radera. försöker skicka gammalt till jossi's data och sen usb, men åt helvete med det. sega datoräckeljävlar.
borstade ovis ute i hagen, hade han lös först vilket funkade ok till en början, men sen ville han bara att jag skulle klia på hans rumpa och då åkte han fast. helchillt stod han och myste. han liksom bara finner sig i allt.
innan jag drog hem hann jag kika lite på den nya klubbponnyn. riktigt charmig, helsöt alltså. vit. topsy hette den nog. aplik sjömillans casper ju. men iaf, nu längtar jag efter en ny storis, inte bara b-ponnysar.

ledig imorrn, tjoho. har calle och olle, + us-möte. pepp. olle hela helgen, myspys.
blev ju en häst färre dessa dagar, men det ger mig mer tid till skoljobb. haha, go me.

och till sommarn blire förhoppningsvis florida. bara det att jag skulle ju jobba just då, tjäna moneys. men har alltid velat dra till usa och när chansen finns bör man nog ta den. fast då får ju mamma och pappa pröjsa det jag vill ha sen då, hehu. en hel del. joppar, ridbralls, ridvantar, objektiv, laptop, vanliga skor. med mera förstås.

äh, nu blev det ruskigt långt. ska hoppa i säng snart. kanske en tidig morgon väntar mig, får se. tjingtjong långkalsong. apropå det så behöve jag inga sånna idag, haha.

1 vecka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide