running up that hill

apropå ingenting så har jag kommit på varför min engelska bokrecension tar emot hela tiden. jag har ju glömt bort hälften av handlingen. så varenda gång jag kommer till ploten så ger jag upp. hopplöst.

och juste. i förrgår blev det ju nästan catfight när vi kirrade tacos. massa skrik och bråk. jävla onödigt, men de mest inblandade får ta det. det blir som man göre till. nåväl, sen smög sig fanny, bosse och jag ut i stallet för att kika till våra djur. pussade lite på prinsen, kingen och olle. sen kom fanny på att jag inte får vara i stallet mer efter stängning. ofcourse eftersom jag inte är arton än. men iaf, har ju fått stanna vissa gånger eftersom jag har kort och ändå kan komma in. men så på ett möte så hade dom tatt upp det och "nån" hade sagt att en viss person brukar vägra att gå ut. eh, f trodde på dirren att det var jag. blähä. fan lite ledsen blev jag ju. antar att  "nån" menade mig eftersom jag är i princip den enda som brukar behöva vara kvar i stallet efter stängning, och alla andra som behöver det är ju över arton. men iaf, sjukt dåligt att säga att jag brukar vägra att gå. alltså, jag har aldrig i hela mitt liv vägrat. fyfan vad irriterande. det kommer sitta kvar i min skalle länge. suurt att folk ska sitta och ljuga, jävla babianrumpor. kände bara för att få ut det, pheh.

eftersom min engelska inte kommer nån vart och jag tappat motivationen för tillfället så ska jag allra först sätta över bilder på mitt usb-minne. sitter för närvarande på jossis dator. har skickat mina bilder hit i hopp om att kunna föra över dom till skiva, men icket. så många som möjligt ska då få hamna på usbn tills jag hittar en dator som är normalt funtad.  för jossi har hotat med att ta bort alla bilderna, dom tar ju så mkt plats liksom. hon har ju bara nio tiondelar kvar av minnet. oh gosh, "min" dator är så full att den snart kraschar. idiot.

amenjo. morsan är ute och rantar så jag tar nog ärligt talat cykeln till stallet.
vägarna är ju bara nu, så det borde gå ganska bra. om inte annat lyckas jag
väl med en och annan vurpa som mest. haha. men då väntar loppan och olle.
    tjingeling
image140image141 
världens sötaste tant & världens bästa lehigh valley

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide