lets do it

tjoho. sitter i skolan, har kort hål. försökte plugga matte, men fattar fortfarande noll. och dom allra smartaste har lektion. lyckat. inte. nåja, har matte sen så då fan måste svetsaren hjälpa mig. ligger typ 15 veckor efter.

idag äre markarbete på schemat. kul, eller så inte. vi får ju fan bara gå bommar och tråka. tråk, tråk, tråk. ska rida ridskolehäst hade jag tänkt. länge sen typ. carl ska få komma ut och busa. både han och ovis ska och tävla ihelg och då ska jag sitta hemma. tänker inte sätta min fot i stallet så vida jag inte måste. nice, på ett sätt. men gillar inte att bara vara hemma, blir så sjukt rastlös, baha.
fast så äre ju förstås marknad och moster + qsin kommer. så for once kanske man skulle vara lite social med släkten. inte lockande.

väntar fortfarande på min kamera. förra torsdagen så lovade dom att den skulle komma inom en vecka. och idag hare gått en vecka. kommer den inte idag blir jag galen. har abstinens, vill fota med en bra kompis ju.

ser fram emot påsken.
den är gul och kul ;) hihi

ojoj, om du bara visste vad som bl a springer i min hjärna just nu. har blitt besatt  och nu ska jag försöka göra nått åt det. ska fixa en bra karaktär eller vafan det nu hette, haha. allt är upp till mig, det hänger helt och hållet på bara mig. jag önskar mig själv lycka till.
jag vill vara som du, precis som du.
 
          hejpa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide