Cause you're a sky full of stars

Nu har jag så himla mycket att göra så hinner i princip inte ens öppna datorn på kvällarna. Passar bara på att uppdatera lite medans mitt nagellack ändå torkar. Fast egentligen hade jag behövt ha somnat för typ 2 timmar sen, hehe.
I tisdags jobbade jag lite i stallet på morgonen. Hade sen rätt mycket tid till övers så jag rensade och städade båda hästskåpen. Jäklar vad ordning och reda det blev alltså ;) Och hittade några saker jag letat efter som jag trott varit med Patsy i Spanien. Fixade allt åt Olle också när jag ändå var i farten.
Red ut med Klasse efter stigen. Det var så sjukt mycket snö och spåriga stigar, inte alls speciellt kul underlag. Klasis tyckte det var tungt. Och han valde att trava, så det fick han göra också. For inte alls långt dock.
Tror tisdag var min lugnaste dag. Tittade bara hoppgrupp sen på kvällen.

Fyller upp med lite bilder från veckan. Olle ville ha en egen lite ponny sa han. Klas plågas. Olle redo för ridtur.
 
Igår var det fullt ös medvetslös igen. Hade 4 hästar inplanerade, Chico, Klasse, Bocci och Ebbe. Gjorde klart Chico som Anneli skulle trimma. Red sen Klasse i ridhuset, det gick helt okej. Fick ett samtal och ännu en till häst som jag verkligen inte kunde tacka nej till. Så red ut med Ollegossen som jag inte ridit på över ett år, dagens höjdpunkt :) Efter det longerade jag Bocci som var skötsam. Ebbelus fick vila för det fanns inte en chans att hinna motionera honom. Och inte nog med att jag hade 5 hästar att greja åt så skulle jag och Emma packa, haha. Så det gjorde vi, kutade tillbaks till klubben, kvällsmocka och täckade mina djur. Sen tillbaks till Emmas stall igen och gjorde iordning fodret. Var hemma kring 23-tiden nångång, haha. Snacka om busy ;)
 
Idag hade jag det lugnt med bara två kusar. Haha, lät så roligt när jag sa det. För typ en månad sen hade det låtit helt annat. Hade jag haft två hästar då så hade det verkligen inte varit så bara ;) Fick faktiskt lite sovis och hann också träffa min kusin och hans entourage.
Började med och mocka, försökte turba på, men var inte så bra på det. Tog sen och red ut med Klasse. Hade tyvärr en tid att passa så kunde inte rida hela, med risk för upprörd häst vid skidspåret. Men red till Trollskogen och tillbaka i alla gångarter. Var lite halvtaskigt underlag nu när dom plogat. Man fick liksom hålla koll på dom mjuka partierna. Men det var ju ljust ute så var lätt att se. Han börjar bli modigare nu och törs försöka ta lite initiativ själv. Och framsteg vid uppsittning ute också! I början hade han bråttom iväg så fort jag satte foten i stigbygeln, men nu väntar han så mycket bättre, det är nice :)
Aja, sen red jag Chico i ridhuset en kortis. Hade egentligen tänkt rida ut, men Anneli ändrade planen åt mig. Så försökte bara få han avspänd och bara rida igenom lite lättare. Helt okej ändå. Var riktigt snabb med allt detta för att hinna medans ridhuset var ledigt.
Hade ju liksom nästan gjort klart allt vid 17-tiden, men var ändå inte klar i stallet förrän vid 21. Snacka om att tappa hastighet ;) Nåmen, jag fick ju en till att rida så det drog ju ut lite på tiden, hehe. 
 
Lille Skutt redo för skogen. Remu och Loke hälsar på. Vitnäsan fick ännu vitare ben.
 
Red ut Kotten efter stigen. Fick köra alla gångarter, men isåfall hålla i mig om jag skulle galoppera vilden ;) Nu var det ju mörkt så man såg inte alla bra ställen i underlaget så vi tog det lite lugnare. Men var ju bara tvungen att testa två små galopper på ett par ställen jag visste det var ok. Första var lugn och fin, den andra kände jag att hans huvud liksom börja försvinna i en kringla ner, så var assnabb att lyfta upp det och skänkla på lite och då hann inget hända och vi fortsatte normalt, haha. Men han är så frän i alla fall :)
 
Phu, har nu handlat, förberett allt käk jag ska ha med, packat alla kläder hemifrån, duschat och målat naglarna. Måste verkligen hoppa i säng nu. Ska vara i stallet 07.00 imorgon så jag hinner fixa och rida två hästar innan vi packar klart och sen beger oss mot Luleå :) Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide