I'm feeling that I'm coming alive

Så var det måndag igen. Började med att sova ut, så skönt! Tror inte det blivit många timmar dom senaste nätterna. Men råkade somna om efter att jag som redan vaknat till liv och då sprack min tidsplanering litegrann, inte helt ovanligt ;)
 
For direkt till stallet. Fyllde maten och mockade till Chico. Red dressyr med Klasse. Det tog ett tag innan vi som kom igång, men sen gick det bra. Och första dagen jag kunde sitta ner ordentligt och rida i galoppen, hehe. Hade fått mockat så kunde ta god tid på mig efteråt och rykta och greja på :) 
 
Red som vanligt lektion med Chico Lonken. Idag hade vi markarbete, men tyvärr inga hinder. Men det lovades att det skulle komma lite hinder senare på terminen, så hoppas hon håller det ;) Det blev i alla fall travbommar på volt och sen två galoppbommar på långsidan med typ 21 meter emellan, som sen blev bockar. Han kändes krutig redan i traven, men var ändå fin. Fick kämpa lite för att få han dit jag ville ha han på travbommarna, men det blev bra tillslut. Haha, när det vankades galoppbommar blev han supertaggad och sen när det blev bockar kunde han inte hålla sig i skinnet längre. Han höll inne pipet till typ 3:e fattningen, men sen släppte han lös och studsade fram. Studsade oss över bommarna, igenom hela långsidan och galopperade på stället ibland osv ;) Vi fick såklart också till bra långsidor och kunde rida både 6 och 7 språng utan problem. Det var så himla roligt och speciellt när man märkte hur roligt han tyckte det var, haha. Tror jag red runt med ett smile från öra till öra mestadels ;) Fin och avspänd sen när vi avslutade också. Supernöjd över dagens lektion med sötdampet!
 
Imorrn får båda gå ut, så hoppas på superväder. Alltså lucky me som får vara med så fina kusar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide