what's your problem

fan vad stressigt. jag hatar skolan. tror ni att jag har börjat med mina skolgrejs än? inte då. har inte ens läst ut den där engelska boken och på måndag ska en lång bokrecension in, grattis till mig. och historian lockar allra minst. fast tror jag skriver av nått bra, mer eller mindre. skitsamma, orkar inte engagera mig. har ju inte pallat det hittils så ..

idag red jag ovis i ridhuset. sist gick det ju inte alls. inget har gått på senaste, så självförtroendet var på botten. men han började duktigt. gick lite typ underlod(?), men sket fan i det. sen i ena galoppen så slängde han sig åt andra hållet, bara sådär huxflux. var så oförberedd att jag nästan gled ur sadeln. men så testar han ju tillomed med sin matte. bytte volt och var mer beredd. sen gjorde han inge mer cp. jenny fick mig motiverad att kämpa klart, och då vart kusen avlappnad och fin. puh, tur att hon råkade vara där. han vart lite svettig, det är så varmt i ridhuset. pysslade klart med han och drog hem.

tog en sväng förbi  coop och tjackade pennor, present och festis.
så nu ska jag  troligtvis slå på filmen om boken, göra grattiskort och plugga.
sen vare ju typiskt att det är massa bra program på tv i kväll.

dumma sommartid, dumma snö, dumma skola, dumma lov, dumma måndag, dumma allt. jag har fan inte tid med mitt liv, puh, jobbigt. ser iaf fram emot kiruna nästa helg, pepp! nä, nu måste jag bannemig ta tag i allt. ska fan upp kring halv 7 imorrn. två kusar och sen två kalasbarn. ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide