i remember when we used to laugh

image96
skrev utredande uppsats i aulan 8.00 - 10.30. fick smått panik när jag insåg att mina följder bara var sjukdomar och skulle tillhöra samma stycke, shises. improviserade lite och trixade fram 3 följder iaf. var så jävla rolig att jag skrev om abort. men vafan, jag bällade och så blev det den.
hade egentligen idrott efter, men hade inga kläder. trore var steptest och det hade jag velat göra. man får äckligt härlig träningsvärk i ena vaden. haha, det fick jag sist.

tog bussen till stallet. var och pussade på ovis i hagen. han och bollo tyckte det var trevligt med sällis. ena drog i ryggsäcken och den andra snodde mina vantar. huhu. försökte fota lite bilder i det underbara vädret, men kameran svek mig lite. i want sune ! mockade, fyllde mat och smörjde till 3. pheh, nu har jag smörjt typ allt i skåpen. snice. städade lite också, hatar oreda, haha.
borstade, lindade ben, klädde på han och drog sen ut och skrittade. jefla spennis, han  var rädd för allt. gick sen in i ridhuset. där var han rädd för en blöt fläck på väggen, trevlig snubbe. dressade lite, ett tag sen sist.  han var lite bråkig en stund till och från, men fin emellanåt. tjao, det kan ju faktiskt vara så att jag gör fel och därför jävlas han. ollebus känner nog sig lagomt omtyckt nu när han får all uppmärksamhet. han verkar ganska nöjd.
    och nu är valis opererad. han måste bli  bra snart. jag ska bannemig tvinga honom. hoppas han kommer hem snarre, jobbigt om han blir borta allt  för länge jue :\

måste ta tag i skolan. ska bestämma provdag och verkligen plugga. mamma får fan hjälpa mig så jag får nått gjort. hoho, och svetsaren funderade om jag var intresserad av min linje. öh, HELL NO. men sorry att vi bor i patetiska gällivare som inte har nåra bra linjer att erbjuda dumma jävlar som inte orkar plugga.

nåväl, det är lättare att låssas och överdriva, det är bannemig sant.
nu ska jag skutta i säng och sova min skönhetssömn, kinda'.

   
                                                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide