i'm going down

tog min kära cykel till stallet. eller jag har inte ens en egen cykel, men mammas fina tantcykel rullar än. så då var årets första cykeltur avklarad, utan äventyr tillråga på allt. ska försöka cykla oftare nu, det är ruskigt uppfriskande.

tog hand om djuren. ruskigt varmt ute, helnice. olle hade ju stått fullt påklädd hela dagen så den sista typ halvtimmen spenderade han naken, skönt sa han. red sen loppis. barris runt stigen. lånade en remontnosgrimma. blev less på att hon inte har nån på ena tränset. den var lite liten, men hon har gått igenom värre saker ju. det blev ruskig skillnad på totton. hon hängde inte lika mkt och drog inte heller. på glpsträckan fick hon öka en bit och sen när vi skulle chilla igen så vart hon mongolid, eftersom hon inte kunde gapa, haha. hon vart skitarg. men en sån borde inskaffas. sen fick hon också gå ut naken i solen.
red ut ovis. han var ovanligt tittig, svammlade lite. jag red dåligt igen. på slutet vart poan ruskigt fin, helduktig. men är liksom less på mig själv. hur kan det vara tillåtet att rida så jävla dåligt som jag gör. vart försvann allt? är på noll igen. och det suger kan jag lova. mina tår är kvart i tre, benen är ute och flyger, jag lutar fram, stenhård och ostadig hand. åt helvete med det. jag hade behövt sommarjobb på stuberten, så jag kan få pengar till privatlektion.

pratade med maria i teflonen i en timme. ruskigt länge. men vi hade ändå ganska mkt att tala om. och ruskigt elaka var vi. fast egentligen vare bara massa sanningar. och sen kom vi på att vi måste ha möte på onsdag.

har inte gjort nå mer skolarbete och det tänker jag inte göra heller. är trött som vanligt.
men kanske tar itu med det imorrn, eller i övermorrn, eller senare.
äh, fybubblan, jag hinner inte med. stanna livet för jag vill hoppa av!

sängen kallar, gnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide