the moment of truth

 skrittade ut super olle efter stigen. han fortsatte med sitt svammlande, men nöjde sig med att bara vända, inge studseli. sen innan banken så hörde vi ett galet ljud och så kom det en ren i full kareta. stackars olle har nog aldrig träffat på en ren, hoho. han vart iaf ganska skraj. det visade sig sen att det var vicky & gullan som jagat renen mot oss. renen var iaf knäpp och sprang ut i skogen, men sen vände den och kom tbx. ovis hoppade iväg, men jag stoppade honom, då ställde han sig på bakbena, men jag hängde med i svängarna. deru. nåja, när renen var ute i skogen igen övertalade jag kusen att fortsätta gå, men då kom det ett gäng galna barn på deras kusar. då blev olle lite vild och när han inte fick springa med dom, då kan jag lova att han stod rakt upp och ner. hängde med då också, men kände hur jag började glida bakåt. ojoj. amenjo, sen gick det ju ganska bra, han vart hyperpigg bara. taktade lite smått hemåt.

hade us-möte på kvällen. hade inte fullt lika många punkter som sist, men det tog ändå omkring 2 h. haha, kanske för att vi började tjabbla om allt mellan himmel och jord. det känns ändå som att vi är ett bra us, som verkligen kliver framåt hela tiden :)

apropå ingeting så tyckte då jag mer om den gamla bdb, well well. hoho, juste. sen jag började lägga in mina bilder fotade med systemaren så ökade mina bevakare enorrrrmt. haha, sedär,  sedär.


sovmorron till 11 imorrn
men nu är jag  trött så sängen väntar.
tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide