you are the rock

hej, hej, hemskt mycket hej
faktiskt tänkt skriva i söndags då jag hade en massa att skriva av mig. men nu har det mesta blåst över och jag har ändå glömt det mesta jag tänkt skriva ner ;)

var nattvakter under helgen då det var dressyrtävlingar. slutsats, aldrig mer nattvakt. det är inte kul att inte få någon sömn, det är inte kul att umgås med 15 högljudda hästtjejer med lika många olika viljor och åsikter, det är inte kul när man bara får skit och inget uppskattas.


en suupergammal bild på ålle och elvis i piteå.

skojar inte när jag säger att jag var sjukt less på söndagen. det var en riktigt dålig dag och jag var grymt irriterad på precis allt. skulle longera hästen på banan. hon var psyk som aldrig förr och drog som fan så linan brände mig i handen. sen slutade hon lyssna och körde bara sitt eget rejs. hon blev kallad allt från fula häst, pucko, hästjävel and so on. helvete förbannad jag var, stackarn.

red lektion med pållen på måndag. hade markarbete och gruvade mig för att hoppa i lilla ridhuset. sist jag skuttade över en liten sockerbit där kom väggen ivägen för snabbt så jag trillade av. tvärnit och jag studsade upp och av, landade dock på fötterna. nåja, red y:et och det gick helt ok. hon travhoppade första jättesnällt och jag fick fatta galopp själv efteråt. händer inte ofta. samma sak när vi la till ett av dom andra hindrena, fick fatta själv efter första och då gick hon på ett mer än vad det var tänkt. så jag var nöjd över att hon var lugn for once. sen när vi gick på fyra språng började hon öka farten mer och mer. äckligt när underlaget började släppa. men okey, godkänt.

hehe, avrundar här innan det blir waay too much. ciao
(jahapp, nu gick det inte att ladda upp mer bilder, cpdator)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide